Nije isti zato sto je bio neopravdano zapostavljen zbog Boriella.ramiral je napisao/la:Dao je loptu jednu a izgubio deset bezveznih od vazdušnih duela do štopanja lopte.soe je napisao/la:Dao je odlicnu loptu kad je Vidal pogodio stativu i dobro je reagovao kad je uhvatio volej al skide je golman.ramiral je napisao/la:Matriju mogu redom slati pasove Totti, Zidane, Figo ili Effenberg al' on to sve uhebe...
![]()
![]()
fakat sinoć nije ništa prikazao
Onaj volej 5/6 drugih napadača bi zakucalo iza golmana. Drag mi je i gotivio sam ga pravo ali ga je stalo... od onog gola Milanu prošle godine na San Siru on više nije isti i mislim da Juventusu treba puno bolji napadač od njega.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Izgleda da Lisandro stize na posudbu sa pravom otkupa na ljeto. Posudba od 2 mil plus pravo otkupa za 9 mil
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Dobar je Lisandro..... Zapravo odlican u odnosu na Matrija, Quagsa, Danca i sl. igraca koji se spominju u kontekstu Juveta....
Velika prednost je i sto moze nastupati i u LP....... Ko zna mozda bude fenomenalan i sljedece sezone zajedno sa Fernandom, Mirkom i Sebom bude cinio jedan oda najjacih napada Evrope..... To se nikad ne zna....
Velika prednost je i sto moze nastupati i u LP....... Ko zna mozda bude fenomenalan i sljedece sezone zajedno sa Fernandom, Mirkom i Sebom bude cinio jedan oda najjacih napada Evrope..... To se nikad ne zna....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Spremni smo dati najviše 700.000/800.000 € za posudbu a opcija otkupa je 9miliona € te ne želimo OBAVEZU. Lyon želi 2 miliona € za posudbu sa OBAVEZOM. Nije još gotovo... Igrač na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora i naši ne žele mnogo da troše na njega.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipino
- Kontakt:
Moze igrati u LPL'Avvocato je napisao/la:Jel bi on mogao igrati u LP-a?

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Znaci Licha is coming? 

Zadnja izmjena: LateraleSinistro, dana/u 23 jan 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ah kontam te. Znaci kad Juve ima seriju pobijeda to nije sreca a kad Lazio zabiljezi 16 zaredom eh to je sreca jer nisu nadigrali protivnika? Sta ima Lazio nadigravati Juventusa u Torinu? NEMOZES imati seriju od 16 utakmica bez poraza a da te sreca prati na svakoj, jednostavno nije moguce to. Svako ima svoj sistem igre, Barca valja bilo gdje i sa kim da igra, City melja loptu bilo da igra sa Unitedom ili Wiganom, Lazio se pokusao nadigravati sa Napolijem na San Paulu pa su popusli golemo, pa poslije toga Petkovic igra opreznije na strani, sto uglavnom radi 98% talijanskih ekipa.Hypnose je napisao/la:Imao je i Juve 48 ili 9 koliko vec pa to nije bilo sreca jer je svaku utakmcu nadigrao protivnika osim utakmica Sa Fiorentinom ove sezone i Milanom prosle, a Lazio daleko od toga da je nadigrao protivnicke ekipe u svakoj utakmici, a pogotov ne Juve..... Znaci Juve samo je u tim utakmicama imao srece ili ti ga golmana na golu koji sve to vadio...... Dok Lazio sinoc opuca jednom kvalitetno, mada i to nije bio neki sut, i da gol..... Ili Marcheti skine 20+ suteva u Ligi gdje su ga neki i pogadjali..... E to je moj drug sreca ili ti ga nafaka kako hoces.......samadhi je napisao/la:A cojeka Bog te. Sreca je kad Matri udari loptu a ona se odbije od obe stative, pogodi grumen zemlje na liniji i onda od precku se odbije golmanu u ruke. To je sreca, odnosno nesreca. Kad golman skine sve udarce, to nije sreca, nego je to spretnost vrhunskog golmana.Hypnose je napisao/la: Kakva je taktika matereti iz jedinog ozbiljnog suta dati gol..... Ili u Ligi da ekipa ima preko 20 suteva i da sve skine golman, s tim sto su neke bile i pogodjene...... Da nije mozda Petko rekao igracima da se sklanjaju da Marceti brani.... Pih ti razmisljanja....
Pa Vidal sinoc stativu pogodi, pa opuca toliko lose da je Marceti u jednoj od prilika stigao odbraniti na gol liniji....
Znaci cista sreca, odnosno nesreca dr. ekipe i njenih pojedinaca....
Uostalom okrenut ce se kolo srece jednom...... Ja se ne brinem.....
Prolaz u finale je zagarantovan.......
Defanzivnu taktiku bi najbolje ti trebao da razumijes, jer ja se sjecam vremena kad je Juve svaku tekmu dobijao sa 1-0, uz fenomenalne parade Peruzzija, Der Sara i kasnije Buffona. Jel i to sreca kolega? Kao sto rekoh, Lazio ima 16 utakmica zaredom bez poraza, kako objasnjavas to?
Al' i to ce se nekad vratiti, mozda kad bude Laziu najvise trebalo u borbi za LP....
Nista kontra Lazia kao ekipe jer vise volim i da oni odu u LP nego recimo Roma ili Inter, ili vise volim Udine tamo da vidim nego Napoli bez obzira sto se ovi jedni brukaju, msm na Udine.... Jer su mi draze ekipe.....
Ti bi kako ja vidim radije da Lazio dodje na megdan Juveu sa tri spica, a la Zeman style, pa da ih Juve ekspresno otrese a da bi ti mogao reci e svaka cast Laziju na hrabrosi a ono nula bodova i tri komada u mrezi. neide to tako. Lazio se prilagodjava protivniku. Ako pogledas opreznije, vidjeces da je Lazio do sada u Serie A primio 21 go, poslije Juvea i Napolija najmanje primljenih golova. To nije slucajnost ili sreca, nego jaka kao grom defanziva i poslije Buffona, najbolji talijanski golman. Toliko.
Super bi bilo dovesti Lisandra za neke male pare, max do 2 miliona ga dovesti na posudbu i mogucnost otkupa ugovora. Samo ne bih volio da se sad ciganci i da propadne transfer zbog 500 hiljada, a potreban nam je taj napadac.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ovo 2% je Juventus, sto cete vidjeti u revansusamadhi je napisao/la:Ah kontam te. Znaci kad Juve ima seriju pobijeda to nije sreca a kad Lazio zabiljezi 16 zaredom eh to je sreca jer nisu nadigrali protivnika? Sta ima Lazio nadigravati Juventusa u Torinu? NEMOZES imati seriju od 16 utakmica bez poraza a da te sreca prati na svakoj, jednostavno nije moguce to. Svako ima svoj sistem igre, Barca valja bilo gdje i sa kim da igra, City melja loptu bilo da igra sa Unitedom ili Wiganom, Lazio se pokusao nadigravati sa Napolijem na San Paulu pa su popusli golemo, pa poslije toga Petkovic igra opreznije na strani, sto uglavnom radi 98% talijanskih ekipa.
Ti bi kako ja vidim radije da Lazio dodje na megdan Juveu sa tri spica, a la Zeman style, pa da ih Juve ekspresno otrese a da bi ti mogao reci e svaka cast Laziju na hrabrosi a ono nula bodova i tri komada u mrezi. neide to tako. Lazio se prilagodjava protivniku. Ako pogledas opreznije, vidjeces da je Lazio do sada u Serie A primio 21 go, poslije Juvea i Napolija najmanje primljenih golova. To nije slucajnost ili sreca, nego jaka kao grom defanziva i poslije Buffona, najbolji talijanski golman. Toliko.

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Dobro bi dosao Lisandro, ja sam za njegov dolazak
1946
- AvantiSignora
- Kontakt:
Dobar bi poso uradili kad bi mogli dovesti Lopeza za solidnu cijenu, taman da se ovi nasi napadaci malo probude
..
i da jel zna ko gdje se moze pogledati snimak od sinoc za tifo..

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlPrincipino
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Primavera dobila u Kupu Torino 2-0

Primavera dobila u Kupu Torino 2-0

" onclick="window.open(this.href);return false;AvantiSignora je napisao/la:Dobar bi poso uradili kad bi mogli dovesti Lopeza za solidnu cijenu, taman da se ovi nasi napadaci malo probude..

- AvantiSignora
- Kontakt:
Jarane nevidim snimak, mozes postaviti samo link onda... 
Hvala..

Hvala..

- IlPrincipino
- Kontakt:

- L'Avvocato
- Kontakt:
Uh pa super je sto moze igrati u LP-a jer nam tu napadac treba vec sada, a ne na kraju sezone.
A Lisandro ima ogromno iskustvo. Jos kad bi ga doveli na posudbu to bi bilo ekstra. Potrudice se bas da ga zadrzimo, dace sve od sebe sigurno.
A Lisandro ima ogromno iskustvo. Jos kad bi ga doveli na posudbu to bi bilo ekstra. Potrudice se bas da ga zadrzimo, dace sve od sebe sigurno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
14 anni insieme! Buffon e la Juventus fino al 2015.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahaha što sam sad dobar fazon vidio na tviteru
Znate da su Pique i Shakira dali djetetu ime Milan ... ovaj jedan juventino odmah stavio komentar ''Pretpostavljam da će se slijedeće dijete zvati Prescritto''
Oplako

Znate da su Pique i Shakira dali djetetu ime Milan ... ovaj jedan juventino odmah stavio komentar ''Pretpostavljam da će se slijedeće dijete zvati Prescritto''

Oplako

★★★
-
- Kontakt:
dobar je lisandro, nadam se da će doći
- AvantiSignora
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo nam nasljednika
Evo nam nasljednika

Uh, Lisandro bi bio ulov i po. Jos uvijek je relativno mlad (29) a sama statistika govori dovoljno. Skoro svaku drugu utakmicu zabija gol. Tako je bilo u Portu a tako je i u Lyonu. Iskusan je, ima finu tehniku za jednog napadaca i najvaznije, instinkt za gol. 9-10m na danasnjem trzistu stvarno nije puno, al' Marotta je Marotta.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.