FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
A sta kaze Bekenbaure...Uefa Kup (Euroliga) je za gubitnike. Tacno tako Care 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U danima kad Bayern postaje nikad finasijski jači događa se jedna šamarčina i bruka.Večerašnja prestava je tragikomedija.Onakvu igru gdje za 90 minuta ozbiljnu šansu nismo napravili,odbrana u kojoj curi sa svih strana, igrači kao da ih nije briga što ispadaju iz Lige prvaka i trener koji nas je svojim potezima doveo na dno dna.Svi su krivi od Ulija do posljednje igrača.U Ligi prvaka ispadamo, u Bundesligi izgledamo loše i šta još treba da se desi pa da se shvati da ovako ne može.Jednostavno previše ima igrača koji ne zaslužuju ni da budu čistači u Minhenu.Pranjić, Brafheid,napadači su jednostavno preloši da bi Bayern izgledao kao ozbiljna ekipa.Ako treba sve igrače otjerati, ali onakav pristup se više ne smije ponavjati.Kao što neki napisaše od sad totalni bojkot teme Bayern do kraja godine.Pa ovi igrači ne zaslužuju ni jednu pišljivu riječ da se o njima napiše.Kad njih nije briga za Bayern neće vala ni mene.Samo mi je žao što me sjebaše na kladionice, a mnogo sam uložio.Bruke nad brukama.Sram vas bilo što ste ikad obukli dres Bayerna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
bome sad kad krenete u ovom drugom takmicenju... ponovo cete morati traziti liveMarcos je napisao/la:Moram malo veceras i ironije da unesem![]()
Ono sto sve nas bosance moze radovati jeste da cemo od sad gledati Bayu direktno i to kod kolege Hadzica i Sabahudina, znaci ne moramo vise ganjati raznorazne live linkove

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
ko kaze da bayern ne prolazi macabi pada 100% zadnja tekma odlucuje u torinu 

- rob do bagro
- Kontakt:
Trenutna tabela
Bordeaux 10
Juventus 8
Bayern 4
Maccabi Haifa 0
Bordeaux 10
Juventus 8
Bayern 4
Maccabi Haifa 0
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tako je. Treba optimista biti.coolit je napisao/la:ko kaze da bayern ne prolazi macabi pada 100% zadnja tekma odlucuje u torinu

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ima da bude takoTrasimaco je napisao/la:Tako je. Treba optimista biti.coolit je napisao/la:ko kaze da bayern ne prolazi macabi pada 100% zadnja tekma odlucuje u torinu![]()
ama nada umire posljednja.. to je i meni jasnocoolit je napisao/la:ko kaze da bayern ne prolazi macabi pada 100% zadnja tekma odlucuje u torinu

al vas ne moze iscupati ni bager a kamoli meho grobar

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
rob do bagro je napisao/la:Trenutna tabela
Bordeaux 10
Juventus 8
Bayern 4
Maccabi Haifa 0
Ako Juve dobije u gostima Bordeauxa ispali su Bavarci. U posljednjem kolu Maccabi da izvlaći Njemce, sramota.
- rob do bagro
- Kontakt:
ko se zadnji smije ,najsladje se smije 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
S obzirom da nisam gledao utakmicu neznam kako su igrali ,pa necu o tome,ali pretpostavljam da je to bila igra oko centra ,sa izgubljenim loptama ,te da su napadaci dobili 1 ili mozda cak 2 lopte.
Ali ,to da nisu u stanju da dobiju jedan Stutgart,jedan Bordaux ,jedan Mainz ,jedan Juventus itd govori o stanju u Bayernu! Boli njih ona stvar sto izgube od prvaka Francuske,koji je do prije 3 4 godine bio prosjecan klub,i to 2 puta zaredom.
Nek se je Van Gaal uslikao malo ,to je vazno. Nek su doveli igraca za 33 miliona da sjedi na klupi,neka su doveli Pranjica ,Braffheida itd a vamo se Misimovic nudio za 10-ak miliona,Rafinha za 10-at miliona. Nek im je golman ,neko ko ni u Benfici nije zadovoljio,neko ko u svom zivotu nije jedne utakmice posteno odbranio.
Ali doce cica na kolica,vidce i Uli da ni od Audija nema nafake.
RZ88 NEMOJ ICI BOGATI BEZ TEBE NIJE ISTO
Ali ,to da nisu u stanju da dobiju jedan Stutgart,jedan Bordaux ,jedan Mainz ,jedan Juventus itd govori o stanju u Bayernu! Boli njih ona stvar sto izgube od prvaka Francuske,koji je do prije 3 4 godine bio prosjecan klub,i to 2 puta zaredom.
Nek se je Van Gaal uslikao malo ,to je vazno. Nek su doveli igraca za 33 miliona da sjedi na klupi,neka su doveli Pranjica ,Braffheida itd a vamo se Misimovic nudio za 10-ak miliona,Rafinha za 10-at miliona. Nek im je golman ,neko ko ni u Benfici nije zadovoljio,neko ko u svom zivotu nije jedne utakmice posteno odbranio.
Ali doce cica na kolica,vidce i Uli da ni od Audija nema nafake.
RZ88 NEMOJ ICI BOGATI BEZ TEBE NIJE ISTO
Kolega Hadžiću, nije to penal za Bayern dok ja ne kažem
Trese se Kaizer Franc večeras kao luster na plafonu
Nervozan je Van Bommel kao mlada pred udaju
Iako sam veliki fan Bayerna, sve mi više miriše na ovakav scenarij. U svakom slučaju, samo nas Bordo protiv Juvea može spasiti...

Trese se Kaizer Franc večeras kao luster na plafonu

Nervozan je Van Bommel kao mlada pred udaju

Iako sam veliki fan Bayerna, sve mi više miriše na ovakav scenarij. U svakom slučaju, samo nas Bordo protiv Juvea može spasiti...
Sent from my Philips Smart TV.
e, imate srece pa su dinamu iz zagreba
oduzeli ona tri boda hahaha 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- rob do bagro
- Kontakt:
ama halo...vozdrica sa temePipita je napisao/la:e, imate srece pa su dinamu iz zagrebaoduzeli ona tri boda hahaha

mojne nas jos vise zivcirat

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pipita je napisao/la:e, imate srece pa su dinamu iz zagrebaoduzeli ona tri boda hahaha
Da nam radi Mandžukić šta hoće, nedaj Bože Dinama.
@bavarian_bk
Još malo, pa 6000 i onda se kanim.

prestiže me za sekundu, taman htjedoh napisati. možda budu favoriti protiv šturma iz gracaPipita je napisao/la:e, imate srece pa su dinamu iz zagrebaoduzeli ona tri boda hahaha
-
- Kontakt:
Ccc sta je tebi 30 postova ,za 2 dana!!! Haj do 10000 pa onda se kani !! Najbolje ti je tako!Rz88 je napisao/la:Još malo, pa 6000 i onda se kanim.
bavarian_bk je napisao/la:Ccc sta je tebi 30 postova ,za 2 dana!!! Haj do 10000 pa onda se kani !! Najbolje ti je tako!Rz88 je napisao/la:Još malo, pa 6000 i onda se kanim.
Dati ću nekome account, pa neka piše ko hoće sa ovoga avatara. Moje je prošlo, nema se više toliko vremena za toga. Ja imam makar obraza, ne kao uprava i stručni štab Bayerna

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nista od Eurolige , nema toga ! treceplasirani ne ide nigdjeEuroliga, uh to sam bio zaboravio. Znaci trebamo biti treci da ostanemo u Evropi. Super!

Sto znaci .. Bayern se moze posvetiti Njemackoj primeri

pa sta cete onda vi :SOTNYS_YNWA je napisao/la:Nista od Eurolige , nema toga ! treceplasirani ne ide nigdjeEuroliga, uh to sam bio zaboravio. Znaci trebamo biti treci da ostanemo u Evropi. Super!![]()
Sto znaci .. Bayern se moze posvetiti Njemackoj primeri![]()
izgubili ste vec premiership.... ispadate iz lige prvaka.. pa majko mila vi cete se za fa boriti

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.