Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir_

Re: Senad Lulic

Post Postao/la emir_ » 22 jan 2013, 22:48

jasno je da Senad nije igrač najviše kvalitete ali njegove motoričke sposobnosti jesu na zavidnom nivou. Nije igrač koji će u svakoj utakmici driblati, probijati i asistirati ali može bljesnuti i uraditi sve to kao što je ranije znao uraditi. Po meni bi on trebao da se etablira kao bočni igrač u formaciji sa 3 štopera mada može da odigra nazad sa 4 u liniji. Dosta je napredovao kao defanzivac i mislim da bi pape trebao u njemu graditi lijevog beka a ispred njega stavljati Misketa, Pjanića ili Stevu, zavisno od igrača koji je na raspolaganju.
4-IN-A-ROW

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 jan 2013, 22:52

ahmic je napisao/la:ovakav faul kao sad na Vucinicu je bio penal za FR Protiv nas...Spaha-Nasri ;-),al ovdje nijen penal
Hajdi sve to,jos kod nas van 16. Mamicu mu skotsku njegovu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 jan 2013, 22:53

:lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 jan 2013, 22:57

Cana nam je otkinuo 2 boda u Tirani :-)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2013, 23:01

JTS je napisao/la::lol:

slika
prijevod :D?
Nad tobom sunce najljepše sja

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2013, 23:03

:)
Kako mi vidimo Lulica i kako ga vidi Peluso

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 jan 2013, 23:03

kako ga vidimo mi, kako ga vidi Peluso :lol: inače, bio sam ljut na Luleta, a i nisam najbolje vidio situaciju, tako da mu se izvinjavam .. jaoo, kakav odraz ima Peluso :lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2013, 23:05

Air Peluso u stilu Kerle :)

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 22 jan 2013, 23:40

milomlat je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
Evo, ja te fakat ono pljujem, makar zaradio ban. Pljujem na tebe i na svakog fasistu poput tebe koji dodje samo da isprovocira. Bye majmune!
Prelistaj moje postove (nema ih mnogo) pa ces vidjeti jesam li tu samo da provociram, grijesis momak i to debelo. Necu komentarisati tvoje obracanje meni, nek znaju ljudi o kakvom se profilu forumasa radi. Ja i dalje tvrdim da je Lulic prosjecan igrac koji je iscrpio kredite dobrih igara za Young Boyse, koji nikad nije odigrao zapazeniju rolu za reprezentaciju i koji ima srecu da za trenera ima Petkovica jer ga ovaj forsira i pokusava dovesti na nivo igara iz Young Boysa, a ti opet pljuj...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 jan 2013, 23:48

lolcina je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
Evo, ja te fakat ono pljujem, makar zaradio ban. Pljujem na tebe i na svakog fasistu poput tebe koji dodje samo da isprovocira. Bye majmune!
Prelistaj moje postove (nema ih mnogo) pa ces vidjeti jesam li tu samo da provociram, grijesis momak i to debelo. Necu komentarisati tvoje obracanje meni, nek znaju ljudi o kakvom se profilu forumasa radi. Ja i dalje tvrdim da je Lulic prosjecan igrac koji je iscrpio kredite dobrih igara za Young Boyse, koji nikad nije odigrao zapazeniju rolu za reprezentaciju i koji ima srecu da za trenera ima Petkovica jer ga ovaj forsira i pokusava dovesti na nivo igara iz Young Boysa, a ti opet pljuj...
Vjerovatno je i Reja Bosanac,kod kojeg je Lulic bio standardan ;)
Nije za BIH odigrao zapazenu utakmicu,dovoljno je reci BIH-Rumunija
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2013, 00:17

lolcina je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
Pocinjes se vec bez veze ofirati.
Kod Reje je bio nezamjenjiv a uz to jedan od najbolje ocjenjenih igraca Lazia
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jan 2013, 02:11

lolcina je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
Ja bih druze rekao za tebe da si prosjecno prosvjecen forumas sa veoma limitiranim poznavanjem fudbala. I garantujem ti da imam vise materijala i arguemanata za svoje misljenje u vezi tebe nego ti za tvoje misljenje o Lulicu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 23 jan 2013, 07:30

Ako mislis da je mjerilo moje prosvjecenosti i poznavanja fudbala citanje i usvajanje svega onoga sto napises ti i tebi slicni, kojima je forum znacajan dio zivota i koji se drugacije ne mogu afirmisatim
, grdno se varas. Ne shvatam a i nije mi stalo da shvatim ljude koji svako misljenje drugacije od vlastitog dozivljavaju licno. Evo, ti si strucnjak pa mi objasni sta to Lulic radi na terenu da ga cini drugacijim i boljim od jednog prosjecnog igraca (necu navesti ni jedno ime, da ne bi bilo da favorizujem nekoga) ? Objasni mi Kimbo the great;)
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 23 jan 2013, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 23 jan 2013, 07:40

lolcina je napisao/la:Ako mislis da je mjerilo moje prosvjecenosti i poznavanja fudbala citanje i usvajanje svega onoga sto napises ti i tebi slicni, kojima je forum znacajan dio zivota i koji se drugacije ne mogu afirmisatim, grdno se varas. Ne shvatam a i nije mi stalo da shvatim ljude koji svako misljenje drugacije od vlastitog dozivljavaju licno. Evo, ti si strucnjak pa mi objasni sta to Lulic radi na terenu da ga cini drugacijim i boljim od jednog prosjecnog igraca (necu navesti ni jedno ime, da ne bi bilo da favorizujem nekoga) ? Objasni mi Kimbo the great;)
kao prvo nas je, kao drugo nas je a kao trece pogledaj prva dva razloga :P i time je rasprava zavrsena :P

p.s. nzm al meni je Lulic pravo fin igrac :D nista mu ne fali i igra u dobrom evropskom klubu ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jan 2013, 08:21

lolcina je napisao/la:Ako mislis da je mjerilo moje prosvjecenosti i poznavanja fudbala citanje i usvajanje svega onoga sto napises ti i tebi slicni, kojima je forum znacajan dio zivota i koji se drugacije ne mogu afirmisatim, grdno se varas. Ne shvatam a i nije mi stalo da shvatim ljude koji svako misljenje drugacije od vlastitog dozivljavaju licno. Evo, ti si strucnjak pa mi objasni sta to Lulic radi na terenu da ga cini drugacijim i boljim od jednog prosjecnog igraca (necu navesti ni jedno ime, da ne bi bilo da favorizujem nekoga) ? Objasni mi Kimbo the great;)
Nastavljas na istom fonu nicim isprovociran. Apsolutno imas pravo da izrazavas svoje misljenje (i da je razlicito , ekscentricno, politicki nekorektno) o pojedinim igracima. Al pausalne i izjave bez argumenata a koje izrazavaju manje ili vise negativne ocjene prema jednom BH igracu mi smetaju i imam pravo da odgovorim na iste.

Ucitelj fudbala ti ne mogu niti zelim biti ako nisi skontao do sada Lulinu ulogu u timu (timovima) neces ni od sada bez obzira sta ti ja rekao.

Nema potrebe za ironijom niti za predrasudama prema forumasima . Ne zelim voditi diskusiju u tom pravcu. Napisi normalan kritican post u vezi Lulica sa konkretnim stvarima u cemu je on tebi prosjecan igrac (plata? tim ? ljepota ? kvaliteti koji ?? za koji nivo prosjecan ? itd .. ) pa da i to razjasnimo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 23 jan 2013, 08:45

Kanite se corava posla u svakoj temi zalutate bez veze

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jan 2013, 12:30

slika

Ne znam da li su ostali primjetili na ovoj slici koju je @JTS postavio, posmatrajte nivo dokle se vide noge ovoga obrambenog od Lazia što stoji sa obje noge na zemlji, i vidljivost Lulićevih stopala.
Na taj način ćete primjetiti da se i Lulić odrazio od zemlje, al prevashodnu prednost u skoku je ovaj dobio na taj način što se oslonio na njegova ramena ( pod ovim naravno ne osporavam Pelusovu skočnost ), ali je sigurno imalo itekakva uticaju u njegovom odvajanju od zemlje, i visini njegova skoka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 23 jan 2013, 19:43

"Peluso je napravio prekršaj nad Lulićem, koji nije imao priliku skočiti. U tom trenutku našli smo se u velikom problemu, ali pokazali smo snagu, vrativši se u utakmicu", rekao je Petković, te dodao:

"Marchetti je imao nekoliko odličnih intervencija. Zaista, oduševila me njegova partija. Međutim, moram reći da su Mauri i Lulić također odigrali fenomenalnu partiju."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2013, 00:35

Sta Petkovic zna,kloc :roll:.................................................... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 24 jan 2013, 07:56

harishp je napisao/la:Sta Petkovic zna,kloc :roll:.................................................... :mrgreen:
jesi smotan majke mi, petkovic najbolji bh trener svijeta, a mi izabrala pitarsku legendu zvana "sesar svraka ", pa gdje nam je kraj. ja odoh popiti malo kafe

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, jasmin10, kakarut, Proximic, s4mke, Sheyi, Sveti i 56 gostiju.