Iako nisam simpatizer Bayerna, nije mi svejedno gledati takvog velikana na koljenima. Probleme u Bayernu je jako teško detektirati jer zaista imaju odličnu momčad. Meni se čini da je odlaskom Magatha polako počeo tonuti brod, a definitivno je potonuo nakon katastrofalnog početka ove sezone. Vidim mnogi spominju pojačanja. Bayern je ove sezone shvatio ako želi vraćati stari sjaj, morati će istresti lovu na stol. Ne može se reći da to nisu uradili, doveli su dva igrača svjetske klase poput Robbena i Gomeza. Po meni su odradili odličan posao u prijelaznom roku. Pored ovog dvojca koji je svjetski igrački vrh, doveden je meni osobno simpatični Olić, igrač koji nije klasični strijelac i napadač, nego igrač zadatka koji svojim konstantim presingom uznemiruje protivničku obranu i jednostavno tjera ih na pogrešku. Doveden je jedan Pranjić koji je godinama u Heerenvenu bio glavni igrač kluba i jedan od najboljih igrača lige, lijevo krilo koje je u prosjeku po sezoni zabijalo cca 15 golova što je za jednog veznjaka nevjerovatna cifra. Pitanje se nameće zašto ti igrači ne igraju u Bayernu kao što su igrali u svojim klubovima. Da li je kriv Van Gall ili netko drugi? Iskreno ne vjerujem u trenersku krivicu, jer previše je Bayern progutao vrhunskih trenera posljednjih godina.

Otjeran je Magath, pa gledajte što sad Magath radi. Klinsmann koji je bio treći na svijetu sa reprezentacijom je također otjeran. Evo sad i Van Gall... Pa nemoguće da od ove trojice stručnjaka koji imaju rezultate iza sebe, niti jedan nije uspio biti dovoljno dobar za Bayern. Problemi u Bayernu se kriju negdje drugo, a ne u treneru...