Da, upravu si, on je neshvaceni umjetnikdelboy5 je napisao/la:problem je sto mnogi ne primijete sta on uradi za vrijeme jedne utakmicetyler durden je napisao/la:Igracina !
![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Da, upravu si, on je neshvaceni umjetnikdelboy5 je napisao/la:problem je sto mnogi ne primijete sta on uradi za vrijeme jedne utakmicetyler durden je napisao/la:Igracina !
![]()
[youtube][/youtube]
Tko je njemu i šta nabio to samo ptice znaju.geoxx je napisao/la:tebi rona izgleda nabio teske komplekse buduci da terorise valdesa u zadnjim utakmicamabparena je napisao/la:Cristiano - 16 utakmica - 14 golova
Messi - 16 utakmica - 13 golova
samo jos statistiku dopuni za broj golova postignutih iz penalti ...
al eto cisto da znas od tih 14 golova ronaldo nije zabio nijedan iz penala , provjeri ako hoces
ma dobro,ima vremena,tek mu je 27 godinaHarrison je napisao/la:Da, upravu si, on je neshvaceni umjetnikdelboy5 je napisao/la:problem je sto mnogi ne primijete sta on uradi za vrijeme jedne utakmicetyler durden je napisao/la:Igracina !
![]()
[youtube][/youtube]
E ako je tako i ako bude islo po godinama ja necu imati tu cast da vidim da se Lukica opravdao.Sveti je napisao/la:Znaš da se umjetnici počnu opravdavati tek nakon smrti
Ne. Nitko nije veci od Real Madrida dakako. Ne postoji nista vece od Real Madrida.RealMoudrid je napisao/la:Una leyenda...
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6693_n.jpg[/img
...mas grande que Madrid
taman da zanetti prestane fudbala igratiHarrison je napisao/la:E ako je tako i ako bude islo po godinama ja necu imati tu cast da vidim da se Lukica opravdao.Sveti je napisao/la:Znaš da se umjetnici počnu opravdavati tek nakon smrti
naravno da nije.RealMoudrid je napisao/la:Real Madrid je način života, Mourinho religija i život.
[youtube][/youtube]
pojasnio.madridist je napisao/la:Real Madrid je način života.
Jose je dio slagalice,važan kotačić u priči koja traje i trajaće sve dok bude madridista.
Sve tacno 100%. Ali, moram da postavim pitanje od kojeg pokusavam pobjeci, ne pokusavam misliti o tome. Sta kad nas Mourinho napusti? Nadam se da to nece biti brzo, ali neminovno je da ce se to desiti kad-tad.madridist je napisao/la:Real Madrid je način života.
Jose je dio slagalice,važan kotačić u priči koja traje i trajaće sve dok bude madridista.
nece biti tolika kriza vjeruj mi,mozda klub preuzme neko od realovih legendi,pa bude mnogo uspjesniji,nikad se ne znaHarrison je napisao/la:Sve tacno 100%. Ali, moram da postavim pitanje od kojeg pokusavam pobjeci, ne pokusavam misliti o tome. Sta kad nas Mourinho napusti? Nadam se da to nece biti brzo, ali neminovno je da ce se to desiti kad-tad.madridist je napisao/la:Real Madrid je način života.
Jasno je da je Real najveci klub na svijetu, a jos jasnije da je veci od Chelzija i Intera koji su bili u agoniji nakon sto ih je Mou napustio. I nas ce sigurno potresti kriza, ali posto je Real REAL za nadati se da ta kriza nece dugo potrajati.
Pa normalnoLBJ MVP je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Dosao poslije priprema, u drugu ligu, drugi klub. Solidan zasad.LenBias je napisao/la:vjerovatno zbog toga sto u real madridu nije uradio nista vrijedno spomenaKako volim čitati ova opravdanja za Lukicu
kad se sjetim zadnje utakmice,ja mislim da je protiv mallorce bilo,povedu oni 1:0 pa krene komentator pricati kako su sevilla i barca nudili nagradu ako pobjede real,a onda diarra i reyes 2 gola za titulumadridist je napisao/la:Sezona sa don Fabiom je bila luda i nezaboravna za ostalo što se tiče perioda izmedju Bosquea i Moua se slažem.
Don Fabio mi je bio i ostao legenda,kad ga se samo sjetim sa onom kapom na treningu.
samo mi je zao sto su ga otpustili na kraju sezone,ja mislim zato sto se nije slagao igracima,mada je on prvi raulu i casillasu ponudio ugovor da do kraja karijere u klubu ostanumadridist je napisao/la:Nakon tih zadnjih 10 kola(sezona 06/07) ko se sjeća ,ja sam postao neuništiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.