Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

miky_hz je napisao/la:
sa danasnjeg treninga u Kazanu
Pazite se vi da vas Rusi ne oderu po guzovima, Rusi su prgava nacija i tesko da cete sa njima izaci na kraj, ako bod izvucete budite sretni.Sajoni je napisao/la:Deranje guzova večeras u 18:30h zagarantovano...Kako ćemo im vratiti za ono na Kamp Nou....Večeras im ni tespih u ruci onog trenera neće pomoći
Mi se nikog ne pazimo...samo se nas paze...to je i razlika između nas i ostalihHarrison je napisao/la:Pazite se vi da vas Rusi ne oderu po guzovima, Rusi su prgava nacija i tesko da cete sa njima izaci na kraj, ako bod izvucete budite sretni.Sajoni je napisao/la:Deranje guzova večeras u 18:30h zagarantovano...Kako ćemo im vratiti za ono na Kamp Nou....Večeras im ni tespih u ruci onog trenera neće pomoći
2 boga nogometa !!!!!miky_hz je napisao/la:
ko su ove nindze ?miky_hz je napisao/la:
Dajte ba ipak je Mascherano bolji a mislim da se hoce rijesit Tourea zato sto i on i Keita idu u januaru na africki kup i Barca ostaje bez 2 igraca 1 mjesec i tako ce bit svake sezone ako Toure ostane a Keita neigra uopste na poziciji zadnjeg veznog na mjestu Tourea nego na mjestu ofanzivnog veznog-na mjestu Iniestelove messi je napisao/la:upravu si da je toure bolje,al on uopste ni neigra,keita ga je izbacio iz prve postave
svake druge sezone !Gerrard Pique je napisao/la:Dajte ba ipak je Mascherano bolji a mislim da se hoce rijesit Tourea zato sto i on i Keita idu u januaru na africki kup i Barca ostaje bez 2 igraca 1 mjesec i tako ce bit svake sezone ako Toure ostane a Keita neigra uopste na poziciji zadnjeg veznog na mjestu Tourea nego na mjestu ofanzivnog veznog-na mjestu Iniestelove messi je napisao/la:upravu si da je toure bolje,al on uopste ni neigra,keita ga je izbacio iz prve postave
Moja greska.Wolverine je napisao/la:svake druge sezone !Gerrard Pique je napisao/la:Dajte ba ipak je Mascherano bolji a mislim da se hoce rijesit Tourea zato sto i on i Keita idu u januaru na africki kup i Barca ostaje bez 2 igraca 1 mjesec i tako ce bit svake sezone ako Toure ostane a Keita neigra uopste na poziciji zadnjeg veznog na mjestu Tourea nego na mjestu ofanzivnog veznog-na mjestu Iniestelove messi je napisao/la:upravu si da je toure bolje,al on uopste ni neigra,keita ga je izbacio iz prve postave

OVDE JE IBRA KO TERORISTAWolverine je napisao/la:ko su ove nindze ?miky_hz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.