ima vec rezervisane moje bobebagrcavi je napisao/la:Sveti vidim poslušo si me i kreno si ofanzivno u kampanji za kantu godine.To je taj sportski duh, cijele godine se skupljaju poeni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ima vec rezervisane moje bobebagrcavi je napisao/la:Sveti vidim poslušo si me i kreno si ofanzivno u kampanji za kantu godine.To je taj sportski duh, cijele godine se skupljaju poeni
od takvih mi nije žao ni batine primit, stao bih da me udaraš i smijao ti sealacious je napisao/la:Kakvi smo da smo,bobe se broje
Ima i toga, neke stvari nisu ferbagrcavi je napisao/la:Ovo sveti radi namjerno, inače je dobar forumaš nego mu je krivo što bparena i nedimko dobijaju puno bodova, i sad je odlučio da krene u totalnu ovanzivu.
Sveti je napisao/la:od takvih mi nije žao ni batine primit, stao bih da me udaraš i smijao ti sealacious je napisao/la:Kakvi smo da smo,bobe se broje
Ti si onda vjerovatno mnogo jako dijetealacious je napisao/la: Vjeruj da ne bi![]()
I ovo prelazi u svađu,a stvarno mi se ne da s tobom razglabat.
Budi mi pozdravljen
Sveti je napisao/la:Ti si onda vjerovatno mnogo jako dijetealacious je napisao/la: Vjeruj da ne bi![]()
I ovo prelazi u svađu,a stvarno mi se ne da s tobom razglabat.
Budi mi pozdravljen![]()
btw. nije ovo nikakva svađa, svi smo ovdje kako bi ubili vrijeme jer nemamo šta pametnije raditi, tako da mi je zadnje u planu da se s nekim svađam. Realov lobi se osjeti čak i ovdje :ugeek:
Mašalahalacious je napisao/la:
Kad skontaš,i nisam toliko dijete kolikim me ti pokušavaš napravit. 3-i razred srednje škole sam![]()
18-a ove godine nastupa
bjezi ba sveti, govoris frajeru da je dijete a ti gledas betmene i spajdermene i jos se diras se dok to gledas, sto je tolika loziona to? Nikada, ali NIKAD mi to nece biti jasnoSveti je napisao/la:Mašalahalacious je napisao/la:
Kad skontaš,i nisam toliko dijete kolikim me ti pokušavaš napravit. 3-i razred srednje škole sam![]()
18-a ove godine nastupa![]()
tu smo da se zezamo
jel se zayebavaš ili ozbiljno to kažešBosniacum Lilium je napisao/la:bjezi ba sveti, govoris frajeru da je dijete a ti gledas betmene i spajdermene i jos se diras se dok to gledas, sto je tolika loziona to? Nikada, ali NIKAD mi to nece biti jasnoSveti je napisao/la:Mašalahalacious je napisao/la:
18-a ove godine nastupa![]()
tu smo da se zezamo
Akita je napisao/la:
Juventini sa foruma.