Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 03 nov 2009, 20:02

mirza_9 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
mirza_9 je napisao/la:Portugal - BiH/BiH - Portugal SAMO na BHT. Dakle, neće biti prijenosa na FTV i RTRS!!!
jesul to puozdane info ili nepouzdane :D
Sad bilo na dnevniku i ovi sa BHT već počeli pripreme za prijenos.

Kažu da je BHT ponudio prijenos FTV i RTRS-u, a ovi imali rok da pošalju odgovor (DA ili NE) do 31.oktobra, međutim BHT do danas (3.nov.) nisu dobili nikakav odgovor. I za kraj Šuko kaže:

"Mečeve baraža možete pratiti SAMO na BHT"
ok care ;) zivio ti meni
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2009, 20:09

mirza_9 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
mirza_9 je napisao/la:Portugal - BiH/BiH - Portugal SAMO na BHT. Dakle, neće biti prijenosa na FTV i RTRS!!!
jesul to puozdane info ili nepouzdane :D
Sad bilo na dnevniku i ovi sa BHT već počeli pripreme za prijenos.

Kažu da je BHT ponudio prijenos FTV i RTRS-u, a ovi imali rok da pošalju odgovor (DA ili NE) do 31.oktobra, međutim na BHT-u do danas (3.nov.) nisu dobili nikakav odgovor. I za kraj Šuko kaže:

"Mečeve baraža možete pratiti SAMO na BHT"
:lol: Ovi ce ostali uhljupi da prate bocanje :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 nov 2009, 22:09

Ponos Torina je napisao/la:Cetvrto, sorry buraz ne igram Menager :lol: :lol:

Zivio ti meni druze :mrgreen:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ti si smijesan do bola Milenkovic je imao bas veliku karijeru nema dalje svi klobovi iz liga 5,neprosipaj se u vezi kvaliteta,ako je po njegovoj karijeri mjera neka onda tu imas Mirvica iz belgije,mravac koji je 10 puta bolji od njega (trenutno) zato necu da raspravljam...dajem harisu da zavrsi ovu stranicu znam da voli da je na vrhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolji Torlak od Milenkovica[/quote]

Tebi se jarane izgleda svak prosipa ovde osim tebe. Al haj eto nek si ti pametan, al bogami kad kazes da je Mravac 10 puta bolji od Nina, onda ti trebas vidjeti temperaturu buraz.

Dok je Nino bio stub nase odbrane, Mravac se opijao po nasim klubovima u Austriji. Nije ga bilo ni na mapi.

A i sada garant je Nino za njega Tito!!!

Toliko, i sve si rekao sto znas. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 nov 2009, 23:01

Adinjo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Cetvrto, sorry buraz ne igram Menager :lol: :lol:

Zivio ti meni druze :mrgreen:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ti si smijesan do bola Milenkovic je imao bas veliku karijeru nema dalje svi klobovi iz liga 5,neprosipaj se u vezi kvaliteta,ako je po njegovoj karijeri mjera neka onda tu imas Mirvica iz belgije,mravac koji je 10 puta bolji od njega (trenutno) zato necu da raspravljam...dajem harisu da zavrsi ovu stranicu znam da voli da je na vrhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolji Torlak od Milenkovica

Tebi se jarane izgleda svak prosipa ovde osim tebe. Al haj eto nek si ti pametan, al bogami kad kazes da je Mravac 10 puta bolji od Nina, onda ti trebas vidjeti temperaturu buraz.

Dok je Nino bio stub nase odbrane, Mravac se opijao po nasim klubovima u Austriji. Nije ga bilo ni na mapi.

A i sada garant je Nino za njega Tito!!!

Toliko, i sve si rekao sto znas. :mrgreen:[/quote]

Nisam sve rekao ali ja imam svoje razmisljanje a ti ocito imas nesto s ninoslavom cim ga toliko guras kao da je jaap stam :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 nov 2009, 23:42

Milenkovic je vec davno izjavio da je reprezentacija za njega "zatvorena knjiga" dok god budemo imali ovakav savez. :|

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 nov 2009, 00:31

Tarik14 je napisao/la:Milenkovic je vec davno izjavio da je reprezentacija za njega "zatvorena knjiga" dok god budemo imali ovakav savez. :|
to onaj sminker...od njega je bolji Mravac :mrgreen: zato netreba nam

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 01:36

Miske raspoložen kao i Edin. Biti će ako Bog da golova.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 nov 2009, 01:37

A i Pepe raspolozen pravo :)
Ja mislim kad mu je Miske provuce 2 put kroz noge,da mu crveni ne gine :lol: :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 nov 2009, 02:09

Za mečeve s Portugalom (14. i 18. novembar) Blažević računa na ove igrače: Hasagić, Begović, Supić, Spahić, Nadarević, Berberović, Jahić, Damjanović, Pandža, Mirvić, Mravac, Milenković, Bajramović, Vladavić, Salihović, Ibričić, Rahimić, Muratović, Medunjanin, Zec, Misimović, Pjanić, Džeko, Muslimović, Misimović, Ibišević, Štilić.

Izvor : San

Znaci ipak je Milenkovic dobio poziv na koji se, vjerovatno, nece odazvati. Hrgovic ostao bez poziva! Nema ni Topica! :|

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 08:03

Portugalskom treneru se tresu gace od straha nakon sinocnje utakmice a Tarik opet potvrdjuje da nema pojma... :D

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 04 nov 2009, 09:15

Prvu utakmicu u Portugalu nam sudi Englez Etkinson a u Zenici Italijan Roseti
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 nov 2009, 09:26

Tarik14 je napisao/la:Za mečeve s Portugalom (14. i 18. novembar) Blažević računa na ove igrače: Hasagić, Begović, Supić, Spahić, Nadarević, Berberović, Jahić, Damjanović, Pandža, Mirvić, Mravac, Milenković, Bajramović, Vladavić, Salihović, Ibričić, Rahimić, Muratović, Medunjanin, Zec, Misimović, Pjanić, Džeko, Muslimović, Misimović, Ibišević, Štilić.

Izvor : San

Znaci ipak je Milenkovic dobio poziv na koji se, vjerovatno, nece odazvati. Hrgovic ostao bez poziva! Nema ni Topica! :|
ma daj ljudi kakav milenkovic, ni prije on nije bio igrac za reprezentacije, a kamoli sada...
Volim te Bosno!!!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 09:29

xavi jarane nema boljih..Dobar je bilo kakav na klupi..Da nam je imalo normalna liga mogla su se pozvati 2-3 odbrambena igraca, no vidjelo se sta bude kada ubacimo te igrace..Sta znam, za mene je bitno da ima alternative na klupi sto se tice odbrane..nije bitno ko je i sta je, no bezveze mi da npr ne do Bog ovi dobiju zute ili se povrijede i onda neki veznjak mora igrati stopera..Nigdje veze....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 nov 2009, 09:36

NK_CELIK je napisao/la:xavi jarane nema boljih..Dobar je bilo kakav na klupi..Da nam je imalo normalna liga mogla su se pozvati 2-3 odbrambena igraca, no vidjelo se sta bude kada ubacimo te igrace..Sta znam, za mene je bitno da ima alternative na klupi sto se tice odbrane..nije bitno ko je i sta je, no bezveze mi da npr ne do Bog ovi dobiju zute ili se povrijede i onda neki veznjak mora igrati stopera..Nigdje veze....
slazem se, ali vecina nas ne zna ni gdje igra milenkovic sad, ni koliko igra, ni kako igra...u odbrani imamo pandzu, mravca, mirvica, nisu to neki igraci, ali mogu svakako pomoci, pandza je odigrao jako dobro utakmice protiv belgije...i ne mogu a da ne spomenem tog merzica koji igra u teplicama koje su prve na tabeli, a sto se mene tice, zvao bih i mensura mujdzu iz freiburga koji je klasicni lijevi bocni, mislim da trenutno nije u prvom planu freiburga, ali neka ga na sirem spisku, a tako bi ga uzeli od kockastih..
Volim te Bosno!!!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 09:58

Svakako, slazem se....

Meni nije jasno kako nemamo te odbrambene igrace tipa Konjic i Hibic..Mi Bosanci nismo neki intelektualci ali bi barem za odbrane trebali imati neke gromade tipa Konjic i Hibic jer ima nas mashalla i imamo tvrde glave i podobni smo za skakanje i guranje ako nista...

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 04 nov 2009, 10:21

ovo je snimo moj radni kolega.extra
VOLIM TE ŽELJO

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 nov 2009, 10:33

NK_CELIK je napisao/la:Svakako, slazem se....

Meni nije jasno kako nemamo te odbrambene igrace tipa Konjic i Hibic..Mi Bosanci nismo neki intelektualci ali bi barem za odbrane trebali imati neke gromade tipa Konjic i Hibic jer ima nas mashalla i imamo tvrde glave i podobni smo za skakanje i guranje ako nista...
:D
Volim te Bosno!!!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 10:41

Ha ja,s ta ce Nani, Ronaldo i Deco traziti u skok igri sa gromadom kao sto je Konjic ili slicno..Ako ovaj fula loptu i pogodi ga u glavi to je odmah fraktura lobanje.... :D :D :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 nov 2009, 10:44

Dali ko zna hoce li utakmica Portugal-BiH biti na satelitu BHT1 i hoce li biti kodirana.

Veliki pritask utakmice nemogu vise podnijeti i hocu da pobjegnem u prirodu a tamo nemam zemaljski prijem BHT1.

Hvala svima koji odgovore i pomognu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 nov 2009, 10:53

123456 je napisao/la:Dali ko zna hoce li utakmica Portugal-BiH biti na satelitu BHT1 i hoce li biti kodirana.

Veliki pritask utakmice nemogu vise podnijeti i hocu da pobjegnem u prirodu a tamo nemam zemaljski prijem BHT1.

Hvala svima koji odgovore i pomognu.

eh to ti je tesko pitanje..oni uvijek na satalitu zakodiraju..eh sad...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.