a kako?Kvota je napisao/la:Mogli bi mi imati koristi sto se porokase DZajic i kolega mu!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sasa Kajkut pitarima tabut!
-
- Kontakt:
Djurdjevic je nas igrac, kakve posudbe, zelimo ga prodati za milione 

Adam Valente vise prednji vezni igrac ima klip na you tube koji vrijedi pogledati!Bosanski zmaj je napisao/la:Kako se zove brazilac,sta igra, a ko je taj drugi sto dolazi je li u pitanju jos jedan brazilac ili neko drugi??filip je napisao/la:Nisam bio na treningu a brazilac 21 god treba doc jos jedan i to je to...
dobar odma ce biti medu rajom ademKvota je napisao/la:Adam Valente vise prednji vezni igrac ima klip na you tube koji vrijedi pogledati!Bosanski zmaj je napisao/la:Kako se zove brazilac,sta igra, a ko je taj drugi sto dolazi je li u pitanju jos jedan brazilac ili neko drugi??filip je napisao/la:Nisam bio na treningu a brazilac 21 god treba doc jos jedan i to je to...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne mogu da pronadjem video od brazilca na youtube, pa ako je vec neko pronasao volio bih da postavi na ovu stranicu.
mislim da je bomba za imeBosanski zmaj je napisao/la:Ne mogu da pronadjem video od brazilca na youtube, pa ako je vec neko pronasao volio bih da postavi na ovu stranicu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da ni ja ga nisam mogao pronaci pa eto ako je tko nasao neka postavi i jeli on dosao na probu ili je vec potpisao
Salu na stranu,očekivao sam par igrača sa iskustvom a ono svaki drugi dan potpisao ovaj,potpisao onaj.Nova koncepcija plaćanja-koliko igras i zasluzis,toliko dobijes+kvalitetna pojačanja rezultirat će hitom proljeća.Dakle,bez obzira kako se zoves igrom i zalaganjem moras sebi izboriti mjesto i biti plaćen po učinku što do sada nije bila praksa.To mi se sviđa......Mislim da ćemo na proljeće biti ona ekipa koja je svojim igrama punila stadion. 

neznam sta vi mislite ali ja mislim da je dobro odraden prelazni rok.dovodili su se kolko toliko provjereni igraci nije niko dolazio na probu i ja sam zadovoljan.moramo biti svjesni da nismo mogli dovoditi igrace iz vodecih ekipa jer su skupi a ovako sa ovim igracima moze se ostvariti sredina tabele.mogli bi se afirmisati mnogi igraci i uz dobar pristup sledece sezone probati malo ozbiljnije uci u prvenstvo
ko nije vidio neka pogleda malo nasu ekipu i neka pogleda godine.imamo mladu ekipu mozda i najmladu u ligi samo da ostanemo ove sezone
onda ce to sve na svoje doci
ko nije vidio neka pogleda malo nasu ekipu i neka pogleda godine.imamo mladu ekipu mozda i najmladu u ligi samo da ostanemo ove sezone

Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 24 jan 2013, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Vodece ekipe iz PL nisu nista jace od nas, to ce te vidjeti na proljece.
Nije bomba vec je problem kako se pise !Ubrzo ce biti link!astra1922 je napisao/la:mislim da je bomba za imeBosanski zmaj je napisao/la:Ne mogu da pronadjem video od brazilca na youtube, pa ako je vec neko pronasao volio bih da postavi na ovu stranicu.
luis adam de santos corleone valente 
nego znali neko koliko smijemo imati auslandera

nego znali neko koliko smijemo imati auslandera
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 24 jan 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
" onclick="window.open(this.href);return false;
cevapi kod adamaKvota je napisao/la:

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jeli on potpisao ili je na probiKvota je napisao/la:
Samo da mu i Havu nadjemoastra1922 je napisao/la:cevapi kod adamaKvota je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Kvota je napisao/la:Samo da mu i Havu nadjemoastra1922 je napisao/la:cevapi kod adamaKvota je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Potpis brate!N5555 je napisao/la:jeli on potpisao ili je na probiKvota je napisao/la:
-
- Kontakt:
Ovaj video je postavljen prije dvije i po godine, da li je poslije napredovao vidjet cemo.
Vecina snimka je iz njegovih juniorskih dana.
Vecina snimka je iz njegovih juniorskih dana.
Ma uhranit ce mo ga i ima da ore jer mu je tek 18 ljeta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.