zasto ce u turskoj kad igra u najboljoj ligi svijeta... nisam nista lose rekao o njemu, ali da je najbolji golman u premier league, ehh to je pretjerivanjeSTEVIE je napisao/la:trebao je mozda asmir da predje u onu tvoju sugavu tursku ligu pa da ga i ti malo cijenis jelde?MrAmani96 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ehh zato sto je bosanac je najbolji golman, to ne ide tako... pa bolan on prima 3 komada svaku utakmicu i on najbolji golman
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
- molotovljev

Rekoh ja tebi Cartman, salmonela jarane..
Što se Begovića tiče, ne treba da brinemo, dobili smo sigurnog keca na golu reprezentacije.
Za očekivati je da pređe u veći engleski klub, uh.. još ako bi to bio UTD.
F.K.SARAJEVO
Bolji je Hart od Begovića, realno. Sjetite se samo šta je taj branio protiv Reala.
Smoke Weed Everyday!
MA nije BEgović još na tom nivou ekstra klase,naš jeste i volimo ga sigurno uz HAndanovića da je najbolji sa Balkana ali realno u ENgleskoj ima još dobrih golmana koje mi ne zelimo da primjetimo zbog Begovića..po meni 1 trenutno je Neuer..
Meni je begovic losiji od Ceha i Harta , ali ako nije treci onda je sigurno 4 ti golam u EPL . Otockim medijima je zanimljiv jer je jos mlad i ima vremena da jos vise napreduje. Ja sam sretan ma gdje god igro mi imamo kvalitetnog golmana za narednih 10 god makar 

- EdenHazard
- Kontakt:
imas li pecat za takvo stogrgr je napisao/la:Meni je begovic losiji od Ceha i Harta , ali ako nije treci onda je sigurno 4 ti golam u EPL . Otockim medijima je zanimljiv jer je jos mlad i ima vremena da jos vise napreduje. Ja sam sretan ma gdje god igro mi imamo kvalitetnog golmana za narednih 10 god makar

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
begović strašan golman, al nešto mi nije jasno.
kako najbolji golman u najjačoj ligi na svijetu, da vrijedi 3.5 miliona
i to cijena već stagnira, pa skoro godinu dana. toliko o objektivnosti transfermarkta.
a vamo handanović 17 miliona. 
kako najbolji golman u najjačoj ligi na svijetu, da vrijedi 3.5 miliona

Odlazi Safete.
To je usko vezano za tim u kojemu golman brani.
Ako Begović na ljeto ostvari transfer u jak klub, postane jedinica toga kluba, njemu će cijena rapidno skočiti.
Ako Begović na ljeto ostvari transfer u jak klub, postane jedinica toga kluba, njemu će cijena rapidno skočiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
15 miliona je bio tezak u Udinama.zizu1991 je napisao/la:To je usko vezano za tim u kojemu golman brani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
On već dugi niz godina brani na visokom nivou, no sigurno da renome ekipe ima itekakav faktor u procijenjivanju kvaliteta golmana.
Naravno da pružanje kvalitetnih partija i jeste prevashodan faktor, al Begović je ipak tek od polovine prošle sezone dobio jedinicu u Stoke - u i to je jedna velika razlika između njih dvojice.
Naravno da pružanje kvalitetnih partija i jeste prevashodan faktor, al Begović je ipak tek od polovine prošle sezone dobio jedinicu u Stoke - u i to je jedna velika razlika između njih dvojice.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
još kad vidim da begović, i onaj željko brkić iz udinesea (za kojeg nisam čuo do prije možda par mjeseci) vrijede isto, baš mi nekako nadođe da plačem. 

Odlazi Safete.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni nije jasno do kada ce ljudi uzimati taj transfemarkt kao nekakvu cinjenicu koliko neki igrac vrijedi. To nije nikakva nauka nego ljudi lupaju cifre. Najgore je sto kod nas i ozbiljni mediji citiraju sa te stranice, recimo Avaz.
U engleskoj stampi je pisalo da ako bi Begovic prelazio u United da bi to kostalo oko 15 miliona funti. Treba Fergusonu javiti da moze ustediti masu para ako prvo ode na transfemarkt.
"Evo vam 4 miliona i zadrzite kusur"
U engleskoj stampi je pisalo da ako bi Begovic prelazio u United da bi to kostalo oko 15 miliona funti. Treba Fergusonu javiti da moze ustediti masu para ako prvo ode na transfemarkt.

"Evo vam 4 miliona i zadrzite kusur"

begović je već sada uz buffona najbolji golman u zadnjih 10 godina. još par godina i moći će u istu rečenicu sa jašinom i kahnom kada se pominju najbolji svih vremena.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
'ta je ba ovo 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Asmir ne brani u kupu, samo prvenstvo. Takav je dogovor u klubu za njega i Sorensena.Cautinho je napisao/la:Gdje si Asmireeeee?????
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
FA Kup ljudi. Kad ovaj jedan ne brani u Ligi, drugi brani u Kupu, tako je u vecine Premierligasa, tako i u Stoke Cityu jer imaju Sorensena i Bega.
-
- Kontakt:
evo na stranici citya pise da je povezan sa njima, cudo pa ovdje nema nista o tome?
Patka.. da se bori za prvo mjesto sa Hartom koji je medju tri najbolja golmana na svijetu?JohnnyDinamitas je napisao/la:evo na stranici citya pise da je povezan sa njima, cudo pa ovdje nema nista o tome?
shandrlike-tandrlike
reptile je napisao/la:Patka.. da se bori za prvo mjesto sa Hartom koji je medju tri najbolja golmana na svijetu? Prije ce otici u United..JohnnyDinamitas je napisao/la:evo na stranici citya pise da je povezan sa njima, cudo pa ovdje nema nista o tome?
Kod: Označi sve
And the Mirror’s Law doesn’t end there, linking City to Bosnian shot-stopper Begovic: “City and Manchester United are going head to head in a battle to sign Stoke City keeper Asmir Begovic.
“They want the 25-year-old Bosnian international to provide competition for Joe Hart and David de Gea.
“Stoke boss Tony Pulis is determined to keep Begovic, who cost £3million from Portsmouth three years ago.
“At Stoke, Begovic is guaranteed a regular starting place, which he couldn’t count on at the Etihad or Old Trafford.”
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Hansestadt, Quartararo i 49 gostiju.