Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Izgleda da će dueli Uniteda i Madrida, nažalost, proći bez Casillasa na terenu. Sinoć je doživio ozbiljniju povredu ruke ...
Na ciju zalost? Na nasu sigurno ne.MoR je napisao/la:Izgleda da će dueli Uniteda i Madrida, nažalost, proći bez Casillasa na terenu. Sinoć je doživio ozbiljniju povredu ruke ...

A ovaj Zaha je izgleda done deal sto kazu Englezi. I izgleda da ce na posudbu u CP do kraja sezone. Ja ne bi imao nista protiv da nam se odma pridruzi, krila su nam u mizernoj formi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 24 jan 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- EmirSioux89
- Kontakt:
Meni nije drago sto se ovakav majstor povrijedio al' mi je drago sto ga nema protiv Uniteda 

Manchester United!
Isto mu tako želim što brži oporavak, tačnije, odma nakon dvomeča sa nama da se vrati ne teren. Iako ne bi volio da neki naš bitan igrač ne mogne nastupati zbog povrede..EmirSioux89 je napisao/la:Meni nije drago sto se ovakav majstor povrijedio al' mi je drago sto ga nema protiv Uniteda
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ma ja ne bih volio da Zaha i dolazi ako ce na posudbu, i onako sam za njegov dolazak samo zato sto su nam trenutno krila u ocajnoj formi, a ovako na ljeto i onako se moze naci dosta bolje krilo 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Sky pise da ce Zaha obaviti ljekarski i potpisati za 15 mil.funti,a da je dio dila da ostaje do kraja sezone u C.Palaceu. Slazem se da bi bilo bolje da odmah dodje,ali sta je tu je.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Naravno da je šteta.Navijam za United ali bi bilo zanimljivije da je Casillas na golu.MoR je napisao/la:Izgleda da će dueli Uniteda i Madrida, nažalost, proći bez Casillasa na terenu. Sinoć je doživio ozbiljniju povredu ruke ...
''Neka me mrze samo da me se boje''

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Joj glupost ga je cekati do ljeta,valja ovu sezonu privesti kraju s Valencijom upitnim Nanijem i Welbeckom na krilu jao vec me prpa hvata kako ce to na Bernabeu izgledat
Kome nije zao
.Real bez Casillasa nije Real, definitivno ce biti slabiji ali opet ima tu kvaliteta koji nas treba brinuti

- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Eto vidjet ces gusar kolko je Realu golman bitan odnosno nebitan
Evo izgleda da je Zaha na pragu potpisa i ocekuje se da potpise u roku od 24 sata. Trebao bi potpisati ugovor na 5 i po godina, s tim sto ce do kraja ove sezone ostati posudjen igrac CPu.

Sretno Kiko!
Ma dobro vidjet cemo, nisam navikao gledati Real bez njega, ali mislim da dobar golman daje sigurnost odbrani ali i cijelom timu.nije isto kada iza sebe imas Casillasa i nekog dr ali otom potom
Sretno Kiko
Sretno Kiko

- Sportfanatik
- Kontakt:
MANCHESTER UNITED na pragu je dovođenja pojačanja iz engleske druge lige, popularnog Championshipa.
Wilfried Zaha, 20-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti, trebao bi u sljedećih 48 sati proći liječnički pregled na Old Traffordu i potpisati za United, javljaju svi engleski sportski mediji.
Dosadašnji napadač Crystal Palacea donijet će svom bivšem klubu 15 milijuna funti, kolika je cijena transfera. United će navodno 10 milijuna platiti odmah, a ostatak ovisno o Zahinim nastupima i golovima.
Zaha je kao 12-godišnjak došao u Palace, već je dobio i državljanstvo te se uskoro očekuju njegovi prvi nastupi za Englesku. Prošle sezone bio je proglašen najboljim mladim igračem godine. Za svoj prvi klub u 124 utakmice zabio je 15 golova i upisao 23 asistencije.
Wilfried Zaha, 20-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti, trebao bi u sljedećih 48 sati proći liječnički pregled na Old Traffordu i potpisati za United, javljaju svi engleski sportski mediji.
Dosadašnji napadač Crystal Palacea donijet će svom bivšem klubu 15 milijuna funti, kolika je cijena transfera. United će navodno 10 milijuna platiti odmah, a ostatak ovisno o Zahinim nastupima i golovima.
Zaha je kao 12-godišnjak došao u Palace, već je dobio i državljanstvo te se uskoro očekuju njegovi prvi nastupi za Englesku. Prošle sezone bio je proglašen najboljim mladim igračem godine. Za svoj prvi klub u 124 utakmice zabio je 15 golova i upisao 23 asistencije.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Srwtno Kiko Makeda,nadam se da ces imati priliku igrat jer si veliki talenat i to ce se vidjet
steta ce biti ako ne bude igrao odmah za Man Utd 

ulicni nogomet

dali je ovo istina

dali je ovo istina

Ne znam, ali znam da si to stavio u pogresnu temudevilred je napisao/la:ulicni nogomet
dali je ovo istina![]()

Ili si stavio pogresnu sliku

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
[youtube][/youtube]
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.