Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
hoce li ronaldo biti najbolji kada ove sezone osvoji ligu prvaka sa real madridom?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Evo ja cu ti reci - kriv je za ispadanje. Ono odbranjen penal Ronaldu - Nema dalje - ostalo je zmirenje pred cinjenicom. I Mesi je kriv za onaj penal/precku i tako to. Ali ovo je nova sezona nova sansa i Realu i Barceloni.geoxx je napisao/la:reci mi ko je bolji od ronalda u realu u zadnjih 10 godina ,majke ti, koji je to donio titulu lige prvaka u zadnjih 10 godina ?tyler durden je napisao/la:Zasto cudotvorac ne donese Ligu Prvaka u Madrid, cini mi se da tu Real nije sreo najjacu ekipu u historiji nogometa, nego Bayern?
-A da odgovor ce biti, penali su lutrija.
![]()
Cronaldo je odlican, al najbolji u zadnjih 10 godina, nije.
jel ti to krivis ronalda za poraz od bayerna , ronaldo je ucestvovao u sva 3 gola protiv bayerna , s 2 gola i asistencijom , sta ti ocekujes od njega ?
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 jan 2013, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pola vas navijaca rela nece da prizna da je messi najbolji u historiji zasto ??? Zato sto nema nista osvojeno sa reprezentacijom i pola vas navodi taj argument. zasto to necete da priznate za ronalda koji sa realom nema lige prvaka i ima ja msilim jednu ligu,jedan kup,i jedan super kup . Dok zidan to ima sve sa realom da ne govorim za raula,kasiljasa...LenBias je napisao/la:hoce li ronaldo biti najbolji kada ove sezone osvoji ligu prvaka sa real madridom?
vjerovatno ako osvoji LP, zabije najvise golova u sezoni, bude imao mnogo vise asistencija nego ih sada ima, igra u konstatnom nepromjenjivom ritmu bez oscilacija i bude dosta strpljiviji nego do sada. Tada ce 100% imati mnogo vise glasova, i 100% ce biti proglasen za najboljeg igraca na planeti. To je to...LenBias je napisao/la:hoce li ronaldo biti najbolji kada ove sezone osvoji ligu prvaka sa real madridom?
trenutno je vjerovatno najbolje krilo koje se ikad pojavilo na fudbalskim terenima, ali broj postignutih golova i asistencija je mnogo losije od sjajnog i prodornog krilnog igraca. Mora poraditi na ostalim segmentima i odmah ce biti realan miljenik fudbalskih znalaca.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
kako ti nalazis messia u real madridu? jesi li ti normalan prijatelju?terabajt je napisao/la:Pola vas navijaca rela nece da prizna da je messi najbolji u historiji zasto ??? Zato sto nema nista osvojeno sa reprezentacijom i pola vas navodi taj argument. zasto to necete da priznate za ronalda koji sa realom nema lige prvaka i ima ja msilim jednu ligu,jedan kup,i jedan super kup . Dok zidan to ima sve sa realom da ne govorim za raula,kasiljasa...LenBias je napisao/la:hoce li ronaldo biti najbolji kada ove sezone osvoji ligu prvaka sa real madridom?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zidan nema kup i ima takodje samo jednu ligu..terabajt je napisao/la:Pola vas navijaca rela nece da prizna da je messi najbolji u historiji zasto ??? Zato sto nema nista osvojeno sa reprezentacijom i pola vas navodi taj argument. zasto to necete da priznate za ronalda koji sa realom nema lige prvaka i ima ja msilim jednu ligu,jedan kup,i jedan super kup . Dok zidan to ima sve sa realom da ne govorim za raula,kasiljasa...LenBias je napisao/la:hoce li ronaldo biti najbolji kada ove sezone osvoji ligu prvaka sa real madridom?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pa od tebe i ocekujem takav odgovor buduci da mrzis ronalda , covjeka koji nema veze s tobom ,al' i dalje ga mrzis jer vam covjek fer korektno utrpa svaku utakmicu, zasto bi on bio kriv za ispadanje , covjek je osigurao te penale , dao 2 gola , assist u prvom mecu , i sad ispada zbog penala on kriv za ispadanje , prije bih rekao da je to ramos , covjek promasi stadion citav , dok za messija je obrnuto on je krivac za ispadanje barcelone , promasen penal + slaba igra tj, nije bio na svom nivou ,bparena je napisao/la:Evo ja cu ti reci - kriv je za ispadanje. Ono odbranjen penal Ronaldu - Nema dalje - ostalo je zmirenje pred cinjenicom. I Mesi je kriv za onaj penal/precku i tako to. Ali ovo je nova sezona nova sansa i Realu i Barceloni.geoxx je napisao/la:reci mi ko je bolji od ronalda u realu u zadnjih 10 godina ,majke ti, koji je to donio titulu lige prvaka u zadnjih 10 godina ?tyler durden je napisao/la:Zasto cudotvorac ne donese Ligu Prvaka u Madrid, cini mi se da tu Real nije sreo najjacu ekipu u historiji nogometa, nego Bayern?
![]()
jel ti to krivis ronalda za poraz od bayerna , ronaldo je ucestvovao u sva 3 gola protiv bayerna , s 2 gola i asistencijom , sta ti ocekujes od njega ?
Stvarno sam reaalno napisao ovaj gore post bez ikakve mrznje. Mislim sto mrznja - u cemu si ti to vidio - i u pomenutom penalu/precka Mesija. Ma ne samo kazem da su imali i oni gresaka koji su kostali te klubove raznih takmicenja. I nisu bas bili bezgrijesni kao sto drugi to misle. Inace moje realno misljenje o CR7 sam napisao post kasnije.
evo da ti ponovim a da mi admin ne zamjeri
...
hocel CR7 biti najbolji ako osvoji LP ???
vjerovatno ako osvoji LP, zabije najvise golova u sezoni, bude imao mnogo vise asistencija nego ih sada ima, igra u konstatnom nepromjenjivom ritmu bez oscilacija i bude dosta strpljiviji nego do sada. Tada ce 100% imati mnogo vise glasova, i 100% ce biti proglasen za najboljeg igraca na planeti. To je to...
trenutno je vjerovatno najbolje krilo koje se ikad pojavilo na fudbalskim terenima, ali broj postignutih golova i asistencija je mnogo losije od sjajnog i prodornog krilnog igraca. Mora poraditi na ostalim segmentima i odmah ce biti realan miljenik fudbalskih znalaca.
RAUL JE NAJBOLJI IGRAC I KARAKTER REALA ZADUGO. ovo je moje misljenje a naravno da mozes misliti drugacije...
evo da ti ponovim a da mi admin ne zamjeri

hocel CR7 biti najbolji ako osvoji LP ???
vjerovatno ako osvoji LP, zabije najvise golova u sezoni, bude imao mnogo vise asistencija nego ih sada ima, igra u konstatnom nepromjenjivom ritmu bez oscilacija i bude dosta strpljiviji nego do sada. Tada ce 100% imati mnogo vise glasova, i 100% ce biti proglasen za najboljeg igraca na planeti. To je to...
RAUL JE NAJBOLJI IGRAC I KARAKTER REALA ZADUGO. ovo je moje misljenje a naravno da mozes misliti drugacije...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 jan 2013, 15:00, ukupno mijenjano 3 puta.
- tyler durden
- Kontakt:
Pa ako se Ronalda smatra cudotvorcem, i najboljim u zadnjih 10 godina, trebao je odvest Real u Finale LIge Prvaka tj. napravit to cudo.geoxx je napisao/la:reci mi ko je bolji od ronalda u realu u zadnjih 10 godina ,majke ti, koji je to donio titulu lige prvaka u zadnjih 10 godina ?tyler durden je napisao/la:Zasto cudotvorac ne donese Ligu Prvaka u Madrid, cini mi se da tu Real nije sreo najjacu ekipu u historiji nogometa, nego Bayern?
![]()
Po cemu je to Ronaldo veci cudotvorac od Raula ?
ja licno smatram zidanea i raula vecim igracima i od ronalda i messija , to su za mene fudbalske ikone , al' shvatite da je covjek gore napisao "zadnjih 10 godina " , znaci 10 ne 20 , raul i zidane su svoju slavu stekli prije 2003 godine, naravno nikad ne bi umanjivao kvalitet tih majstora , , naravno to je samo moje misljenje da je ronaldo najbolji igrac reala u zadnjih 10 godina , vama ako su to raul il zidane ok je , da pricamo o najboljim igracima reala zadnjih 20 godina bez razmisljanja bih napisao zidane ,raul, iker
Gori ste vi što se hvatate u koštac s ljudima koji zbog mržnje ne vide dalje od svog nosa.
naprijed rejal
Ronaldo=Di Stefano 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako vam se više da valjati istu šuplju tipa Messi vs. Ronaldo
jedno hiljadu puta ispricana epska borba Hobit protiv Kopitara. Smoroticno izdrkavanje od strane istih pojedinaca. Arena i ti malo popusti verglanje na ovoj temi jbg.
Isto kao da ce neko nekoga ubjediti u suprotno.
Abelardo je najbolji.

Isto kao da ce neko nekoga ubjediti u suprotno.
Abelardo je najbolji.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kako bi sva rasprava o tome ko je najbolji prestala, dovoljno je pogledati sliku...

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
O Bože o čemu se oni raspravljaju.
Čak mi se učinilo da sma pročitao poređenje pravog i umjetnog Ronalda.
Nego , ne bi trebalo da Valensija nešto napravi.Remi nam je dovoljan , da se ne trošimo.
Čak mi se učinilo da sma pročitao poređenje pravog i umjetnog Ronalda.

Nego , ne bi trebalo da Valensija nešto napravi.Remi nam je dovoljan , da se ne trošimo.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
- JohnLennon
- Kontakt:
Da, da. Jesi.Malterego je napisao/la: Čak mi se učinilo da sma pročitao poređenje pravog i umjetnog Ronalda.![]()
Pravi Ronaldo, koji nosi to ime je zabio 178 golova u 176 utakmica za najveci klub na svijetu. Ovaj drugi, koji nosi nadimak "Ronaldo" u odrpilike toliko utakmica, sedamdesetak golova manje. Glupo je i okvirno porediti njih dvojicu kada je u pitanju Real Madrid. Apsolutno.
Al' aj, posto nisi bio pretjerano radikalan kao ranije, pa da te ne unistavam ponovo, slazem se da bi (lorik) remi bio dovoljan veceras, dakako. Evo ti cak i postave, pa cekaj kad ce izac.
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... a/val_rma/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo i Higuaín
isti sastav ko u prosloj utakmici ako se ne varam

Benzema mjesto Gonzalageoxx je napisao/la:Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo i Higuaín
- KapioFootball
- Kontakt:
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv51004 ... 42162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv50fff ... 81842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv51003 ... 36139.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv50fff ... 81842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.5.80/w00t/20130123/vv51003 ... 36139.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.