Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JTS
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JTS » 22 jan 2013, 22:51

caseres je napisao/la:HEBO GA LAZIO DA GA HEBO....

SAMO ME INTERESUJE DO KAD CE IMATI OVOLIKO SADAKE???
dok je Marchettija :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 jan 2013, 22:51

caseres je napisao/la:@sanjingr Pa oko moje drago jesi li ti gledao utakmicu, ukljucujuci i tih zadnjih 15 minuta??
jesil ti vidio moj comm,odnosio se na zadnjih 15 min,komentarisao sam samo igru lazia u tih zadnjih 15 min i rekao sam da su zasluzili dati gol.

vi ste imali svoje sanse i niste ih iskoristili,zavrsnica fali al valjda ce bit bolje
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 22 jan 2013, 22:51

hammers je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:
nemojte tako fkt ljudi su vas stegli,na sredini vas ubili,presjecaju svaku loptu,Pogbalopte baca u bunar,nema viziju tacnog pasa,po meni zasluzeno su dali gol.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvarno rijetko pratim ovaj board ali ti si najveći kompleksaš na forumu, a ne ovom boardu ... pa čovječe šta je to tebi Juve uradio da ne vidiš dalje od svog nosa :D
Pazi kad napadas navijace drugih timova iz italije odma ce ti rec da imas double account, clan si copora i sl.. :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 22 jan 2013, 22:51

Ako je Conte reko da idemo osvojiti ovaj kup, zasto onda ne postavati najacu sastavu??

Ne mogu doci jos sebi da smo samo igrali 1-1... nevjerovatno...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 jan 2013, 22:53

Barzagli odigrao savrsenu utakmicu, 300 000 eura :D
Sve u svemu dobra utakmica, ovako treba igrat i u Rimu, ne trosit igrace. iz prvih 11.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 22 jan 2013, 22:54

sanjingr je napisao/la:
caseres je napisao/la:@sanjingr Pa oko moje drago jesi li ti gledao utakmicu, ukljucujuci i tih zadnjih 15 minuta??
jesil ti vidio moj comm,odnosio se na zadnjih 15 min,komentarisao sam samo igru lazia u tih zadnjih 15 min i rekao sam da su zasluzili dati gol.

vi ste imali svoje sanse i niste ih iskoristili,zavrsnica fali al valjda ce bit bolje
Pa jesi ti zdrav?? Kakvi zadnji 15 min, sta su to imali drago djete.. Reko sam ti mani se fudbala, vidi se da pojma nemas o cemu pricas..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 jan 2013, 22:54

JTS je napisao/la:
caseres je napisao/la:HEBO GA LAZIO DA GA HEBO....

SAMO ME INTERESUJE DO KAD CE IMATI OVOLIKO SADAKE???
dok je Marchettija :mrgreen:
Golmančina!

Šta frajer odbrani večeras u par navrata pfff ... prejak je.

Al' fakat ne znamo zabit gola ... smiješno već godinu dana. Kako nas samo kazniše.

Al' dobro, napisao sam ja da se divim Petku kako organizuje igru u odbrani. Disciplina i trka. Pokrivaju svaki inč terena.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 jan 2013, 22:56

Ma nema ovdje šta puno filozofirati i analizirati.

Odigrali smo dobro, pogotovo sa 7 rokada u ekipi, dobro smo izgledali, mada me već u zadnje vrijeme sve češće nervira to što prepuštamo loptu i inicijativu kada povedemo, Conte mora raditi na tome, opustimo se puno, moj prijedlog su pravovremene izmjene i to mu uvijek zamjeram, još od lani.

Zaslužili smo pobjedu od bar 2 gola, ali Bože moj, ponavlja nam se Sampa, Parma.

Napadač fali, ali do ljeta i dolaska Llorentea + još jednog ultra kvalitetnog napadača ćemo se ovako trošiti, mi trošimo enorman napor da nadoknadimo nedostatak klasnog špica.

EDIT: Svaki put vas isti lik uvlači u trollanje, a vi se pecate naivno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 22 jan 2013, 22:56

sanjingr je napisao/la:

Jedan sut je usao u gol! Uozbilji se malo!
Pogledaj nase prijetnje zadnjih 15 minuta i njihove. Te prijetnje su proizasle iz igre sa ogromnim posjedom lopte na relaciji Marrone-Pogba. Pa niko im ne uze lopte. Uostalom kako ce uzeti, Lulic lezao 85 minuta utakmice, Hernanes napamet slao za Maurija, a ovaj se odbijao od Barzaglia i ostalih citavu utakmicu!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 22 jan 2013, 22:57

haj valjda dođe lisandro sad... prijat će bilo kakva promjena u napadu, samo nek nije neki iz italije

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 jan 2013, 23:00

Pogba je napisao/la:Ma nema ovdje šta puno filozofirati i analizirati.

Odigrali smo dobro, pogotovo sa 7 rokada u ekipi, dobro smo izgledali, mada me već u zadnje vrijeme sve češće nervira to što prepuštamo loptu i inicijativu kada povedemo, Conte mora raditi na tome, opustimo se puno, moj prijedlog su pravovremene izmjene i to mu uvijek zamjeram, još od lani.

Zaslužili smo pobjedu od bar 2 gola, ali Bože moj, ponavlja nam se Sampa, Parma.

Napadač fali, ali do ljeta i dolaska Llorentea + još jednog ultra kvalitetnog napadača ćemo se ovako trošiti, mi trošimo enorman napor da nadoknadimo nedostatak klasnog špica.

EDIT: Svaki put vas isti lik uvlači u trollanje, a vi se pecate naivno.
Bas tako, samo na ignore ovog paćenika i to je to.

Nego mene Barza oduševljava iz utakmice u utakmicu. Pa jel moguće da ovako frajer igra :o Zid! La Roccia jede malu djecu za doručak.

Rastavlja na proste faktore sve redom.
★★★

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 22 jan 2013, 23:00

Prezadovoljan sam Pelusom veceras. Defanziva super odradjena i postigao lijep gol.
Nek nastavi pruzati ovakve partije i necu imati nista protiv da ga otkupimo, a De Ceglie-u noga, samo me strah ko ce ga kupit! :D

I ja sam prezadovoljan igrom, sta bi jos bilo da su tu bili Pirlo, Lichtsteiner i Vucko i Seba u napadu. Ovo je jedna od boljih tekmi ove sezone, samo peh i nista vise.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 22 jan 2013, 23:00

nevjerovatno,,, druga ekipa juvea igra po meni nevjerovatno dobro,,,, ja od pocetka prvenstva kazem fali napadac i opet cu to ponoviti,,, NAPADAC ako nedodje.. isto ce se desavati,,, matrija sam veceras pratio i zabiljezio na papiru sljedece,,,
izgubljenih duela u skoku 5
izgubljenih lopti na zemllji 7
netacnih cistih pasova 8
propustenih prilika 4
..............
kretanje na terenu,,, to nebi mi komentarisao,,
pa sta mislite sa ovakvom statistikom do pobjede,,, nevjerujem da bi i sijenu dobili,,, nazalost mislim da on mora da ide,,, nema on kvalitet za Juve,,,, ne mrzim ga ali,,,, realno,,,los je.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 jan 2013, 23:22

Pogba se 2 minuta pred kraj držao za mišić, bolna grimasa je bila, vjerovatno i on povrijeđen.
Ljepota. :twisted:

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 jan 2013, 23:23

Conte: Lazio will battle until the end in the scudetto race. They haven't lost in 15matches and are doing well in the Europa league

Conte: Great game by Isla & Marrone

Conte:"I am glad Buffon got an extension, and that we will have the world's best GK with us for a long time" via TMW

Conte: Bonucci received a hit in his back side that was causing him discomfort.

Conte: In the 2 matches we played vs Lazio this season, they have been quite lucky

Conte: I prefer to draw 1-1 playing a good game rather than 'stealing' a win

Conte sul rigore:"Non c'è neanche da commentarlo...Mi auguro che quando poi sbaglieranno a nostro favore non ci saranno processi mediatici!"

EDIT: Evo izjavio je Conte da mu nije ništa, kaže da je samo bio na izmaku snaga. Nije navikao na 2 utakmice u nizu, u ovakvo kratkom periodu.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 22 jan 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 jan 2013, 23:23

Šteta za one 2-3 čiste šanse... mjesto da ih ''raskujemo'' i imamo prednost od par golova oni ovako...

Storari - drago mi je bilo vidjeti da je preuzeo kapitensku od Marchisia
Barzagli - doktor i car
Bonucci - solidno odigrao do povrede, Caceres ga odlično zamijenio
Marrone - dobro odigrano
Peluso - nije to bila vrhunska partija ali mnogo bolja nego debitantska, mora on još pure pojesti ukoliko želi veću minutažu u ovom Juventusu
Giacherinni - ponekad djeluje kao muha bez glave, odlično je ono nabacio
Marchisio - osjeti se da ima hastra zbog povrede, može Principino puno bolje
Vidal - trka i klasa, ratnik srca k'o Vlašić
Pogba- dominacija na sredini, već tako mlad a tako ekstra igrač
Isla - nit' smrdi nit' miriše, šteta zbog povrede morao bi poraditi na centaršutu hebem ga u isti
Matri - uspio promašiti zicer, kretanje prosjek, duel igra ništa... eh moj Matatatri :roll:

Vučina opet ima zadrške, imao onaj jedan prodor gdje bezze šuta sa 25 metara praktično dodaje Marchettiju... on je naš možda najbolji napadač ali opet nije viagru popio :?

Marchetti je ekstra golman kakava dva zicera je skino ono je :o :shock:

hebem li mu rodicu mora li se uvijek protiv nas razbraniti
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jan 2013, 23:29

Nije se trebalo ovoliko mijenajti ekipa treba igrati i kup u najjacem sastavu ipak juve je juve i treba ici na sve titule moguce. Sreca ih je spasila :P.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 jan 2013, 23:32

terabajt je napisao/la:Nije se trebalo ovoliko mijenajti ekipa treba igrati i kup u najjacem sastavu ipak juve je juve i treba ici na sve titule moguce. Sreca ih je spasila :P.
Ne treba biti nezadovoljan, dapače, Conte će staviti najbolje što ima u uzvratu, a u gostima bolje igramo u zadnje vrijeme, dat ćemo tamo neki gol sigurno.

Bit će dobar meč, a drago mi je što će nas primljeni gol spriječiti da kalkulišemo tamo već će se krenuti ozbiljnije.

#MaxOUT

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 jan 2013, 00:01

Ovaj Lazio je najsretnija ekipa, pa ovo nema nigdje, ja stvarno ne mogu da vjerujem da oni i dalje nižu odlične rezultate, a kad god sam ih gledao igra je ko qarina ... pa to je nemoguće ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 23 jan 2013, 00:09

Slazem se,,, ova ekipa je bas sretna,, brane se cijelu tekmu i uz malo srece daju gol,,, nevjerovatno...
Ova ekipa veceras nasa je bila brate u najjacem sastavu,,, jeste cudno ali je tako,,, pa pola ekipe je brate povrijedjeno,,, ako pratis,,, Conte je izveo najjaci moguci sastav,,,izuzev matrija svi su bili na nivou,, ja sam zadovoljan,, samo ako Matri napusti ekipu bicemo bar 30% jaci :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.