Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: TSG 1899 Hoffenheim
ode salih na otok 

Re: Bundesliga
Ovu ligu i ne pratim bas nesto posebno iz vrlo jednostavnog razloga. Prosjecnost!
Uvijek sam simpatisao Schalke i HSV, ali jbg ovih zadnjih godinu dana mi je Wolf prirastao srcu, a ni Hof nije nista manje. Tako da podrzavam ta dva kluba, a ovim nekim aristokratama zelim ugodan put u donji dio tabele.
Cheers!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
Hertha zeli u svoje redove Makaaya
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igracina. Volio bih da se vrati u Bundesku.rob do bagro je napisao/la:Hertha zeli u svoje redove Makaaya

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
ta je igracina u 129 nastupa za Bavarce postigao 78 golova,njegov najdrazi gol mi je onaj u 10 sekundi protiv Realaomerbavarac je napisao/la:Igracina. Volio bih da se vrati u Bundesku.rob do bagro je napisao/la:Hertha zeli u svoje redove Makaaya![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mala ispravka u 11''. Kako god, ipak je mnogima najdrazi.rob do bagro je napisao/la:ta je igracina u 129 nastupa za Bavarce postigao 78 golova,njegov najdrazi gol mi je onaj u 10 sekundi protiv Realaomerbavarac je napisao/la:Igracina. Volio bih da se vrati u Bundesku.rob do bagro je napisao/la:Hertha zeli u svoje redove Makaaya![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima u njemu jos snage, tako da ga klupa ne moze zadovoljiti. Siguran sam da bi dosta pomogao Herthi.rob do bagro je napisao/la:ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi
- rob do bagro
- Kontakt:
mozda,ali ponestalo je njemu snage...ne moze ni on sam pomoc ekipi Herthi...gdje su tu drugi igraci...svest ekipu na jednog igraca je glupo,al mere svasta bit,ev ih dobili Herenveen u EL...ko da su se malo probudiliomerbavarac je napisao/la:Ima u njemu jos snage, tako da ga klupa ne moze zadovoljiti. Siguran sam da bi dosta pomogao Herthi.rob do bagro je napisao/la:ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hertha bi i Sola Campbella koji je već u penzionerskim vodama.Večeras dobiše 3:2.hajde možda je ova pobjeda preokret.Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- bistrikboy
- Kontakt:
Jedino Bochum ima losiju,jer vec 2 godine nije ulozio skoro nista u tim,ali cestitam im na pobjedi za Bundeligu iako je FCB i HSV podbacio...FRANK RIBERY je napisao/la:Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.
Makaay je tipican potez jedne uprave koja niti ima smisla za posao kojim se bavi niti ima neku viziju,Makaay da je bolji od konkurencije igrao bi u Feyenordu,njemu svaka cast za sve sto je napravio u Deportivu i FCB-u ali on ne smije biti rjesenje za Herthu ako Hertha misli opstati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Jedino Bochum ima losiju,jer vec 2 godine nije ulozio skoro nista u tim,ali cestitam im na pobjedi za Bundeligu iako je FCB i HSV podbacio...FRANK RIBERY je napisao/la:Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.
Makaay je tipican potez jedne uprave koja niti ima smisla za posao kojim se bavi niti ima neku viziju,Makaay da je bolji od konkurencije igrao bi u Feyenordu,njemu svaka cast za sve sto je napravio u Deportivu i FCB-u ali on ne smije biti rjesenje za Herthu ako Hertha misli opstati...
Ja bih licno volio da dovedu Makaay-a...siguran sam da bi on bio medju 10 najboljih napadaca u cvajti sljedece godine...
Jbg, vi izgleda da transfermarkt pratite redovno.
Ma njih ni Dzeko nebi izvukaobistrikboy je napisao/la:Jedino Bochum ima losiju,jer vec 2 godine nije ulozio skoro nista u tim,ali cestitam im na pobjedi za Bundeligu iako je FCB i HSV podbacio...FRANK RIBERY je napisao/la:Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.

Kakav opstanak,kakve trice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nakon dvije minute leverkuzen u vodjstvu, valjda će ove godine napokon uzeti tu dugo iščekivanu titulu.
- alan_kardec
- Kontakt:
da hoće vala više red bi bio.još se sjećam onog nesrećnog unterachinga. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo vec 2:0. Nezaustavljivi.bh hrvat je napisao/la:nakon dvije minute leverkuzen u vodjstvu, valjda će ove godine napokon uzeti tu dugo iščekivanu titulu.

- rob do bagro
- Kontakt:
pa sta ste vi mislili da frankfurt moze nesto uradit,sipak drugovi moji.Leverkusen ima sjajnu ekipu...koja igra na golove,napadacki fudbal,frankfurt ovdje nema nikakve sanse...al ovaj Kisling je ubica
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
3:0 Kroos
Nadam se da ce se brzo vratiti u dres Bayerna
Nadam se da ce se brzo vratiti u dres Bayerna
što ga trpaju momci, dajte im više tu tacnu. zreli za šampione, igraju najljepši nogomet u švabskoj ligi, kao prošle godine vukovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.