FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
sumnjivo je ovo meni,on kaze da je prihvatio u cetvrtak a danas vec srijeda proslo 6 dana,,jos 14 miliona ce za koji mjesec postat 8 kao i sa Alvarezom,sa 12 na 7 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pise da moze igrat i krilo. Jako mi se sviđa ovo sta vidim na jutubu. Bit ce ovaj momak dobar.
Pretpostavljam da ce doc sada, bilo bi glupo dat 14 mil € a da dođe na ljeto
Malo mi se pretjerano cini ta ponuda od 14 mil € , Fener je navodno ponudio 8, a mi skoro duplo vise
vjerojatno je ponuda nesto manja, oko 10. Mozda ovo znaci da Couti ipak odlazi, ili cemo odustat od Paulinha.
Pretpostavljam da ce doc sada, bilo bi glupo dat 14 mil € a da dođe na ljeto

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma i meni je sumnjivo,ja sam procitao "jucer" da je prihvatio ponudu,gledam sky niko nista ne javljaadointer je napisao/la:sumnjivo je ovo meni,on kaze da je prihvatio u cetvrtak a danas vec srijeda proslo 6 dana,,jos 14 miliona ce za koji mjesec postat 8 kao i sa Alvarezom,sa 12 na 7
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Couti garantTritolone je napisao/la:Pise da moze igrat i krilo. Jako mi se sviđa ovo sta vidim na jutubu. Bit ce ovaj momak dobar.
Pretpostavljam da ce doc sada, bilo bi glupo dat 14 mil € a da dođe na ljetoMalo mi se pretjerano cini ta ponuda od 14 mil € , Fener je navodno ponudio 8, a mi skoro duplo vise
vjerojatno je ponuda nesto manja, oko 10. Mozda ovo znaci da Couti ipak odlazi, ili cemo odustat od Paulinha.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
eh ovo bi bilo super..gledo sam ga par puta i bas je dobar momak..
mislim da coutinho nece otic nego alvarez, pise se da ga hoce atletico madrid i werder
a od paulinha i onako nema nista..traze 20-25 mil
a bianchetti izgleda na posudbi u veroni sa opcijom da otkupe pola ugovora na kraju sezone..ne znam zasto rade ovakve posudbe pa se onda pate vratit igraca
mislim da coutinho nece otic nego alvarez, pise se da ga hoce atletico madrid i werder
a od paulinha i onako nema nista..traze 20-25 mil
a bianchetti izgleda na posudbi u veroni sa opcijom da otkupe pola ugovora na kraju sezone..ne znam zasto rade ovakve posudbe pa se onda pate vratit igraca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
ovo kaze na twitteru voditelj sa Inter Channel roberto monzani @robbmonzani
Belhanda é un campionissimo. Almeno così giura @adriano5thofnov metà zidane, metà franco causio
Belhanda é un campionissimo. Almeno così giura @adriano5thofnov metà zidane, metà franco causio
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ma vjerovatno ce doci Lucas Biglia umjesto Paulinha ili mozda Valdez iz Parme uz postovanje prema svakom igracu ovaj Paulinho ne vrijedi 15 mil a kamo li vise, a vjerovatno ce ici Alvarez ( a ja to licno ne bi volio vidjeti),Mariga i jos neki omladinci , a sto se tice ovo razmjene sa Veronom sto ce dati malog Bianchetti-a to vjerovatno zato sto Inter zeli Jorginha ima tu jos dosta opcija za odbranu mozda sada Silvestre je se dobro pokazao u dvije tekme ne znam da li ce nocas igrati i da li ce tu raditi sta da dovedu + tu je Bellomo !? Dosta igraca a malo para 

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
iebo im Valdes sve njihovo,ima godina haman ko moj otac
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:iebo im Valdes sve njihovo,ima godina haman ko moj otac

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Evo predsjednik Montpellier-a izjavio da je juce prihvatio ponudu inter za Belhandu koja iznosi 14 mil, a danas je valjda njegov agent stigao u milan
haman da smo dobili dobru zamjenu za sneijdera
haman da smo dobili dobru zamjenu za sneijdera
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104422" onclick="window.open(this.href);return false;
Di Marzio sada demantuje
Di Marzio sada demantuje
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Nadam se da ništa od Belhande.
ne znam da li ste ovo vidjeli
ZELITE JOS JEDAN TRIPLETE
PRISCO, FACHETTI, MORATTI
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6288_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELITE JOS JEDAN TRIPLETE
PRISCO, FACHETTI, MORATTI
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6288_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema sanse da je ovo istina. Gdje je i za koga tacno to izjavio taj predsjednik Montpellier-a ? Suplja ko i inace. Ko da su Branca i co u stanju izvest ovakav transfer bez neakve pompe.
Inter hoce ovog igraca,on je vec bio u posjeti Appiano Gentileu al daleko je da je ista gotovo. Volio bih da ga dovedu jer se cini ko dobar igrac,al nesto i ne vjerujem da su sposobni za to.
Inter hoce ovog igraca,on je vec bio u posjeti Appiano Gentileu al daleko je da je ista gotovo. Volio bih da ga dovedu jer se cini ko dobar igrac,al nesto i ne vjerujem da su sposobni za to.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Scarpini je napisao/la:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104422
Di Marzio sada demantuje

FORZA INTER!
FORZA INTER!

Izgleda da Nicollin blefira kako bi Fener digao ponudu koja trenutno iznosi 11m u tri rate. Belhanda hoce u Tursku, ponajvise zbog vjere ali vlasnik Montpelliera ne zeli rate vec sve odmah.
Nema zayebancije sa Luijem.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Sve mi je izglednije da Branca leti nakon ovog transfer roka.
to su oni pomijesali sa Bel Handanovicem 

Tmw tuona: le parole di Nicollin un bluff.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
ako je sve to istina,ako su ga kupili,GDJE JE PECAT??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.