Goalgetter je napisao/la:Grafite, Tevez, Aguero, Silva, sad jos i Negredo imaju nesto zajednicko .....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Goalgetter je napisao/la:Grafite, Tevez, Aguero, Silva, sad jos i Negredo imaju nesto zajednicko .....
Nije, a nebi ja ni crveni ondje dao :dFecox je napisao/la:Da nije (Nedo Bog) meč završen za Reyesa ?...
Ući će aBdFecox je napisao/la:Ma ja bi licno volio da Stevo dobije makar 5 minuta,samo da prokine znojka i tamam
Ne bi dao crveni za onaj startZekoo je napisao/la:Nije, a nebi ja ni crveni ondje dao :dFecox je napisao/la:Da nije (Nedo Bog) meč završen za Reyesa ?...
Eh baš to imao je uticaj na njegovu reakcijugringobih je napisao/la:Nije asistencija ali je prisilio odbrambenog da asistira...
Suti, sad ce MrGucci doc i izjavit da je Visca bolji od Steve. Samo ovaj sretan nesto.harishp je napisao/la:Treneri ga fakat postepeno i na vrijeme sto bi se reklo tempiraju za nastojece tekme.
Sto je najbitnije ovaj to koliko mu prilike daju i na neki nacin opravdava.
Znaci polufinale kupa,nije mala stvar.Ako odu u finale a Barcelona im bude u finalu,vjerovatno dobijaju pravo nastupa u Euro ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.