Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Pa faul na Luli bio.
al ipak je trebao skocit ko cojk
e moj Lule, nadskoči te frajer kao da ima tri metra .. Lule je mrtav igrač, neprepoznatljiv 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ahmic je napisao/la:Pa faul na Luli bio.
Da je samo pokusao skociti bio bi faul. Jbg.
jedna greska ali kobna moze biti.
Čovjek ga sa obje ruke drži na zemlji..jesi li kad pokušao tako skočiti..nema šanse da se odvojiš 1 cm od zemlje..JTS je napisao/la:e moj Lule, nadskoči te frajer kao da ima tri metra .. Lule je mrtav igrač, neprepoznatljiv
ma nije ni pokušao skočiti ..aqarius je napisao/la:Čovjek ga sa obje ruke drži na zemlji..jesi li kad pokušao tako skočiti..nema šanse da se odvojiš 1 cm od zemlje..JTS je napisao/la:e moj Lule, nadskoči te frajer kao da ima tri metra .. Lule je mrtav igrač, neprepoznatljiv
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije lako skociti kada igrac iza tebe koristi tvoja ramena kao odskocnu dasku. Trebo je biti faul ali sta ces....
Jedni pisu da je dobar jedni da je ocajan , kako igra lik mozel neko objektivno rec ja se evo sad ukljuci XD
faul jeste bio al on nije mrdno ocekivao faul..Ne moze on sam ovu stranu drzat protiv Jeventusa,razvalit ce ih Juve
Pa na ramenima ima 80KG kako će skočit ?JTS je napisao/la: ma nije ni pokušao skočiti ..
Hoćeš ti pokušat skočit sa 10. sprata ?
Nervirate me pomalo. Treba vidjeti ovaj gol jos par puta pa zakljuciti. Ali i meni se nakon reprize cini da mu je ovaj bukvalno okovao ramena. U nastavku Lula opet dobar, i apsolutno je jasno da je Lazio bez Lule neka drugacija, losija ekipa. A oni koji i dalje od njega ocekuju da bude Roberto Carlos, neka navijaju za Brazil, jbg.
ovakav faul kao sad na Vucinicu je bio penal za FR Protiv nas...Spaha-Nasri
,al ovdje nijen penal

ooooooo
Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Da Bogdom imamo više tako sretnih igračalolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...

- calcio
- Kontakt:
ima izgleda srece i sa trenerima, jer izgleda da ga svi cijene i stavljaju u prvih 11.lolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
ali sta oni znaju, Reja, Petko....amateri...
p.s. Petkovic je strasan trener, odlican takticar. Nadam se da ce jednog dana biti nas selektor.
Mozes imat srecu da potpise kod Vrbanjuse ili Gradine ,Lazio je pak nesto vise...Jos da se ustalis u ekipi,eh to je bas sreca koja dugo traje ili su zaljubljeni u Lulica ovi u Rimu 

Mozes mozda i imati nadprosjecnu srecu da potpises,ali nema sanse da ta sreca prodje i da u skoro svakoj tekmi budes od standardan prve minute i tako vec dvije pune sezone.to jest od kad je potpisao za Lazio.lolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
Sto znaci djabe ti ''trud''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo, ja te fakat ono pljujem, makar zaradio ban. Pljujem na tebe i na svakog fasistu poput tebe koji dodje samo da isprovocira. Bye majmune!lolcina je napisao/la:Lulic je prosjecan igrac koji je imao nadprosjecnu srecu da potpise za klub kakav je Lacio, a sad me pljujte do mile volje...
Sad sam vidio ovaj gol juventusa cisti faul pa covjek ga je bukvalno zajaho sta ce skocit kad mu ovaj stoji na ramenima ne moze se odbacit sa covjekom teskim 75+ kg na sebi
- calcio
- Kontakt:
Iako nisam ljubimac Lazia, ipak oni nisu bezvezan klub da bi se neko mogao svercovati kao sto @lolcina misli. Evo uzmite na primer Canu, dokazan igrac, vodja albanske reprezentacije, za njih znaci koliko i Spahic nama (sjecam se kad je polupovrijedjen odigrao protiv nas u Tirani i odigrao utakmicu zivota) ali iako je dobar igrac, iako je sportski direktor Lacija takodje albanac, jedino u kupu dobija nesto minutaze.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Kaunas, Tihi i 25 gostiju.