FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sanjingr
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 19:35

U uredu Morattija se odrzava sastanak u vezi kupovine igraca,prisustvuju Branca i Ghelfi

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 22 jan 2013, 20:12

nebi ja kritikovao upravu previse. kad je osvojena LP inter je vec tad bio u velikom minusu, igrace da bi zadrzali trebalo im dati bolju platu a oni u znak zahvalnosti igrali kao amateri, nije MM tu kriv. drugo je sto smo mi navikli da inter dovodi zvucna imena, tad je najskuplji igrac bio max 30 mil, a sad su izmedu 35 i 60 mil klasni igraci. izgleda da ce inter izgubiti i navijace zbog onih koji bi svake god da se dovode zvijezde, ostat ce vijerni navijaci, oni koji su navijali i prije 2005. uostalom MM zavlaci ruku u svoj dzep kada kupuje+ :mrgreen:

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 20:19

Gattuso hvali Guarina: "Strašan igrač, prevelika želja, takvu kombinaciju fudbalskog znanja i fizičke snage nikad nisam video. Guarin je nezaustavljiv" !

Opet ce Juventini kritikovat Padoina :lol:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 22 jan 2013, 20:26

kad je najava utakmice, i kad vidim da je guaro u ekipi nadam se pobijedi. kojom lakocom prolazi i po nekoliko igraca je nevjerovatno kao da ih nema i jos uz to djeluje nonsalantno, kao da se zeza, i drago mi je sto forsira sut za razliku od prosle sezone, i onako nema neki akcija nek je raspali pa neka ce i uci, koji dobitak je njegovo dovodenje i to za male pare

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 jan 2013, 20:38

'ta ce on pored klase kakav je Padoin :lol:

Da nam je jos jednog napadaca poput Guarina da moze nositi trojicu na ledjima i zabijati(nekada Adriano) i dosta, ostalo popunit sa mladicima...

_________________Handa
____Ranocchia___Caldirola___Juan
Nagatomo____Guarin___Paulinho____Pereira
________Ricky___________Coutinho
_______________Longo

Bez problema bi prihvatio ovakav Inter sljedece sezone, eventualno jos Paulinho tu. Makar se za opstanak borili, barem bi uzivao...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 jan 2013, 20:38

adointer je napisao/la:L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"

Znaci,ne spominjat ga vise :!:
Odlicno.

Bas mi trebaju raznorazni strucnjaci ovdje da pisu kao je Cassano trom i sebican ili kako Guarin veze nema lik samo suta i ne da loptu nikome.

Ili kako Zanetti mrzi Dzeku i u svlacionici je svima naredio da ignorisu bosanca. Neka, bolje ovako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 22 jan 2013, 20:49

@Huska kad vec nemamo para da se ozbiljno pojacamo,trebalo se vec ove sezone a nije kasno ni slijedece krenuti u tom pravcu,ti momci su veliki potencijal i vrijedilo bi istrpiti ih godinu-dvije,ali bi se znalo kuda plovi ovaj brod.
Na ljeto ili odrijesiti kesu pa da se nasa mastanja ostvare ili okrenuti se ovakvom Interu,samo ne vise prosjecnosti i krpljenju ekipe sa polovnjacima.
Fali tu Banega :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 20:51

sanjingr je napisao/la:U uredu Morattija se odrzava sastanak u vezi kupovine igraca,prisustvuju Branca i Ghelfi
Nadam se da ce pasti neki kvalitetan dogovor. :)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 jan 2013, 20:57

Puma je napisao/la:
adointer je napisao/la:L'ag. di Dzeko: "Lui è felice al City. Inter? Mai sentita"

Odlicno.

Bas mi trebaju raznorazni strucnjaci ovdje da pisu kao je Cassano trom i sebican ili kako Guarin veze nema lik samo suta i ne da loptu nikome.

Ili kako Zanetti mrzi Dzeku i u svlacionici je svima naredio da ignorisu bosanca. Neka, bolje ovako.
toga nije bilo u Interu nikad,a nece ni biti zato sto je Inter familija , sto nisu samo pare bitne! Dzeko nikad nece ni doci u Inter jer njemu su pare bitnije! ali bilo bi nasih vanzemaljaca koji bi popljuvali svakog u Interu radi Dzeke!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 21:56

Kad neka od ekipa iz Italije u narednih 10 god bude imala ovakav sastav neka se jave ;)

slika

izgleda stize polovnjak :lol:

Biglia: "L'Inter mi vuole e io voglio l'Inter. Sento Zanetti e..."

Biglia: "Voglio l'Inter, ora mi trattano!

Roma odustala,Bellomo je izgleda nas 8-)

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2013, 00:55

vrebac86 je napisao/la:
Puma je napisao/la:

Odlicno.

toga nije bilo u Interu nikad,a nece ni biti zato sto je Inter familija , sto nisu samo pare bitne! Dzeko nikad nece ni doci u Inter jer njemu su pare bitnije! ali bilo bi nasih vanzemaljaca koji bi popljuvali svakog u Interu radi Dzeke!!
ja mislim da je Puma na to i mislio :mrgreen:

Biglia onako,nije mi nesto al automatski pomislim na Gargana i bude mi Top Player :D izgleda pici nam i Couti,nek ide,samo nek pare donesu,ionako nema nista izgleda od njega,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2013, 01:02

Jasta nego sam na to mislio. Dovoljno je vidjeti teme o Pjanicu ili Teletovicu. Sve nekakvi strucnjaci.
"Marko Materaci laže. On laže, samo laže. Sve što je rekao je laž. Jednostavno. I što se tiče pomenutih slika, i to je laž. On je običan lažov!"
Uz'ebo nam se Rafa :lol: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 23 jan 2013, 08:09

Younes Belhanda zeli u Inter,ali tek u junu

hocel ko svratit u januaru :?
Nasi traze za Coutinha 15 ali ce se posao zavrsiti valjda na 13mil,eh tek tada slijede napadi na upravu :lol:
Za veceras,Il Capitano umjesto cele :D

slika

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2013, 13:07

Kakav je ovaj Belhenda sta zeli kod nas?? Izgleda da nista od onog malca Castilla, najvjerojatnije ce Juventus u suradnji sa kako je popularno to nazvat ovdje na forumu "filijalom Intera i Milana" đenovom dovest momka, a i izgleda da nas je Preziosi odlucio i za Belloma zajebat :D nesto mu se Massimo zamjerio ocito :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2013, 13:16

vratio mu onu Kucku kud ces gore :lol: jos mu nedaju Silvestrea :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 23 jan 2013, 13:47

Pres. Montpellier: "Solo l'Inter per Belhanda. Ho accettato 14 milioni"

PRES.MONTPELLIER BOOM: "BELHANDA VA ALL'INTER!

Izgleda Belhanda novi igrac Intera,hajmo svi na youtube da vidimo kakav je :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 23 jan 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA INTER!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 23 jan 2013, 13:50

HHHH da evo i ja bas to citam : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104419" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2013, 13:54

22 godine, veznjak, ove sezone 27 utakmica 8 golova i 4 asista. Nelosa statistika.

Gledam na jubitu, izgleda mi kao malo bolja verzija Alvareza :) ali moram priznat da nisam cuo do sada za ovog igraca, 14 mil. € nije malo, valjda nece bit flop.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 23 jan 2013, 13:56

Scarpini je napisao/la:HHHH da evo i ja bas to citam : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104419" onclick="window.open(this.href);return false;
Brancin Jocker :lol:

pa kako ce on igrat 3-5-2,on je cisti trequartista :?

jos mi je ovo sumnjivo

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 23 jan 2013, 13:58

Tritolone je napisao/la:22 godine, veznjak, ove sezone 27 utakmica 8 golova i 4 asista. Nelosa statistika.

Gledam na jubitu, izgleda mi kao malo bolja verzija Alvareza :) ali moram priznat da nisam cuo do sada za ovog igraca, 14 mil. € nije malo, valjda nece bit flop.
Do jucer sam citao da ce doci u junu,ali ako je prihvacena ponuda da li dolazi odma ili :?: :?

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.