FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104492" onclick="window.open(this.href);return false;
Da i ja citam to za Belloma da ce doci na ljeto (1,7 mil+ Chiveo drzi pola ugovra)..a sto se Cou tice nista ispod 13 milki (ali i to je meni suplja)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104512" onclick="window.open(this.href);return false;
Da i ja citam to za Belloma da ce doci na ljeto (1,7 mil+ Chiveo drzi pola ugovra)..a sto se Cou tice nista ispod 13 milki (ali i to je meni suplja)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104512" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Evo razloga sto nasi insistiraju na stadionu sto prije

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Bayern Monaco ? 

Juvele je napisao/la:Bayern Monaco ?
Tak talijani nazivaju minhen
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
ko i nasi Napoli-Napulj Roma-Rim Wien-Bec Deutschland-Njemacka il svabe Inter Mailand,,cuj Milano Mailand 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Dobro to..to i ima veze sto si naveo..ali ovo.. 

sta ti znaci zbog ovoga, pojasni pls, jer me zanima sve vezano za stadionsanjingr je napisao/la:Evo razloga sto nasi insistiraju na stadionu sto prije
Povecali bi se prihodi,Fassone je jucer izjavio da ce stadion biti gotov u sezoni 2017/2018farisija je napisao/la:sta ti znaci zbog ovoga, pojasni pls, jer me zanima sve vezano za stadionsanjingr je napisao/la:Evo razloga sto nasi insistiraju na stadionu sto prije
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
jel rijesena lokacija za stadion, ima li maketa buduceg stadiona. citao sam nesto da bi albanci trebali raditi, malo mi to nelogicno
Sta je ono sad se pise da su se nasi sastali sa agentom Belhande i da ga zele u junu ali on zeli odma da predje u Inter...navodno nasa ponuda je 12 mil i placen bi bio u 3,4 rate 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD

FORZA INTER!
FORZA INTER!
sve ih želimo na ljetoo, sad nam nisu potrebni pored Gargana, Jonathana i Chivuasanjingr je napisao/la:Sta je ono sad se pise da su se nasi sastali sa agentom Belhande i da ga zele u junu ali on zeli odma da predje u Inter...navodno nasa ponuda je 12 mil i placen bi bio u 3,4 rate

#SuningOUT
Sumnjam da ce iko doci,mozda kakav polovnjak jer nema vise vremena za pregovore oko kvalitetnih igracaJericho je napisao/la:sve ih želimo na ljetoo, sad nam nisu potrebni pored Gargana, Jonathana i Chivuasanjingr je napisao/la:Sta je ono sad se pise da su se nasi sastali sa agentom Belhande i da ga zele u junu ali on zeli odma da predje u Inter...navodno nasa ponuda je 12 mil i placen bi bio u 3,4 rate![]()
![]()
FORZA INTER!
FORZA INTER!
ma daj molim te kakvog vremena ... sat vremena je potrebno da se zavrsi kvalitetan deal, samo je bitna volja i zelja i mogucnost ...
belhanda je dobar igrac ... ako nista siguran sam da je zeljan uspjeha, i da ce se borit za tim...
belhanda je dobar igrac ... ako nista siguran sam da je zeljan uspjeha, i da ce se borit za tim...
Lako je dovesti kad imas kes al kad se cjenkas ko nasi ne mozes zavrsit transfer u 1hsLucajni je napisao/la:ma daj molim te kakvog vremena ... sat vremena je potrebno da se zavrsi kvalitetan deal, samo je bitna volja i zelja i mogucnost ...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Jericho je napisao/la:sve ih želimo na ljetoo, sad nam nisu potrebni pored Gargana, Jonathana i Chivuasanjingr je napisao/la:Sta je ono sad se pise da su se nasi sastali sa agentom Belhande i da ga zele u junu ali on zeli odma da predje u Inter...navodno nasa ponuda je 12 mil i placen bi bio u 3,4 rate![]()
![]()
do ljeta im se svima udupla cijena pa cemo u junu trazit neke trece polovnjace

inace ?
Kakav crni Daily mail i ostali "pouzdani" otocki mediji. Pratite Di Marzia ili neke druge italijanske novinare, a ne ova zutila iz Engleske. Ti isti novinari koji to pisu redovno se brukaju po twitteru.
Naravno, nije nemoguce da Couti ode, al dok se zesce ne pocne medju talijanskim medijima provlaciti ta prica, od toga nema nista.
Naravno, nije nemoguce da Couti ode, al dok se zesce ne pocne medju talijanskim medijima provlaciti ta prica, od toga nema nista.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jedna zanimljivost. U finalima svjetskih prvenstava od 1982 do 2010, (za ranija ne znam), INTER je imao igrača u mnogima i strijelca.
1982, Altobelli ITA-NJEM 3-1
1986 Rummennige ARG-NJEM 3-2
1990 Brehme NJE-ARG 1-0
2002 Ronaldo BRA-NJE 1-0
2006 Materazzi ITA-FRA 1-1
Mislim da se time ne može pohvalit niti jedan klub.
1982, Altobelli ITA-NJEM 3-1
1986 Rummennige ARG-NJEM 3-2
1990 Brehme NJE-ARG 1-0
2002 Ronaldo BRA-NJE 1-0
2006 Materazzi ITA-FRA 1-1
Mislim da se time ne može pohvalit niti jedan klub.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Čini se da od velikog Intera ništa ni ove sezone... Kažu forsirat će mlade igrače, a dovode se mladići od 35 godina(Rocchi). Ako prodaju Coutinha onda stvarno jadno da jadnije ne može biti

Eo odlucili su majstori da ako dodje ponuda od 13 miliona Couti moze ici.
Znaci dajes Coutinha i Sneijdera da bi doveo **** Paulinha ??? Fuj crkli dabogda...
Cekam samo da prodaju Coutinha i da definitivno prestanem pratit fudbal i ovo smece od kluba. Fuj !!!

Cekam samo da prodaju Coutinha i da definitivno prestanem pratit fudbal i ovo smece od kluba. Fuj !!!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Deal je pri kraju. Dabogda umro Branca.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.