ElLoco7 je napisao/la:E ne mogu vjerovat kako Wade i Bosh igraju vcrs, uzas
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Wade pod ozljedom nastupa veceras ako se ne varam ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ElLoco7 je napisao/la:E ne mogu vjerovat kako Wade i Bosh igraju vcrs, uzas
HvalaTitova-Juga je napisao/la:Calderon 3, poluvrijeme.
Kirilenko i Monroe 4, kraj prve...
Imas ovdje sve.
http://sports.yahoo.com/nba/scoreboard" onclick="window.open(this.href);return false;
Titova-Juga je napisao/la:CLASSisPERMANENT je napisao/la:Eto lik ima 10-tak poena nije ni pola prve četvrtine![]()
Pa sto si igrao KirilenkaJa sam rekao da ga necu vise igrati nikad i fakat necu
Volim gonjati inat mamu mu Rusku... Textat ću mu na poluvremenu da ga čeka mnogo votke poslje tekme
Sto nisi vcrs pokusao vise?Titova-Juga je napisao/la:Nisam još, ali 26-og ću ga igrati manje koliko god da bude, igraju protiv Utah-e a zna se da Utah razvaljuje u reketu : D Ako ga pogodim, odmah stavljam screen shot ovdje : D
ElLoco7 je napisao/la:Sto nisi vcrs pokusao vise?Titova-Juga je napisao/la:Nisam još, ali 26-og ću ga igrati manje koliko god da bude, igraju protiv Utah-e a zna se da Utah razvaljuje u reketu : D Ako ga pogodim, odmah stavljam screen shot ovdje : D
ValjaTitova-Juga je napisao/la:Nisam još, ali 26-og ću ga igrati manje koliko god da bude, igraju protiv Utah-e a zna se da Utah razvaljuje u reketu : D Ako ga pogodim, odmah stavljam screen shot ovdje : D
monroe 6 , calderone 11vendeta1921 je napisao/la:kolko trenutno imaju calderone,bosh i monroe???
11,5,6vendeta1921 je napisao/la:kolko trenutno imaju calderone,bosh i monroe???
CLASSisPERMANENT je napisao/la:ValjaTitova-Juga je napisao/la:Nisam još, ali 26-og ću ga igrati manje koliko god da bude, igraju protiv Utah-e a zna se da Utah razvaljuje u reketu : D Ako ga pogodim, odmah stavljam screen shot ovdje : D![]()
Ja i večeras nastavljam borbu s Kobeom. Evo stavio ga u UNDER večeras i ima 12 poena nije ni poluvrijeme još, i šut 5/6. Ne sumnjam da ce imati preko 30 na krajuet vidiš dok sam ga igrao OVER imao je šuteve redovno 9/28 a gledaj večeras
EDIT : šut 6/7, poena 14
Ne mogu ga utrefiti i BogTi i Kobe-i ko ja i Zapad jbo sebe...
A mene Ferid jbe trenutno, 0 poena poluvrijeme i Howard 2 poluvrijeme :S
jasko_juve je napisao/la:odigram Boozera preko,frajer odigra zadnju cetvrtinu ukupno 10 sekundi,do tad dao 16pts,a meni trebalo 18..smijesno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.