Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la harishp » 23 jan 2013, 22:33

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Treneri ga fakat postepeno i na vrijeme sto bi se reklo tempiraju za nastojece tekme.
Sto je najbitnije ovaj to koliko mu prilike daju i na neki nacin opravdava.
Znaci polufinale kupa,nije mala stvar.Ako odu u finale a Barcelona im bude u finalu,vjerovatno dobijaju pravo nastupa u Euro ligi.
Suti, sad ce MrGucci doc i izjavit da je Visca bolji od Steve. Samo ovaj sretan nesto.

A Europa Ligu ce dobiti svakako ako dodju do finala, jer ceka ih ili Barca ili Real.
Valjda samo ako je prvak u finalu,nesto tesko vjerovati da ce Real biti prvak ove sezone.
Gucci je sad u Guci ovaj Banovicima.Zbog gluposti i pretjerivanja pocece neki i Viscu zayebavati k'o i Vrsaljevica
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jan 2013, 22:36

Cartman je napisao/la: Suti, sad ce MrGucci doc i izjavit da je Visca bolji od Steve.
Ne znaš nešto :o :D
zizu1991 je napisao/la:Njegovo postojanje ovdje ima 3 faze razvoja, dobro rekoše neki dan, isteći će mu rok trajanja kako je krenuo.U prvoj fazi je bio korektan, u drugoj neshvaćen, a u trećoj, ovoj završnoj je već niti blizu dopadljivosti.
MrAmani96 je napisao/la:ehhh pa doktore daj mi recept ako ga ima¨...

i ovaj Saurmanu treba trajni ban, vrijedja bez osnova, cuj sta sam primio, majku sam ti primio eto sta
aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala na druzenje :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jan 2013, 22:39

Polako ga uvodi Emery, mada zelim ga konacno vidjeti u prvom sastavu, ali mislim da je ovo prava odluka, da ga ne baca odmah u vatru, nego mu da vremena da se navikne ;) .

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 23 jan 2013, 22:39

Ma njegov problem u Sevilji je što na njegovoj poziciji igra Navas, a na sekundarnoj (koju je do sad samo i igrao) Reyes. Tako da ćemo ga nažalost teško gledati od prve minute, ako ne bude kakvih povreda ili prodaja, a za ovu dvojicu, teško.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2013, 22:50

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Treneri ga fakat postepeno i na vrijeme sto bi se reklo tempiraju za nastojece tekme.
Sto je najbitnije ovaj to koliko mu prilike daju i na neki nacin opravdava.
Znaci polufinale kupa,nije mala stvar.Ako odu u finale a Barcelona im bude u finalu,vjerovatno dobijaju pravo nastupa u Euro ligi.
Suti, sad ce MrGucci doc i izjavit da je Visca bolji od Steve. Samo ovaj sretan nesto.

A Europa Ligu ce dobiti svakako ako dodju do finala, jer ceka ih ili Barca ili Real.
Valjda samo ako je prvak u finalu,nesto tesko vjerovati da ce Real biti prvak ove sezone.
Gucci je sad u Guci ovaj Banovicima.Zbog gluposti i pretjerivanja pocece neki i Viscu zayebavati k'o i Vrsaljevica
A tako znaci, mislio sam da je kao u Engleskoj, tamo ako je jedan finalista izborio mjesto u Evropi, druga ekipa odma dobije plasman u EL.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jan 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 23 jan 2013, 22:51

teferič je napisao/la:Ma njegov problem u Sevilji je što na njegovoj poziciji igra Navas, a na sekundarnoj (koju je do sad samo i igrao) Reyes. Tako da ćemo ga nažalost teško gledati od prve minute, ako ne bude kakvih povreda ili prodaja, a za ovu dvojicu, teško.
Trebao je u Schalke-u kod Kolasinca

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2013, 22:52

zizu1991 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Suti, sad ce MrGucci doc i izjavit da je Visca bolji od Steve.
Ne znaš nešto :o :D
zizu1991 je napisao/la:Njegovo postojanje ovdje ima 3 faze razvoja, dobro rekoše neki dan, isteći će mu rok trajanja kako je krenuo.U prvoj fazi je bio korektan, u drugoj neshvaćen, a u trećoj, ovoj završnoj je već niti blizu dopadljivosti.
MrAmani96 je napisao/la:ehhh pa doktore daj mi recept ako ga ima¨...

i ovaj Saurmanu treba trajni ban, vrijedja bez osnova, cuj sta sam primio, majku sam ti primio eto sta
aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala na druzenje :lol:
Aco legenda. :lol: Samo steta sto ce ga raja zaboraviti do izbora za zlatnu kantu. A bio je furiozno krenuo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 jan 2013, 22:57

Majstor10 je napisao/la:
teferič je napisao/la:Ma njegov problem u Sevilji je što na njegovoj poziciji igra Navas, a na sekundarnoj (koju je do sad samo i igrao) Reyes. Tako da ćemo ga nažalost teško gledati od prve minute, ako ne bude kakvih povreda ili prodaja, a za ovu dvojicu, teško.
**** majku jarane , nemoj šta uhatoriti , al' dosadio si i Bogu i narodu sa tim Kolašincem . Kontam ja sve , talent , nada , i sve , al' ohani malo , urećeš čojka .

Zna valjda Steva šta je za njega bolje pa je odabrao Sevillu , ipak ovdje ima Spahu kraj njega , pa mu je mnogo toga lakše , a vremenom će dobiti više prilike za igru ;)

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 23 jan 2013, 23:07

Majstor10 je napisao/la:
104 posta, ima li barem jedan da nije direktno ili indirektno vezan za Kolašinca? :lol:

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 23 jan 2013, 23:18

bavarian_bk je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:
**** majku jarane , nemoj šta uhatoriti , al' dosadio si i Bogu i narodu sa tim Kolašincem . Kontam ja sve , talent , nada , i sve , al' ohani malo , urećeš čojka .

Zna valjda Steva šta je za njega bolje pa je odabrao Sevillu , ipak ovdje ima Spahu kraj njega , pa mu je mnogo toga lakše , a vremenom će dobiti više prilike za igru ;)
Da... Volio bih da dijelim tvoj optimizam vezano za vrijeme u igri, ali iz gore navedenih razloga mislim da u Sevilli neće dogurati dalje od zamjene.

Svakako bolje zamjena u Sevilli nego prvotimac u Vojvodini u svakom slučaju, ali mislim da mu je to krajnji domet ove i par narednih sezona.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2013, 23:40

Sevilla je vec par godina u hronicnim novcanim problemima.tako da ce vrlo rado utopiti ta dva igraca ako naidje ponuda.A bit ce ih sigurno i uskoro.Zato se Stevanovic vec poalko uklapa u ekipu.
Momak je veliki potencijal i nece mu trebati bas previse vremena.A i ova dvojica ''nasih''ce ga gurati maksimalno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 23 jan 2013, 23:47

harishp je napisao/la:Sevilla je vec par godina u hronicnim novcanim problemima.tako da ce vrlo rado utopiti ta dva igraca ako naidje ponuda.A bit ce ih sigurno i uskoro.Zato se Stevanovic vec poalko uklapa u ekipu.
Momak je veliki potencijal i nece mu trebati bas previse vremena.A i ova dvojica ''nasih''ce ga gurati maksimalno.
To je istina, bila je čak priča da se Michel (prethodni trener) kupovinom Stevanovića pripremao za osipanje usljed problema sa lovom i da se tu prvenstveno mislilo na Navasa i Negreda, međutim u januaru čini se ništa od toga. Ne znam dokle su sad s tim finansijskim problemima, sumnjam da su se pare čudom stvorile, al eto, ne spominju više te prodaje, a i ne znam kako bi to funkcionisalo u Navasovom slučaju, s obzirom da je ikona kluba.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jan 2013, 00:39

Sto se tice Evropa Lige, finalista kupa ide u Evropa Ligu samo ako pobjednik kupa ide u Ligu Prvaka (ne vazno jesu li kvalifikacije ili direktno grupna faza) - ovo je univerzalno pravilo za sve lige od strane UEFA-e. Znaci ako bi Sevilla dosla u finale kupa gdje bi najvjerovatnije igrala protiv Barce ili Reala (koji skoro sigurno ce igrati u Ligi Prvaka), pa makar izgubili to finale opet ce igrate u LE, ali bi krenuli od treceg pretkola dok kada bi osvojili kup krenuli bi direktno od grupne faze LE.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 jan 2013, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 jan 2013, 00:41

Iz ove akcije kad je postignut go se vidi da Steva igra na lijevoj strani to znači da će ga koristiti lijevo u Sevilji,možda bi i kod nas mogao igrati lijevo,a Lulić pozadi..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 jan 2013, 03:16

zgembo89 je napisao/la:Iz ove akcije kad je postignut go se vidi da Steva igra na lijevoj strani to znači da će ga koristiti lijevo u Sevilji,možda bi i kod nas mogao igrati lijevo,a Lulić pozadi..
I vidi se da je Steva učestvovao u akciji kod četvrtog pogotka, što je najbitnije. 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 07:51

nije da je visca samo bolji od steve, nego je duplo bolji... ovaj stevo prespor i bez kreativnosti... bice vise od visce

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jan 2013, 08:59

:lol:

Ovaj Josip je rafalno poceo da pise, cini mi se da je neki od banovanih od juce ili prekjucer, pogadjam da se radi o istoj osobi kao onaj MrARmani. :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2013, 12:04

Josip je napisao/la:nije da je visca samo bolji od steve, nego je duplo bolji... ovaj stevo prespor i bez kreativnosti... bice vise od visce
Po cemu si to primjetio da je spor i bez kreativnosti (u kojoj/kojim utakmicama tacno?). Ako vec ''duplo bolji'' potkrijepi to argumentom ;) .

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 jan 2013, 12:05

Goalgetter je napisao/la:
Josip je napisao/la:nije da je visca samo bolji od steve, nego je duplo bolji... ovaj stevo prespor i bez kreativnosti... bice vise od visce
Po cemu si to primjetio da je spor i bez kreativnosti (u kojoj/kojim utakmicama tacno?). Ako vec ''duplo bolji'' potkrijepi to argumentom ;) .
Pa vidiš da lupa, kao neke provokacije. Očajnički pokušaj ''banovanog''. :oops:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 jan 2013, 21:07

Steva danas najavnjen u prvoj jedanesjstorci (tu je naravno i Spaha) u mečeu protiv Granade :D
P.S
SK 21.30
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.