FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarian_bk » 03 nov 2009, 23:49

Rz88 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Još malo, pa 6000 i onda se kanim. ;)
Ccc sta je tebi 30 postova ,za 2 dana!!! Haj do 10000 pa onda se kani !! Najbolje ti je tako!

Dati ću nekome account, pa neka piše ko hoće sa ovoga avatara. Moje je prošlo, nema se više toliko vremena za toga. Ja imam makar obraza, ne kao uprava i stručni štab Bayerna :mrgreen:
Dadni nekom ko ga je zasluzio ,nemoj HARISHP,ili tako nekim ...Pametnim ovima !!!
Proglasicemo danom zalosti ,kad ti odes!! :cry: :cry: :cry:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 nov 2009, 23:50

Rz88 je napisao/la:
Pipita je napisao/la:e, imate srece pa su dinamu iz zagreba :D oduzeli ona tri boda hahaha :mrgreen:

Da nam radi Mandžukić šta hoće, nedaj Bože Dinama.

@bavarian_bk

Još malo, pa 6000 i onda se kanim. ;)
Ti se kanis svakih 10 dana, pa se vracas... bolje ne pisi nista :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 00:01

Madafaka je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:
Pipita je napisao/la:e, imate srece pa su dinamu iz zagreba :D oduzeli ona tri boda hahaha :mrgreen:

Da nam radi Mandžukić šta hoće, nedaj Bože Dinama.

@bavarian_bk

Još malo, pa 6000 i onda se kanim. ;)
Ti se kanis svakih 10 dana, pa se vracas... bolje ne pisi nista :roll:

Imam ja neke svoje "goals", pa se zato kanim i vraćam , sve to ima svoj neki razlog, vjeruj mi. :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 nov 2009, 00:13

pa sta cete onda vi :S

izgubili ste vec premiership.... ispadate iz lige prvaka.. pa majko mila vi cete se za fa boriti :mrgreen:
Proci cemo mi samo da bi vama opet peticu uvalili :mrgreen:

0:1 ; 4:0 ... poznato :?

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 nov 2009, 00:26

bye bye :oops: :oops: :mrgreen: dobri ste gubite od Bordoa :oops: 2put :oops:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 nov 2009, 01:07

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 01:11

isakovich je napisao/la:VOLIM BAYERN

I kada je najteže, tako treba, ali jbg.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 04 nov 2009, 01:13

Bice bolje u Euroligi :D :) ;) :( :o :shock:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 nov 2009, 01:54

Ja mislim da ce Bayern dobro pamtiti onaj dan,kad je doveo Van Gala, i ono pojacanje,koji je iz svog dzepa platio samo da igra za njih :)
Kakva je ono rupa,vela havle.
Iskreno se nadam da ce svanuti bolji dani za Bayern.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 04 nov 2009, 03:22

Iako nisam simpatizer Bayerna, nije mi svejedno gledati takvog velikana na koljenima. Probleme u Bayernu je jako teško detektirati jer zaista imaju odličnu momčad. Meni se čini da je odlaskom Magatha polako počeo tonuti brod, a definitivno je potonuo nakon katastrofalnog početka ove sezone. Vidim mnogi spominju pojačanja. Bayern je ove sezone shvatio ako želi vraćati stari sjaj, morati će istresti lovu na stol. Ne može se reći da to nisu uradili, doveli su dva igrača svjetske klase poput Robbena i Gomeza. Po meni su odradili odličan posao u prijelaznom roku. Pored ovog dvojca koji je svjetski igrački vrh, doveden je meni osobno simpatični Olić, igrač koji nije klasični strijelac i napadač, nego igrač zadatka koji svojim konstantim presingom uznemiruje protivničku obranu i jednostavno tjera ih na pogrešku. Doveden je jedan Pranjić koji je godinama u Heerenvenu bio glavni igrač kluba i jedan od najboljih igrača lige, lijevo krilo koje je u prosjeku po sezoni zabijalo cca 15 golova što je za jednog veznjaka nevjerovatna cifra. Pitanje se nameće zašto ti igrači ne igraju u Bayernu kao što su igrali u svojim klubovima. Da li je kriv Van Gall ili netko drugi? Iskreno ne vjerujem u trenersku krivicu, jer previše je Bayern progutao vrhunskih trenera posljednjih godina. :roll: Otjeran je Magath, pa gledajte što sad Magath radi. Klinsmann koji je bio treći na svijetu sa reprezentacijom je također otjeran. Evo sad i Van Gall... Pa nemoguće da od ove trojice stručnjaka koji imaju rezultate iza sebe, niti jedan nije uspio biti dovoljno dobar za Bayern. Problemi u Bayernu se kriju negdje drugo, a ne u treneru... :?
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2009, 04:10

Ma nema Bajerna bez Hizfe ni na vidiku. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 nov 2009, 08:39

pihh ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 nov 2009, 11:12

NJEMAČKI mediji izvješćuju da su vodeći operativci minhenskog Bayerna, izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge i direktor Uli Höness, u šoku i tišini napustili stadion nakon poraza od Bordeauxa.

Francuski nogometni prvak u Münchenu je nadigrao bavarsku momčad Louisa van Gaala 2:0 te je Bayern nadomak ispadanju iz Lige prvaka već u jesenskom dijelu natjecanja. Bio bi to prvi neuspjeh tog tipa nakon sezone 2002./03., kada su Bavarci natjecanje u skupini G prve faze natjecanja po skupinama završili na posljednjem mjestu bez ijedne pobjede.

Bild je izašao s naslovom "Katastrophgaal", dok ****.de piše da je Nizozemac u utorak potpisao svoj najveći od nekoliko neuspjeha u kratko vrijeme stolovanja u Bayernovoj svlačionici.

Dodaje se da su vodeći ljudi kluba, Rummenigge i Höness, šokirani i bez riječi ekspresno napustili Allianz Arenu odmah nakon utakmice.

Van Gaal je novinarima na press-konferenciji rekao da možda još uvijek nije sve gotovo.

"Još nismo otpisani. Imamo još malih izgleda. Ipak, ovisimo sada o Bordeauxu", rekao je trener priznavši: "Nismo imali sreće, ali nismo ovaj put niti bili dovoljno dobri." Dva kola prije kraja prve faze natjecanja Bayern je trećeplasirana momčad skupine A sa samo četirima bodovima. Bordeaux je prvi s deset, Juventus drugi s osam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 nov 2009, 11:33

Posljednjih sezona, kada je Bayern padao na ovako niske grane obicno sam govorio da je i dobro sto se takvo nesto dogodilo. To ce im biti opomena da ubuduce rade pametnije. Ali evo godine prolaze, a Bayern nikako da se trzne i krene pravim putem.
Nadam se da sad u ovom trenutku Uli konta i govori: "Hebo me pas kad me nagovorise da dovodim anonimuse poput Pranjica i Brafheida. Istresam kesu na Gomeza, a on rezerva Kloseu i Toniu koji bljesnu samo u rijetkim trenutcima. Zasto dovodimo trenera poput Van Gaala, kad imamo ove "nase" Magata, Samera, Effenberga... "

Ali jok, sad ce oni opet najavljivat velike rezove i poslije toga doci na isto. Kud god da krenem tebi se vracam KUP UEFA :mrgreen:
#divovi

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 nov 2009, 11:36

Nemogu oni sad odjednom da dovedu 5 dobrih igraca.To se radi godinama,svake godine 1 dobrog igraca ,ili mozda dva.Ali oni dovode igrace koji su u nekim ispod prosjecnim kluovima bili nosioci.Nemoze to tako.

A sad haj pozdrav moram u skolu!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 nov 2009, 11:42

Od bayerna se ocekivalo vise...Teska situacija,valjda ce se bayern vratiti na prave staze...nije velika razlika izmedju LFCa i bayerna trenutno,i mi cemo biti u slicnoj poziciji ako veceras kiksamo,samo sto ce se kod nas uvijek traziti opravdanja u finansijama i u 10 povrijedjenih igraca
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 nov 2009, 11:58

Ma sinoć smo bili slabi skroz. Ovaj tim još nije sazrio za LP. Treba se okaniti ovog takmičenja i u potpunosti se posvetiti Bundeski.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 nov 2009, 12:25

Bayern sinoc odlican, izgubili samo sa 2 razlike kod kuce 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 nov 2009, 12:30

Ko mi javi prvi da je Van Gal dobio otkaz ima mustuluk od mene :D
Volim te Zeljo!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 13:36

Bayern osvaja Ligu prvaka...zapamtite to :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.