FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dona
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dona » 23 jan 2013, 03:54

samosarajvo je napisao/la:
Dona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor :lol: :lol:
Odjednom? Ima 4 dana kako je izaslo u javnost da ce prvo potpisati pa onda na posudbu u tursku.Istina je da je sve bilo odjednom i da je prvo produzio pa je tek onda izaslo u medije (a ne obrnuto) ali to je potvrdio on,Sarajevo i klub iz Turske.

Al jok, ipak ti bolje znas.
Ma s vama pisati to je naucna fantastika.Borba s vjetrenjacama.Ako vi vjerujete takvim glupostima,onda dzaba sve.
Pomirete se da su vam dva najbolja igraca u posljednih 10 godina otisla za kilo buranij.Kad od ova dva igraca niste uzeli dobru cifru,onda Vam je uprava totalno nesposobna ili nece da bude sposobna.
Ali vi kao navijaci ste strasni.Kontam da volite svoj klub kao svako drugi,ali da vam ljudi serviraju lazu vec dvije godine i vi opet to ne vidite.
Nisam dosao da vam ja otvaram oci,ali stvarno ste smijesni s ovim izjavama.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 23 jan 2013, 10:21

Dona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor :lol: :lol:
ak si zeljovac zasto ste vi dali zebu za sicu,a vazio je kobajagai za najboljeg igraca lige i odbijali ponude saluburga 400.000 a otisao u nekakav split za sicu

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 jan 2013, 10:23

mujo205 je napisao/la:
ak si zeljovac zasto ste vi dali zebu za sicu,a vazio je kobajagai za najboljeg igraca lige i odbijali ponude saluburga 400.000 a otisao u nekakav split za sicu
Zato što je Zeba bio suspendovan, i cijena je bila simbolična...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jan 2013, 11:04

mujo205 je napisao/la:
Taj prica 10 put prezvakana.

High

Post Postao/la High » 23 jan 2013, 12:57

Čuj Damir Rovčanin.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 23 jan 2013, 13:19

koga vi spomenete na svom forumu, taj ne dolazi. "dobro obavjesteni izvori" nisu spomenuli niti jednog od igraca koji su dosli u zadnjih 12 mjeseci.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

High

Post Postao/la High » 23 jan 2013, 13:26

Kontakt postoji i postojao je sa svakim od ovih prije navedenih igrača, a drugo je to što na kraju nisu dogovorili ništa čim bi obje strane bile zadovoljne. Idi oguli koju jabuku i zaobiđi nas takvih komentara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 jan 2013, 13:43

Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 jan 2013, 15:02

exbabilon je napisao/la:Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
ako je ovo istina i ako dovedete ovog igraca,ispadanje od zete ce vam mila majka bit kakvu ce te tegobu imat s njim,i kako se cini sve vise tonete i pokazuje se da je vasa borba za titulu bila splet sretnih okolonosti(moje je celik vec na tom dnu tako da me to nece uvrjedit ako pocnete pljuvat)

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 23 jan 2013, 15:23

exbabilon je napisao/la:Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
Sve osim pojacanja :D
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 23 jan 2013, 15:27

Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicne ;) mi zadovoljni koliko smo dobili ;)
Jbt sahranjuju nas godinama, propadamo godinama ubi me ova neizvjesnost kad ce se to desit vise, al eto ja komsijama ne zelim da crkne krava, neka im je bez nje evrope nisu vidjeli ;)
A onom dijelu nenapacenih komsija zelim sve najbolje, zivi i zdravi mi bili(ima tu familije, prijatelja i komsija i svih onih koji su za zdravu zajebanciju a ne lijecenje licnih frustracija)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2013, 15:32

Kako ste vi smijesni kakav Isakovic :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2013, 15:43

Šofa je napisao/la:Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicne ;) mi zadovoljni koliko smo dobili ;)
Jbt sahranjuju nas godinama, propadamo godinama ubi me ova neizvjesnost kad ce se to desit vise, al eto ja komsijama ne zelim da crkne krava, neka im je bez nje evrope nisu vidjeli ;)
A onom dijelu nenapacenih komsija zelim sve najbolje, zivi i zdravi mi bili(ima tu familije, prijatelja i komsija i svih onih koji su za zdravu zajebanciju a ne lijecenje licnih frustracija)
Suspendovani? O cemu ti trabunjas? Za Saida jeste simbolicna jer mu je ugovor trebao isteci za mjesec, to se slazem.
Za Sesara jeste dosta mala, mnogo manje od njegove vrijednosti, ali nije simbolicna.Covjek je produzio ugovor sa Sarajevom do ljeta 2014 i ide na posudbu u Tursku za koju cemo dobit 50.000 eura, ako zadovolji jos 100.000 eura na ljeto, ako ne eto ga nazad u Sarajevo jer ima ugovor kao sto vec rekoh, do ljeta 2014.

@Kakav Isakovic ba, klasicni naruceni clanak majku im je.em.Eto nek Travnik ima bolje finansije od nas majku vam prodanu, za 50 maraka bi napisali clanak u kom sami sami majku je.bete!
FUJ!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 23 jan 2013, 15:57

samosarajvo je napisao/la:
Šofa je napisao/la:Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicne ;) mi zadovoljni koliko smo dobili ;)
Suspendovani? O cemu ti trabunjas? Za Saida jeste simbolicna jer mu je ugovor trebao isteci za mjesec, to se slazem.
Za Sesara jeste dosta mala, mnogo manje od njegove vrijednosti, ali nije simbolicna.Covjek je produzio ugovor sa Sarajevom do ljeta 2014 i ide na posudbu u Tursku za koju cemo dobit 50.000 eura, ako zadovolji jos 100.000 eura na ljeto, ako ne eto ga nazad u Sarajevo jer ima ugovor kao sto vec rekoh, do ljeta 2014.

@Kakav Isakovic ba, klasicni naruceni clanak majku im je.em.Eto nek Travnik ima bolje finansije od nas majku vam prodanu, za 50 maraka bi napisali clanak u kom sami sami majku je.bete!
FUJ!
nemam rijeci fakat, e neka si mi objasnio hehehehehhe(nije potrebno bilo citam i ja sportske vijesti)
sad mi nije cudo sto provociraju, procitaj drug par postova iznad pa se zamisli kad je njima Zeba bio suspendovan i mojne biti bukvalac ba

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 jan 2013, 16:13

Neka ba @ samosarajvo, ne nerviraj se bez veze... 8-)
Mada, ovo što si napisao da ne želi rizikovati hoće li mu neko nogu slomiti je istina i naša realnost. Na žalost.
O tome sam nekad davno pisao, da je teško zadržati kvalitetnog igrača upravo iz tog razloga.
F.K.SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 jan 2013, 18:04

Klasicno prodavanje Isakovica preko ledja Sarajeva!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 23 jan 2013, 18:53

Burberry46 je napisao/la:Klasicno prodavanje Isakovica preko ledja Sarajeva!
nek dovedu kisu, izgleda da je slobodan igrac, zadnji vezni nam je neophodan

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jan 2013, 20:04

Pozdrav,Diatta je i danas blistao,da li Sarajevo ima toliko dobru ekipu pa nema mjesta kod vas ili je to samo slučajnost po pokazanom do sada u dvije tekme.Frajer asistira i zabija,s loptom odlično barata. ;) Po mom misljenju je bolji od Huseinbasića koji nije imao mjesta u Zvijezdi pa igrao u Gradini,a sada zavrsi kod vas.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2013, 21:06

vatreni je napisao/la:Pozdrav,Diatta je i danas blistao,da li Sarajevo ima toliko dobru ekipu pa nema mjesta kod vas ili je to samo slučajnost po pokazanom do sada u dvije tekme.Frajer asistira i zabija,s loptom odlično barata. ;) Po mom misljenju je bolji od Huseinbasića koji nije imao mjesta u Zvijezdi pa igrao u Gradini,a sada zavrsi kod vas.

On je i kod nas na manje vise na takvim nesluzbenim utakmicama bio jedan od boljih,cak je i na treningu odlicno radio,rece Jovic da je na treninzima bio medju najboljim kad su igrali, dok je totalno druga situacija kad je utakmice u pitanju...tako da sacekajte vi jos sa zvanicnim stavovima vezanim za Bubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 jan 2013, 21:10

miky_hz je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Pozdrav,Diatta je i danas blistao,da li Sarajevo ima toliko dobru ekipu pa nema mjesta kod vas ili je to samo slučajnost po pokazanom do sada u dvije tekme.Frajer asistira i zabija,s loptom odlično barata. ;) Po mom misljenju je bolji od Huseinbasića koji nije imao mjesta u Zvijezdi pa igrao u Gradini,a sada zavrsi kod vas.

On je i kod nas na manje vise na takvim nesluzbenim utakmicama bio jedan od boljih,cak je i na treningu odlicno radio,rece Jovic da je na treninzima bio medju najboljim kad su igrali, dok je totalno druga situacija kad je utakmice u pitanju...tako da sacekajte vi jos sa zvanicnim stavovima vezanim za Bubu
mislim da si upravu,bez pravih takmicarskih utakmica nema nista.buba je dao dva gola nizeligasima,nikakvo to mjerilo nije,.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 49 gostiju.