Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 20:22

BeyKopites je napisao/la:Da li je tačna informacija da je United iz Augsburga doveo mladog golmana Santangela :?:
Kao da sam to negdje procitao :roll:
"United are willing to give him a chance to impress as clubs look to take some of their other young keepers on loan.

Santangelo said: 'My father got a call from Manchester United on Wednesday. This weekend I fly to England and will be there to sign a contract."

Izgleda da je "tačna", valjda bi se na kraju sezone trebao priključit ekipi Manchester Uniteda
više na linku:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ement.html
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 22 jan 2013, 20:48

Jel se zna možda dal je ovaj Zaha musliman...jer je rođen u Obali Bjelokosti...a dole ih ima...živo me interesuje... :mrgreen:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 jan 2013, 21:44

za skolovanogprevaranta aa i sve ostale :mrgreen:

BBC: "Zaha je Unitedov igrač u sledećih 24 sata"
Arsene Wenger je izjavio da želi sve najbolje Zahi u novom klubu.

sad koliko je ovo istina ja ne znam, ali valjda cemo uskoro saznati

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 22 jan 2013, 21:59

Gusar1995 je napisao/la:za skolovanogprevaranta aa i sve ostale :mrgreen:

Bilo bi lijepo gusar prika moj,ako bude istinito,al ja ti od prosle uakmice nisam nikako optimistican,mozda ce ruzno zvucat,al smio bi se kladit da necemo uzet prvensto,a tekme sa Realom se toliko pribojavam da ti nemogu opisat.A,i ako dodje do kraja sezone ce ostat kod njih al kako god :)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 22 jan 2013, 22:00

Kolko para će United dat za Wilfreda ? :?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 jan 2013, 22:06

neurofunk je napisao/la:Kolko para će United dat za Wilfreda ? :?
Negdje piše 10m,negdje 12,a negdje 15M.
Mislim da je 15M max sa svim bonusima,sve zavisi hoce li na kraju on ostati do kraja sezone u CP ili će se odmah priključiti timu.Mislim da ako će ostati u CP,da ce cijena biti manja.Nesto se pricalo o tome da ce im United posuditi Nicka Powella ako Zaha dodje.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 22:17

neurofunk je napisao/la:Kolko para će United dat za Wilfreda ? :?
Sačekajmo da bude zvanično, svaki članak koji navodno to potvrđuje, potvrđuje i sa drugom cifrom, do sad se spominjalo od 10 preko 12 do 15 miliona, zavisno od svega toga kao što je Narin već napisao
Gusar1995 je napisao/la:
za skolovanogprevaranta aa i sve ostale

"If Zaha goes to Man Utd, good luck to him. We were never in for him. Never," said Wenger.
Navodno, bio je sastanak predstavnika oba kluba večeras, i sutra bi se trebali znat svi detalji, tako sam ja pročitao na par mijesta, budemo vidjeli, saznali sve, uskoro..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jan 2013, 22:24

jasko__ je napisao/la:Jel se zna možda dal je ovaj Zaha musliman...jer je rođen u Obali Bjelokosti...a dole ih ima...živo me interesuje... :mrgreen:

Nije musliman, ali i da jest kakav ce grb (vjerovatno) nositi, morao bih svaki put dove protiv sejtana uciti... :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 22:32

Van Persie: I should have scored more goals
Robin van Persie feels he should have scored more than 22 goals for Manchester United this season

Samokritika od strane genijalnog RVP-a, da je naša krila imaju, do sad bi bilo samoubistava u ekipi :lol:
pročitajte više na: http://www.givemefootball.com/325639-va ... more-goals
:twisted: Ooh Robin van Persie, ooooh Robin van Persie! :twisted:
MUFC - It's a religion!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 22 jan 2013, 23:16

Martex je napisao/la:
jasko__ je napisao/la:Jel se zna možda dal je ovaj Zaha musliman...jer je rođen u Obali Bjelokosti...a dole ih ima...živo me interesuje... :mrgreen:

Nije musliman, ali i da jest kakav ce grb (vjerovatno) nositi, morao bih svaki put dove protiv sejtana uciti... :mrgreen:

Jeste Musliman skontao neki dan čitajući intervju s njim primjetio sam da ne nosi cipele u kući.

Jesu prošle godine bili u Škotskoj, igrali malo golfa i malo trenirali.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 22 jan 2013, 23:52

vidim postoji razlicitih misljenja oko dolaska Zahe, ali po meni nama je podhitno potreban igrac njegovog kalibra, pogotovo sto igra na krilnoj poziciji...imam osjecaj da je ekipa previse mekana, jednostavno u nekim tekmama malo ozbiljnije fizicki spremne ekipe lako izdominiraju sredinu terena i prave pometnju Unitedu, to se najbolje vidi u zadnje vrijeme protiv everton (nacin na koji je United izgubio bodove ili Wigan prosle godine) i po meni je potpis Zahe kljucan jer bi mogli dobiti konje za trku, gledam razne klipove na youtubu i momak ima navjerovatne fizicke predispozicije i to je ono sto nam treba..jer od Ronalda nemamo takvog igraca, a jos da je tehnicki potkovan, Nani je imao bljeskova ali je nepredvidiv, Young ko Young vise vremena na zemlji iako mogu razmujeti, samo ga treba pogledati kako izgleda, dok je Valenica totalno razocarao ove sezone i od jednog dominantnog krila postao igrac koji se boji uci u duel protiv igraca koji su za 3 klasa slabiji.. i mislim ako Zaha potpise mogli bi dobiti jako oruzije koje bi moglo praviti visak na terenu.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jan 2013, 00:01

ma Fergie zna najbolje da li bi mi nam Zaha dobro dosao ili ne , mozemo mi pricat kolko hocemo.. :?

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 jan 2013, 00:22

Na youtube-u su svi zvijezde i world class igrači, nije to mjerilo, ako ga je neko popratio u par utakmica neka da neki konstruktivan komentar, ja nisam.. Isto tako, volio bi da dođe u klub, talenat ima, neosporivo. Kako bi se izgradio kao igrač i izborio u ekipi, i šta bi napravio, to bi vidjeli a svakako bi bio dobra adicija ekipi, čak mi se sviđa varijanta da damo CP-u Powell-a na posudbu, i da na kraju sezone se vrati zajedno sa Zahom u tim, pa... In SAF, we trust!

i par slika za laku noć od mene:
( tj. od fanova Ajax-a )
slika
slika

that boy Giggsy :twisted: :
slika
slika
Ryan Giggs, tearing teams apart since 1991
MUFC - It's a religion!

Evans
Kontakt:

Post Postao/la Evans » 23 jan 2013, 02:48

fino njima pravo dole :D

[youtube][/youtube]

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 23 jan 2013, 08:40

Zaha je cinio cuda protiv nas u kupu, a sigurno je do danas postao jos bolji
Glory Glory Man United!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2013, 09:45

Prema Marci Garay potpisuje na ljeto, ostaje dogovoriti cijenu za odštetu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 jan 2013, 09:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:Prema Marci Garay potpisuje na ljeto, ostaje dogovoriti cijenu za odštetu ;)

slika
Ne dogovaraj nista ! :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jan 2013, 11:20

Sta ono SAF hoce De Geu zamijeniti Valdesom ? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 jan 2013, 11:21

M4kaveli je napisao/la:Sta ono SAF hoce De Geu zamijeniti Valdesom ? :mrgreen:
Suplja prica, kad novinari nemaju o cemu pricati uzmu De Geu "na zub" pa ga sele po europi a nama dovode sve golmane ovog svijeta, jos samo cekamo Šehića da nam zamijeni De Geu i kompletni smo :mrgreen:

Tuzla - Grad koji volim!

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 23 jan 2013, 12:06

Oko golmana zadnje sto procitah da smo u borbi s Arsenalom za QPR-ovog Julia Cesara :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.