Ne plakati. Teoretski, ti si dobitnikerminHAMIN je napisao/la:ja u zadnji 10 dana pogodio nista nisam a sve po jedan par promasen(ne bas sve 8/10) !! i sad sjesti plakat nista drugo![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne plakati. Teoretski, ti si dobitnikerminHAMIN je napisao/la:ja u zadnji 10 dana pogodio nista nisam a sve po jedan par promasen(ne bas sve 8/10) !! i sad sjesti plakat nista drugo![]()
loš je fener, ja razmišljam dvicu da opalimerminHAMIN je napisao/la:Mozel ovo proci za danas?
Betis-Atl.Mardid x
Malaga-Barcelona 2
Fenerbahce-Khimki 1
Caja Laboral-Barcelona (-146+) z2
koef:12,85
i ja sam ih igro. pa jel mogućeDevil je napisao/la:'ladno Estonija gubi od Turkmenistana na poluvremenu.
A tek sada vidim da su igrali ocajno celi turnir.Sveti je napisao/la:i ja sam ih igro. pa jel mogućeDevil je napisao/la:'ladno Estonija gubi od Turkmenistana na poluvremenu.
ali brate, turkmenistanDevil je napisao/la:A tek sada vidim da su igrali ocajno celi turnir.Sveti je napisao/la:i ja sam ih igro. pa jel mogućeDevil je napisao/la:'ladno Estonija gubi od Turkmenistana na poluvremenu.
Odigrah ga under 29,5 i Harden under 26,5.CLASSisPERMANENT je napisao/la:eto ja i Kobe nastavljamo naš battle![]()
7 put ga igram i evo 7 promašaja![]()
sinoc igrao UNDER, margina 28.5, Kobe zabio 29![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.