Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2013, 15:45
Ljorente ne dolazi ni pod kakvim pritiskom, za njega nije placeno nikakvo obestecenje, ni plata mu nije prevelika tako i da ne uspije mozemo ga utopit u englesku ligu i zaradit. a ne vidim razloga da ne uspije u nasoj koncepciji igre, super je kvalitetan igrac... zao mi je samo sto ne dolazi sad u januaru jer sad tek ce se u Bilbau potrudit da ga upropaste.
i slozio bih se da nam to nikako ne smije biti top player za narednu sezonu, jer na Ljorentea nista nismo potrosili, mora se raditi na dovodjenju jednog klasnog spica, ponavljem vec nekoliko puta za mene bi Suarez bio idealno rjesenje ili eventualno Benzema (ali vjerujem da je on van naseg domasaja).
takodjer, treba raditi na vrijeme na planu rjesavanja Matrija i Kvaljarele da nam se ne desi novi Jakinta ili Amauri. Njihovom prodajom se sigurno moze namaknuti vise od 15-ak miliona ( cijela plata) za dovodjenje top playera, dio sredstava za dovodjenje bocnog se moze namaknuti prodajom Djakerinija, iako je polivalentan ipak nije kalibar za Juventus a jos uvijek je na cijeni, treba zaraditi 7-8 miliona,naravno ako Pepeov oporavak bude isao po planu, ako ne onda prodavati Pepea.
Bufon,Storari,Branesku.
Kaseres,Bonuci,Barzaglji,Kijelini, Astori/Boketi
Isla,Listajner,Pepe,Asamoa,Pirlo,Markizio,Vidal, Pogba, Padoin,Marone i stvarno ne znam ko bi mogao biti taj lijevi bocni jer nema kvalitetnih.
Djovinko, Vucinic, Ljorente, Imobile i Suarez ( zbog 4-3-3 bih volio najvise njega)..lijevo Djovinko/Vucinic, desno Suarez , sredina Ljorente- atomski napad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!