Brate,imas li kakvi parova za danas.Sinoc sam prosao dobru cifru na tvoja dva kosarkasa preko
 Bice procenat od mene,ako nastavis ovako.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mozda su sklonili, ko ce ti ga znati, potrudi semerdo21 je napisao/la:nmg ja to naci na wwinCLASSisPERMANENT je napisao/la:18:00 Khimik-Bialystok H1 (-24,5) 1,70
Domacin tim je iz ukraine i imaju veoma dobar tim u prvi mec su dobili 3:0 veoma lako danas se ocekuje ista situacija samo sto su gosti jos goroj situaciji nego prosloj.Za ovaj mec gosti imaju samo 6 igracica igrace bez trenera jer klub je u velikoj krizi pitanje oceli opstanuti ili da se klub izgasi.Gosti su iz Poljske i mnoge igracice ih napustaju jer svi su svjesni situacije vec 3 najbolje igracice su ih napustile.Ovde ocekujem da domacin iskoristi situaciju gostiju i da slavi preko 25 razlike.

Nije Malaga jos izbacena niti ce biti.Imaju vremen do aprila da izmire dugove sto ce vjerovatno i uraditi ako vec nisuCenga87 je napisao/la:Pozdrav za sve od novog clana.
Da odmah predjem na stvar,tj, da pocnem pametovat
Vidim dosta vas igra na pobjedu Barcelone veceras.
Pa da vam skenem paznju na par stvari.
Malaga je suspendovana iz europskih takmicenja za sledecu sezonu,tako da u primeri nece puno "zapinjati".
Igrat ce LS i kup kralja.Da se nesto osvoji,(najprije kup kralja).
Tako da ja cu izbjeci taj par.Malaga ima aktivan rezultat iz prvog meca,2:2,a i uopste nisu neka salabajzerska ekipa.
Sretno svima,nadam se da cemo bit od pomoci jedni drugima.
A ha.Izvinjavam se,moja greska.Ali ipak ostajem pri misljenju da je "skakljiva" dvica na Barcu.Arhitekt je napisao/la:Nije Malaga jos izbacena niti ce biti.Imaju vremen do aprila da izmire dugove sto ce vjerovatno i uraditi ako vec nisuCenga87 je napisao/la:Pozdrav za sve od novog clana.
Da odmah predjem na stvar,tj, da pocnem pametovat
Vidim dosta vas igra na pobjedu Barcelone veceras.
Pa da vam skenem paznju na par stvari.
Malaga je suspendovana iz europskih takmicenja za sledecu sezonu,tako da u primeri nece puno "zapinjati".
Igrat ce LS i kup kralja.Da se nesto osvoji,(najprije kup kralja).
Tako da ja cu izbjeci taj par.Malaga ima aktivan rezultat iz prvog meca,2:2,a i uopste nisu neka salabajzerska ekipa.
Sretno svima,nadam se da cemo bit od pomoci jedni drugima.

valjda nam prodju...
  valjda nam prodju...
smijem se kladiti da neceFalcaoo je napisao/la:zato ce bas i biti 1 ili x Malaga-Barca

Igrao bih tu fiks x.Falcaoo je napisao/la:zato ce bas i biti 1 ili x Malaga-Barca

@Willy ,prodje Mathieu,na jedvite jade..
 @Willy ,prodje Mathieu,na jedvite jade.. Sad te pratim sa Johnson-om, kvota pala na 1.30.
 Sad te pratim sa Johnson-om, kvota pala na 1.30.aBd da prodju i ona 2,Fener i BarcaHass je napisao/la:Ma uzet ce ih barca na zoveGu,jbg..@Willy ,prodje Mathieu,na jedvite jade..

.Sto se tice Johnsona,msm da Alves nema sta trazit protiv njega na hardu,ipak je on sljakas i ne preferira tvrde podloge..Ja jos cekam njega,Smyczeka i Zvereva za finu lovu..Anyway,sretno nam
 .Sto se tice Johnsona,msm da Alves nema sta trazit protiv njega na hardu,ipak je on sljakas i ne preferira tvrde podloge..Ja jos cekam njega,Smyczeka i Zvereva za finu lovu..Anyway,sretno nam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.