Kladiti se na hokejaške play off kvalifikacije, pa se ljutitimerdo21 je napisao/la:jooooj od onoliko parova ja nadjem crnog salzburga,1tr gube 3:0![]()
![]()

To se ne radi. A ako se radi, igra se totalna kontra

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kladiti se na hokejaške play off kvalifikacije, pa se ljutitimerdo21 je napisao/la:jooooj od onoliko parova ja nadjem crnog salzburga,1tr gube 3:0![]()
![]()
Rek'o sam da neću više postati ovdje, ali kad navratim i kad vidim listić s fixevima stavim dva prsta u usta. Zašto to radite ljudi?? To nije klađenje. To je kockanje. I to vrlo vrlo loše kockanje. Bolje reći, bacanje novaca.pintol_TM87 je napisao/la:
Tako ti je to kad se igras sa fixovima..stetaa
Dobro pametni,pokazi nam svoje visemilionske tikete bez fikseva.glecher je napisao/la:Rek'o sam da neću više postati ovdje, ali kad navratim i kad vidim listić s fixevima stavim dva prsta u usta. Zašto to radite ljudi?? To nije klađenje. To je kockanje. I to vrlo vrlo loše kockanje. Bolje reći, bacanje novaca.pintol_TM87 je napisao/la:
Već sam ovo pokušao nekima reći, ali (budući da je čovjek dobio), zaključak je bio da ja nisam u pravu.
O da, ja sam u pravu u 99% slučajeva, a onaj 1% obavezno posta svoj dobitni sa fixevima.
Ljudi, ne računajte koliko ste mogli dobili, već koliko ste izgubili.
Nadam se da nisam pametovao, ali vrhunsku sreću ću doživjeti kad saznam da su moji prijatelji kladioničari, od silinih gluposti, bar prestali igrati fixeve u sistemima.
Koji si ti nadrkan tip, to je užas. Naravno da sam pametan, a ti to nikad nećeš biti. Iz kojeg razloga me napadaš??? Ne razumijem te. Zašto?? Zbog čega??Devil je napisao/la:Dobro pametni,pokazi nam svoje visemilionske tikete bez fikseva.glecher je napisao/la:Rek'o sam da neću više postati ovdje, ali kad navratim i kad vidim listić s fixevima stavim dva prsta u usta. Zašto to radite ljudi?? To nije klađenje. To je kockanje. I to vrlo vrlo loše kockanje. Bolje reći, bacanje novaca.pintol_TM87 je napisao/la:
Već sam ovo pokušao nekima reći, ali (budući da je čovjek dobio), zaključak je bio da ja nisam u pravu.
O da, ja sam u pravu u 99% slučajeva, a onaj 1% obavezno posta svoj dobitni sa fixevima.
Ljudi, ne računajte koliko ste mogli dobili, već koliko ste izgubili.
Nadam se da nisam pametovao, ali vrhunsku sreću ću doživjeti kad saznam da su moji prijatelji kladioničari, od silinih gluposti, bar prestali igrati fixeve u sistemima.
Da te pitam jaruga, jesi li skonto koji su uvjeti da se podignu pare i ne mogu se tiketi igrat vec samo singlovi, ako sam ja dobro skonto. Al hvala u svakom slucaju.stomaklija je napisao/la:Moderatori posto nisam znao gdje postaviti link, evo postavit cu ovdje pa vi premjestite ako treba. Jeste reklama, ali 10 eura dobro dodje pa ko hoce neka proba. Ja provjerio i radi![]()
http://www.tipovi1x2.net/info/dobet-fre ... -10e-1747/" onclick="window.open(this.href);return false;
I kako mislis podici i ako bude kakvog kesastomaklija je napisao/la:Moderatori posto nisam znao gdje postaviti link, evo postavit cu ovdje pa vi premjestite ako treba. Jeste reklama, ali 10 eura dobro dodje pa ko hoce neka proba. Ja provjerio i radi![]()
http://www.tipovi1x2.net/info/dobet-fre ... -10e-1747/" onclick="window.open(this.href);return false;
nikako hahaha strasnokinder_jaje je napisao/la:I kako mislis podici i ako bude kakvog kesastomaklija je napisao/la:Moderatori posto nisam znao gdje postaviti link, evo postavit cu ovdje pa vi premjestite ako treba. Jeste reklama, ali 10 eura dobro dodje pa ko hoce neka proba. Ja provjerio i radi![]()
kakvu potvrdu i zasto?d-will je napisao/la:i da vas pitam jel treba slat neki dokument il sta li vec ko potvrdu???
ima normala withdrawal money order, preko moneybookersa, minimalno 100 eura.kinder_jaje je napisao/la:I kako mislis podici i ako bude kakvog kesastomaklija je napisao/la:Moderatori posto nisam znao gdje postaviti link, evo postavit cu ovdje pa vi premjestite ako treba. Jeste reklama, ali 10 eura dobro dodje pa ko hoce neka proba. Ja provjerio i radi![]()
I šta s ovih 10€ dignem se na 100€ i mogu ih dici normalaima normala withdrawal money order, preko moneybookersa, minimalno 100 eura.
pa valjda, tako piše.CLASSisPERMANENT je napisao/la:I šta s ovih 10€ dignem se na 100€ i mogu ih dici normalaima normala withdrawal money order, preko moneybookersa, minimalno 100 eura.???
![]()
tako je i na bet at homeudijabola je napisao/la:pa valjda, tako piše.CLASSisPERMANENT je napisao/la:I šta s ovih 10€ dignem se na 100€ i mogu ih dici normalaima normala withdrawal money order, preko moneybookersa, minimalno 100 eura.???
![]()
treba i share na fejs ja msm,tako sam ja uradio i dobio odma,al samo singlove mozes igrat,ako mislis vise parova onda moras depozit napravit,kako sam ja skontao,nek me ispravi neko ako grijesimcrvenocrni je napisao/la:Jel' iko ovo dobio nakon registracije, sta treba jos uradit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.