Hmhm, cijena je "uredu". Ne bi bila loša ta varijanta da im damo Powella na posudbu ( bio je povrijeđen? sad je sa ekipom u Qatar-u, predpostavljam da je fit? ) pa neka se uigravaju zajedno, da već za sledeću sezonu imamo nešto, bolje ta opcija, nego da ga preplatimo pa da "bere" minute kod nas, a tamo bi najvjerovatnije i Powell igrao. Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..Bertrand je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... tal-palace
Izgleda da bi na kraju deal mogao biti sklopljen za ''samo'' 12m funti. Zaha bi, prema dogovoru, onda ostao u CPu do kraja sezone kako bi im pomogao da se vrate u Premier Ligu. Moguce je da im United pozajmi jednog ili dva igraca (spominje se konkretno Powell) do kraja sezone.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Zaha talk:

Pozdrav novom!
O David-u:Palace want Wilfried Zaha on loan until end of the season MUFC want him in Jan. This is the only hold up right now. Palace will give answer by tonight.
Gary Neville on Twitter:
For the record I think De Gea can be a great GK. He is young in an unforgiving environment and will physically mature in next 2 years.
te malo slika sa treninga iz Qatar-aMichael Owen on Twitter :
Always thought the stick De Gea got at the start of his United career was harsh. He is top class and will only get better.

Pozdrav novom!

Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 22 jan 2013, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Pozdrav đavoli, ja sam ovdje novi, pa eto samo da vas pozdravim i da se javim 

- eric_cantona
- Kontakt:
Nani je svijetla tačka kako to tačno? Igra (i prije ozljede) najgoru sezonu otkad je tuxGGMU je napisao/la:Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..
Od "krila" u najboljoj formi je Welbeck. A on zapravo i nije krilo, ili bar nije čisto krilo. To puno govori. Young je bio odličan prvi dio sezone
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Joj fkt Welbeck nam najbolje krilo majke mi tuzno.Sad za sad je sve dobro,al kad nas Real isprebija mogu mislit kakve ce tek tad kritike da nastanu,i kakvi ce sve kom da budu ispisani na racun Fergija igraca,tek ce tada nekima doc iz guzice u glavu da se sa Jangom,Valencijom,starim Riom ne moze na tron,da trebaju WC pojacanja,al polako.
Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?
Glory Glory Man United!
@Evans welcome
Meni Young otkako se vratio od povrede igra sasvim solidno...aa o tome da je Welbeck u najboljoj formi od krila , iako nije krilo, ne bih nista govorio jer je na toj poziciji odigrao samo dvije utakmice, aa u drugoj od te dvije nije se bas pokazao

Meni Young otkako se vratio od povrede igra sasvim solidno...aa o tome da je Welbeck u najboljoj formi od krila , iako nije krilo, ne bih nista govorio jer je na toj poziciji odigrao samo dvije utakmice, aa u drugoj od te dvije nije se bas pokazao
Hvala 

Ferguson nije otputovao sa timom u Qatar, sto li?
Mada znam da je pricao kako mu stvaraju veliki umor stalna putovanja avionom ali mislim da nije to razlog

Mada znam da je pricao kako mu stvaraju veliki umor stalna putovanja avionom ali mislim da nije to razlog

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Prošle sezone u Škotsku, ako se ne varam.Anderson8 je napisao/la:Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Mislim da je bio Wales, ako mislis na ono prije utakmice sa City-em?Patrice_Evra_3 je napisao/la:Prošle sezone u Škotsku, ako se ne varam.Anderson8 je napisao/la:Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Isli su jos jednom u Dubai. Cak su igrali utakmicu tamo. Mislim da je to bilo u sezoni 07/08. Svi znamo kako je to zavrsilo.Anderson8 je napisao/la:Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ništa onda,4 gostujuće utakmice._karabaja_ je napisao/la: Jel ovo meni sad lici na izvlacenje ili?
Ti rece ako se pobijede sve cetri gostujuce, a ne svih 8. Izgleda da si postao u medjuvremenu svjestan nekih stvari pa mijenjas pricu.
Neko je ispod napisao 24 boda,pa sam se za to vezao.

Otići ću sigurno.
You'll never walk alone.
Da hoce neki drugi otici sa foruma, al' hajde mozda ti bude dozvoljeno da napises jedan post dnevnoVolimLiverpool je napisao/la:Ništa onda,4 gostujuće utakmice._karabaja_ je napisao/la: Jel ovo meni sad lici na izvlacenje ili?
Ti rece ako se pobijede sve cetri gostujuce, a ne svih 8. Izgleda da si postao u medjuvremenu svjestan nekih stvari pa mijenjas pricu.
Neko je ispod napisao 24 boda,pa sam se za to vezao.![]()
Otići ću sigurno.

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja
i vjerovatno preko 10 bodova prednosti ali... Rado bi docekali sve goste sa strane u takvoj situaciji 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ovdje me neko pokušava uvjeriti da je ovo moguće.motty je napisao/la:Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja![]()

Pa mora biti bar malo dramatično prvenstvo,ne može to tako.

You'll never walk alone.
Hahahhaha ja pisem post u njegovu korist a on ovakoVolimLiverpool je napisao/la:Ovdje me neko pokušava uvjeriti da je ovo moguće.motty je napisao/la:Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja![]()
![]()
Pa mora biti bar malo dramatično prvenstvo,ne može to tako.

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- BeyKopites
- Kontakt:
Da li je tačna informacija da je United iz Augsburga doveo mladog golmana Santangela
Kao da sam to negdje procitao

Kao da sam to negdje procitao

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mislio sam trenutačno, šta nam mogu naša krila ponudit, nisam se osvrtao tako daleko, do početka sezone.. Nego zadnjih par utakmica, i narednih par, u kojim mislim da bi Nani mogao uradit najviše, tj. mislim da je najkonkretniji od naših krila, tj. od Valencia-e, Young-a...eric_cantona je napisao/la:Nani je svijetla tačka kako to tačno? Igra (i prije ozljede) najgoru sezonu otkad je tuxGGMU je napisao/la:Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..
Od "krila" u najboljoj formi je Welbeck. A on zapravo i nije krilo, ili bar nije čisto krilo. To puno govori. Young je bio odličan prvi dio sezone
Da, slažem se za Welbeck-a, mislim da bi i Kagawa odradio dobar posao, naši bekovi igraju dosta dobro u napadu, te Rooney uvjek koristan, Giggs da iznenadit, itd. itd..
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.