FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Steve Urkel
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Steve Urkel » 04 nov 2009, 13:41

ako ćemo realno bayern zadnjih 5 god nije među 10 klubova u europi eng 4,real,barca,inter,milan,juve su puno bolji od njih treba priznati to ja sam navijac bayerna ali gomez 30 mil,pa njega neki drugi klubovi ne bi doveli ni da je džabe

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2009, 14:13

Steve Urkel je napisao/la:ako ćemo realno bayern zadnjih 5 god nije među 10 klubova u europi eng 4,real,barca,inter,milan,juve su puno bolji od njih treba priznati to ja sam navijac bayerna ali gomez 30 mil,pa njega neki drugi klubovi ne bi doveli ni da je džabe
isti taj inter je ne tako davno fasovao dva komada....juve se trazi i prije one afere u europi....real nije prosao u osminu finala ima stoljece.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 14:15

Steve Urkel je napisao/la:ako ćemo realno bayern zadnjih 5 god nije među 10 klubova u europi eng 4,real,barca,inter,milan,juve su puno bolji od njih treba priznati to ja sam navijac bayerna ali gomez 30 mil,pa njega neki drugi klubovi ne bi doveli ni da je džabe
nemoj zaboravit da je tog istog Gomeza trazila Barca ;) al kako vidim po njegovoj igri nije ni za Celika
OVO JE POCETAK KRAJA :(
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 14:18

slika
haha :mrgreen: KATASTROFALGAAL :D

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 nov 2009, 14:20

NIje ni cudo sto gube kad im menadzer spava tokom utakmice. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2009, 14:26

Hahaha joj giganta, ko ce se mucit gledat one panjeve :mrgreen: vako malo dremnut ,konta probudit ce se iz nocne more :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 14:28

Vialli gura Mancinija na Bayernovu klupu

Domaći poraz od Bordeauxa (2-0), vjerojatno je označio kraj priče u ovosezonskoj Ligi prvaka bavarskog ponosa, nogometaša Bayerna iz Münchena.

Do kraja takmičenja moraju dobiti obje utakmice (Juventus u Torinu i Maccabi na svom terenu), iako ni to neće biti definitivno dovoljno Bayernu za prolaz. Morat će se u međuvremenu "moliti" i da Bordeaux pobijedi Juventus kao domaćin.

Bayern niti u domaćem prvenstvu ne stoji dobro, imaju zaostatak od četiri boda za vodećim Bayerom, pa nije ni čudo da odavno novi trener Louis van Gaal ne prima pohvale za svoj rad.

Gotovo je sigurno da će uskoro krenuti ozbiljne priče o smjenjivanju nizozemskog stručnjaka koji je u svojoj karijeri, gdje god je bio, uglavnom ostvarivao uspjeh, no na klupi Bayerna se nije snašao.

Gianluca Vialli, nekadašnji talijanski reprezentativac, preporučio je, pak, svog bivšeg saigrača Roberta Mancinija (koji je trenutno bez posla) kao Van Gaalovog nasljednika.

- Talijan u Bayernu je uvijek asocijacija za uspjeh - komentarisao je Vialli, aludirajući na nekadašnji rad Giovannija Trapattonija.

- Mancini je bez posla, a Bayernu treba novi čovjek, koji će probuditi taj dobar sastav. Interesantan bi to bio spoj - zaključio je Vialli.

Mancini se nedavno spominjao i kao ozbiljan kandidat za klupu madridskog Reala, koji je samo čekao (možda još uvijek čeka) prvi kiks Čileanca Manuela Pellegrinija.

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 14:39

U 15 sati je Presica na kojoj ćemo saznati da li LVG ide ili ostaje i ako ide ko će ga nasljediti i kakva je dalje politika kluba.Hoće li se već na zimu neki igrači otjerati.Bit će zanimljivo vidjeti Ulija crvenog ko papriku.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 14:41

FRANK RIBERY je napisao/la:U 15 sati je Presica na kojoj ćemo saznati da li LVG ide ili ostaje i ako ide ko će ga nasljediti i kakva je dalje politika kluba.Hoće li se već na zimu neki igrači otjerati.Bit će zanimljivo vidjeti Ulija crvenog ko papriku.
ev ga nakon sinocnje tekme...ni paprika mu nije ravna :mrgreen:
slika

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 15:56

I na kraju debilne presice nije ni bilo.LVG ostaje trener Bayerna.Navodno sve se svalilo na nezalaganje igrača i sramotan pristup.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2009, 17:12

Mada vec duze ne pisem na ovoj temi,zbog "novih" faca,kao i svi imam misljenje o stanju u Bayernu,po meni problem nije u igracima koji su dosli vec u igracima koji nisu dosli,kroz cijelu proteklu sezonu se provlacio problem desnog beka i golmana,najavljivano je dovođenje kvalitetnih igraca na te dvije pozicije,međutim nista se nije dogodilo,VG je pristao na kompromis sa Lahmom na desnoj strani a lijevo je zamisljen Pranjic koji je podbacio kao i Braafheid,problem golmana nije tako snazno izrazen prije svega zahvaljujuci iskustvu Butt-a ali on ni sada a ni ranije nije imao kvalitet da brani u Bayernu...

Iako Bayern nema obicaj kupovati igrace u zimskom prelaznom roku ocekujem da ce to ipak uraditi,vec je objavljeno da ce golmana pokusati dovesti na ljeto,dok je desni bek realna opcija u zimskom prelaznom roku zbog financijskih problema S04...

O Van Gaalu ne bih nista posebno pisao,osim da mi se cini da smo kod "Klinsi"-a bolje stajali u polju,mozda se varam...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 04 nov 2009, 17:57

Manchester United planira krajem ove sezone poslati ponudu za Juventusovog golmana Gianluigija Buffon.
Međutim, nije samo United taj koji bi na svom golu volio vidjeti Buffona. Minhenski Bayern, koji također traži novog čuvara mreže, zainteresovan je za Buffona.

Na golu Manchestera i dalje stoji sjajni Edwin van der Sar, ali je nekadašnji golman reprezentacije Holandije na zalasku karijere, dok Bayern muku muči na golu još otkako se od fudbala oprostio Oliver Kahn.

jeste smiješni i vi i scum, bufon ako ode iz juvea onda će i gomez bit prvi strijelac bundesice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 nov 2009, 19:44

23 KING JAMES je napisao/la:Manchester United planira krajem ove sezone poslati ponudu za Juventusovog golmana Gianluigija Buffon.
Međutim, nije samo United taj koji bi na svom golu volio vidjeti Buffona. Minhenski Bayern, koji također traži novog čuvara mreže, zainteresovan je za Buffona.

Na golu Manchestera i dalje stoji sjajni Edwin van der Sar, ali je nekadašnji golman reprezentacije Holandije na zalasku karijere, dok Bayern muku muči na golu još otkako se od fudbala oprostio Oliver Kahn.

jeste smiješni i vi i scum, bufon ako ode iz juvea onda će i gomez bit prvi strijelac bundesice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahah..ovo je dobro bilo. CUj Gigi da ide u Bayern. Eh, fino se nasmijah.

Sto se tice Manu, oni su oko bacili na onoga rusa iz CSKA, a sudeci po njegovoj sinocnoj predstavi, mogao bi ubrzo postati novi golman Vragova, tako da Gigi nejverujem da ce kod njih, a kod Bayerna pogtovo. Oni ganjaju onoga Iz Schalke-a, ja mislim, a eto mozda to ovi bayernovci znaju ´bolje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 nov 2009, 23:07

vidimo se u finalu :mrgreen: ako se prije finala ne sastanemo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 23:09

YNWA je napisao/la:vidimo se u finalu :mrgreen: ako se prije finala ne sastanemo

Hehe, nadam se da ćemo odigrati utakmicu prije finala tako da "uživamo" u svije utakmice ova dva sjajna tima. :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2009, 23:10

zdravo raja , sta ima :mrgreen:
evo ja mor'o uzeti novi monitor, onaj otis'o u helac :twisted: bez brige, ljevica prosla bez ozljeda ;)

slika

za nesto vise nemam snage a ni volje...pa do sljedeceg druzenja!
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 23:16

geronimo je napisao/la:zdravo raja , sta ima :mrgreen:
evo ja mor'o uzeti novi monitor, onaj otis'o u helac :twisted: bez brige, ljevica prosla bez ozljeda ;)

slika

za nesto vise nemam snage a ni volje...pa do sljedeceg druzenja!

HAHHAHA, tako mi je bilo prije rade jedne igrice, tako da sam morao nabaviti novi, i nemam više nekih napadaja u vezi utakmica. Ko ih j... kada oni nas je "fermaju".

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 nov 2009, 08:28

solidarnost na nivou :D znam kako nam je

vi ste ipak u boljoj situaciji,barem finansijski,a mi i u ovako losem stanju gubimo novac od LP :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2009, 15:07

STEFAN EFFENBERG, legendarni njemački nogometaš, oštro se u razgovoru za njemački Sky osvrnuo na igru hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića u dresu Bayerna.

Nakon što su Bavarci u utorak na svojoj Allianz Areni poraženi od Bordeauxa u 4. kolu Lige prvaka (2-0) i tako praktički ostali bez šanse za plasman u osminu finala, momčad Louisa van Gaala se našla na udaru kritika.

Jedna od tema razgovora bila je i lijeva strana Bayernova sastava, a o njoj je Effenberg, koji je s bavarskim klubom 2001. bio europski prvak, rekao:

"Edson Braafheid i Danijel Pranjić jednostavno nisu igrači na Bayernovoj razini. Žao mi je, ali moram to reći. Bayern želi doći daleko u Europi, ali s takvim igračima to sigurno neće uspjeti", rekao je 41-godišnji Effenberg.

I Pranjića i Braafheida je ljetos doveo Van Gaal iz nizozemske Eredivisie. Pranjić (27) je stigao iz Heerenveena, a Braafheid (26) iz Twentea.

ovog covjeka cekam u minhenskom posrnulom divu..nazalost male su sanse jer zna se da nije u dobrim sa troglavom azdajom, ali da bi unio novine to sigurno bi....ne bi smio niko da se ponasa kako ne treba....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 nov 2009, 18:16

Stinkfinfger Effe je nedavno u jednom interview-u izrazio zelju da zasjedne na trenersku stolicu Bayerna. Nema govora, takav bi nam jedan trebao. Veliki autoritet, velika karijera, sposoban za mnoge stvari pa i za tu avanturu.

Ali tesko da ce do ovoga doci, bar u dogledno vrijeme. Otmar je pun kritika na racun Gaala, i njegov povratak bi objerucke prihvatio. Samo ne znam na sta bi sve to licilo, nakon dvostrukog velicanstvenog oprostaja.

Bayernovi navijaci (po forumima) izrazavaju zelju za Bernd Schusterom, kao mogucim nasljednikom Galca, ako doticni dobije Kindingung.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.