Ovaj sto sam posto je naj ljepsi dres odkad postoji Marsej kao fudbalski tim.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovo tvoj krevet???fanatique 1899 je napisao/la:
Prelijepo, ALLEZ MARSEILLE!
Pa brate dragi. Pravi navijac ima potrebne rekvizite. Googlaj malo, pa ko zna mozda pronadjes takvih stvari za kupiti, a vjerujem da ima jos navijaca koji prodaju salove, kape..... iiiii mozda ovakvu posteljinu.fanatique 1899 je napisao/la:Kakav moj krevet Omere, da samo znaš koliko maštam da mi je ovakav krevet![]()
Moj ti je krevet klasika, čaršaf, ćebe, ako je upeko minus dodam još jedno i to je to
Kod nas osnovnih rekvizita od Marseille-a ćeš preteško naći, recimo šalova, kapa, trenerki, da se kupi naravno.
A sta imas protiv Sandzaklija?marseille_unique je napisao/la:ja sam iz tuzle, a an tusanj ne idem dok sandaklije ne odu i uprave, tako da me ne mozes vidjeti ni na jednom stadionu u bih, na zalost moju jer sam pravo pozelio i domace i gostujuce utakmice, al dobro je svaki dan sve vise navijaca marseillea u bih, inace znam da ima dosta navijaca zelje sto navijaju za marseille, onoliko kolko ja znam sa foruma, a ima ih jos koji i nisu na netu vjerovatno, ne znam zasto valjda radi boja
hahahahahhaahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahabauaahahahhahahahahahahaahjahahjahahahahahahahahhhGerrard je napisao/la:Ben Arfa postao - Niang
Hatem, pripremi se, ulaziš, povikao je trener Marseillea Didier Deschamps tijekom subotnje utakmice u prvenstvu Francuske. Mladi veznjak Hatem Ben Arfa je ustao, popravio štucne, zavezao kopačke, namjestio dres i - krenuo u igru. Jedino što nije provjerio je - čiji dres je odjenuo. Umjesto svoga dres s brojem 10 velikim gotovo pola metra iznad kojeg je natpis 'Ben Arfa' odjenuo je dres suigrača Mamadoua Nianga. A na njegovom je ogromni broj 11 i, naravno, natpis 'Niang'. Kako je Ben Arfa uspio uzeti pogrešan dres ostat će misterija...
Nekoliko sekundi prije nego je trebao ući u igru pogrešku je primjetio klupski oružar. Brzo dotrčavši do Ben Arfe predao mu je pravi dres i spriječio konfuziju na igralištu. Smijao se Ben Arfa presvlačeći se, ali crvenilo u licu nije mogao sakriti.
"Uz treninge nogometnih vještina, klubovi bi mogli razmisliti da igrače natjeraju da vježbaju razlikovanje brojeva", komentirao je portal Marseilleovih navijača neobičan događaj uz rub terena.
Razumijem Ben Arfu , htio je obuci dres jednog od tri najbolji napadaca u evropi
Ma tesko vjeruj,Real i Milan igraju kolko im treba, tj kolko kome treba,onaj x sinoc je bio bratski podjeljen i jedni i drugi zadovoljni ,vidio si drugo poluvrijeme mrtvo...nit volje nit zelje..isti im sponzori, oni profitiraju,sponzor profitira,njima dobro i dalje u prednosti u grupi...kud ces dalje,Perez i Berlusconi saniraju dugove,sve im odgovaraRz88 je napisao/la:Nadam se da će Marseille proći. Sve je još moguče.
Prijatelju davno je fudbal prerastao u biznis...to je cinjenica,ovaj gornji post je vise ironicno receno da malo na zezanciju okrenemfanatique 1899 je napisao/la:Trebamo malo svi drugacije razmisljati i fudbal gledati sa svijetlije strane. hajd da tako pricamo o sponzorima i ko koga gura onda je to biznis, a ne fudbal. Ipak si zaboravio reći da je lopta okrugla.
ALLEZ MARSEILLE !
hahafanatique 1899 je napisao/la:Normalno...Pipita je napisao/la:jel se vi to nadate prolasku u osminufinala ovogodisnje bijedne lige prvaka u cijem nastavku necemo gledati propale gigante poput Liverpoola i Bayerna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.