dok je Marchettijacaseres je napisao/la:HEBO GA LAZIO DA GA HEBO....
SAMO ME INTERESUJE DO KAD CE IMATI OVOLIKO SADAKE???

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
dok je Marchettijacaseres je napisao/la:HEBO GA LAZIO DA GA HEBO....
jesil ti vidio moj comm,odnosio se na zadnjih 15 min,komentarisao sam samo igru lazia u tih zadnjih 15 min i rekao sam da su zasluzili dati gol.caseres je napisao/la:@sanjingr Pa oko moje drago jesi li ti gledao utakmicu, ukljucujuci i tih zadnjih 15 minuta??
Pazi kad napadas navijace drugih timova iz italije odma ce ti rec da imas double account, clan si copora i sl..hammers je napisao/la:sanjingr je napisao/la:
nemojte tako fkt ljudi su vas stegli,na sredini vas ubili,presjecaju svaku loptu,Pogbalopte baca u bunar,nema viziju tacnog pasa,po meni zasluzeno su dali gol.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno rijetko pratim ovaj board ali ti si najveći kompleksaš na forumu, a ne ovom boardu ... pa čovječe šta je to tebi Juve uradio da ne vidiš dalje od svog nosa
Pa jesi ti zdrav?? Kakvi zadnji 15 min, sta su to imali drago djete.. Reko sam ti mani se fudbala, vidi se da pojma nemas o cemu pricas..sanjingr je napisao/la:jesil ti vidio moj comm,odnosio se na zadnjih 15 min,komentarisao sam samo igru lazia u tih zadnjih 15 min i rekao sam da su zasluzili dati gol.caseres je napisao/la:@sanjingr Pa oko moje drago jesi li ti gledao utakmicu, ukljucujuci i tih zadnjih 15 minuta??
vi ste imali svoje sanse i niste ih iskoristili,zavrsnica fali al valjda ce bit bolje
Golmančina!JTS je napisao/la:dok je Marchettijacaseres je napisao/la:HEBO GA LAZIO DA GA HEBO....
Jedan sut je usao u gol! Uozbilji se malo!sanjingr je napisao/la:jesil ti vidio moj comm,odnosio se na zadnjih 15 min,komentarisao sam samo igru lazia u tih zadnjih 15 min i rekao sam da su zasluzili dati gol.caseres je napisao/la:@sanjingr Pa oko moje drago jesi li ti gledao utakmicu, ukljucujuci i tih zadnjih 15 minuta??
vi ste imali svoje sanse i niste ih iskoristili,zavrsnica fali al valjda ce bit bolje
Bas tako, samo na ignore ovog paćenika i to je to.Pogba je napisao/la:Ma nema ovdje šta puno filozofirati i analizirati.
Odigrali smo dobro, pogotovo sa 7 rokada u ekipi, dobro smo izgledali, mada me već u zadnje vrijeme sve češće nervira to što prepuštamo loptu i inicijativu kada povedemo, Conte mora raditi na tome, opustimo se puno, moj prijedlog su pravovremene izmjene i to mu uvijek zamjeram, još od lani.
Zaslužili smo pobjedu od bar 2 gola, ali Bože moj, ponavlja nam se Sampa, Parma.
Napadač fali, ali do ljeta i dolaska Llorentea + još jednog ultra kvalitetnog napadača ćemo se ovako trošiti, mi trošimo enorman napor da nadoknadimo nedostatak klasnog špica.
EDIT: Svaki put vas isti lik uvlači u trollanje, a vi se pecate naivno.
Ne treba biti nezadovoljan, dapače, Conte će staviti najbolje što ima u uzvratu, a u gostima bolje igramo u zadnje vrijeme, dat ćemo tamo neki gol sigurno.terabajt je napisao/la:Nije se trebalo ovoliko mijenajti ekipa treba igrati i kup u najjacem sastavu ipak juve je juve i treba ici na sve titule moguce. Sreca ih je spasila.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.