Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

arius
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la arius » 22 jan 2013, 17:03

ako ovaj zovne 17 a eto vi kazete da hoce onda nemamo sta cekat spisak....alzir bez misketa,seje,sehica,svrake i sesara

zaha111
Kontakt:

Post Postao/la zaha111 » 22 jan 2013, 17:04

legenda reala je napisao/la:Vidjećeš moj Amare kad nas Grci dernu na Bilinom :mrgreen:

i ja bas nisam neki optimista,imam neki osjecaj da ce nas grci usutkat u zenici,mi moramo biti svjesni da smo imali i lagan raspored na pocetku,i ta gol razlika je vecinom plod visoke pobjede nad lihtenstajnom,grci su prosli gostovanja i litvaniji i latviji,pobjedili su slovacku u gostima,a mi tesko da cemo to uspjet,vidjet ce te kad kola krenu nizbrdo,.......imamo extra reprezentaciju,i jos mnostvo igraca koji igraju vani,i samo cekaju poziv,sa normalnim selektorom bi se prosetali kroz kvalifikacije u ovoj grupi,al ovaj nas selektor je laik,pa za ovu prijateljsku poziva 17 igraca,3 golmana,van svake pameti,ne razumijem zasto ne pozva ovog nadararevica koji moze da bude zamjena,za salihovica,pa momak potpisao za genovu,koja je za vrsajevicev hajduk ,svemirski brod,.lik desnjak a on ga stavlja na lijevu stranu,pa covjek kod svakog centarsuta mora da se stima na desnu nogu,i to bgmi potraje,a onda slijedi ocajan centarsut,al nije on kriv.kriv je selektor,sto ga bar ne koristi na normalnoj,prirodnoj poziciji..

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 jan 2013, 17:28

Grci ce nas u Zenici spustiti na zemlju. Branit ce se sve vrijeme ( sto obicno i rade) i onda jedna njihova lagana kontra i to bi bilo to, mi ga popusimo i opet baraž.. tako to obicno kod nas ide.. ako Susic ne napravi neku dobru taktiku crno nam se pise..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jan 2013, 17:30

Čemu pesimizam ? Ako igrači budu spremni za trku svih 90 minuta, onda možemo parirati Grcima.Znači samo trka, a Pjanić će već proturiti loptu do Džeke ili Vede i eto.
DRUG NEBI TI PUNCA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 jan 2013, 17:34

Neka, svidja mi se pesimizam. Neka se isti prenese na medije i igrace, ja uvjeren u dobar rezultat. Bice tesko ali moze se ..

spahaalen
Kontakt:

Post Postao/la spahaalen » 22 jan 2013, 17:37

samson je napisao/la:Neka, svidja mi se pesimizam. Neka se isti prenese na medije i igrace, ja uvjeren u dobar rezultat. Bice tesko ali moze se ..

Slažem se :D

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jan 2013, 18:28

aqarius je napisao/la:Druže "NIHCO" u dosta tvari si u pravu..liga nam je nikakva,država i društvo su nam u q u r c u,moralne norme,poštovanje,samilost,toga više nema..ali de nas brate pusti da normalno pogledamo tekmu,pusti nas da se nadamo,da likujemo i da se razočaramo,da pjevamo i da psujemo.Nije mi jasno samo kakav je to tebe TEŠKI CRNJAK spucao.Pa kada bih sa tobom otišao na kafu poslije sat vremena bi se vratio i pištolj direktno se u čelenku zveknuo..neboj bolan da širiš tu neku negativnu energiju..pa 90% raje je svjesno ko smo,šta smo i gdje smo...de drug moj malo OPTIMIZMA nije naodmet.
Prijatelju, ja sam jedna izuzetno vesela i optimisticna osoba, mogu ti ispricati par dobrih viceva, otplesat nesto, dati ohrabrujuci savjet ispunjen ljubavlju, i sl. Ali kada se radi o stvari do koje mi je stalo, a fudbal jeste, necu dozvoliti da me zaje.bavaju konjokradice i amateri, narocito retorikom koja vrijedja prosjecnu inteligenciju. Ima da im se na kosti navalim , pa cemo vidjeti !
Nista u martu ce se vidjeti , do tada , svako svojeu pricu, ne dopada vam se komentar zaobidjite , meni je pola foruma na "ignoru'
Sent from my Commodore 64

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 jan 2013, 18:41

Preveliki optimizam nas je kostao dosta puta,sto je lose kao i izraziti pesimizam !Moje misljene da imamo svega po malo zvalo bi se "oprez" sto je po meni vrlina velikih, jer to mi napokon postajemo !

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 22 jan 2013, 18:44

spahaalen je napisao/la:
samson je napisao/la:Neka, svidja mi se pesimizam. Neka se isti prenese na medije i igrace, ja uvjeren u dobar rezultat. Bice tesko ali moze se ..

Slažem se :D
Kakvi nasi mediji. Posle ovako laganog rasporeda koji smo imali i prije onog remija sa Grckom koji je realno jedini vrijedan rezultat do sada, oni su poceli sa naslovima: "Nikad bolji pocetak kvalifikacija", "Start iz snova" itd. Nasi mediji napumpaju raju pa posle utakmice izduvamo ko dushice. I sto mi je ostalo u usima je da je uvijek prije utakmice atmosfera u repki izvanredna. Cak i ovaj portal ne bjezi od takvih naslova. Sjecam se vise puta za nase kosarkase napisu 'izvanredan', 'sjajan' nastup kad ono 11 poena par skokova sto bi se moglo okarakterisati kao dobar ili u krajnjem slucaju vrlo dobar nastup nasih reprezentativaca. Slazem se sa forumasem koji je prije mene rekao da je Grcka odradila mnogo vise posla. Dobili slovacku i cini mi se litvu na strani, dok kao sto sam rekao nas jedini rezultat dosad je bod u grckoj kad su nas vile pronosale kod Gekasove stative. Ostaju nam gostovanja litvaniji i latviji nimalo naivna i dvije utakmice sa slovackom, a nas dan D je svakako Grcka u zenici. Nakon Grcke ce znati da li smo dobro poceli kvalifikacije. Samo se bojim da Pape ne pocne kalkulisat i pocne govorit kako i sa remijem imamo dobre sanse da se kvalifikujemo.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 22 jan 2013, 19:36

zaha111 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Vidjećeš moj Amare kad nas Grci dernu na Bilinom :mrgreen:

i ja bas nisam neki optimista,imam neki osjecaj da ce nas grci usutkat u zenici,mi moramo biti svjesni da smo imali i lagan raspored na pocetku,i ta gol razlika je vecinom plod visoke pobjede nad lihtenstajnom,grci su prosli gostovanja i litvaniji i latviji,pobjedili su slovacku u gostima,a mi tesko da cemo to uspjet,vidjet ce te kad kola krenu nizbrdo,.......imamo extra reprezentaciju,i jos mnostvo igraca koji igraju vani,i samo cekaju poziv,sa normalnim selektorom bi se prosetali kroz kvalifikacije u ovoj grupi,al ovaj nas selektor je laik,pa za ovu prijateljsku poziva 17 igraca,3 golmana,van svake pameti,ne razumijem zasto ne pozva ovog nadararevica koji moze da bude zamjena,za salihovica,pa momak potpisao za genovu,koja je za vrsajevicev hajduk ,svemirski brod,.lik desnjak a on ga stavlja na lijevu stranu,pa covjek kod svakog centarsuta mora da se stima na desnu nogu,i to bgmi potraje,a onda slijedi ocajan centarsut,al nije on kriv.kriv je selektor,sto ga bar ne koristi na normalnoj,prirodnoj poziciji..

Izvini, jesi li ti to već vidio spisak i znaš kako će šta biti?? Sačekaj druže do Petka barem za pljuvanje (mada ja ne vidim zašto bi se selektor pljuvao zbog tog famoznog pozivanja/nepozivanja pojedinih igrača).

Vazda nešto nije dobro, vazda.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 22 jan 2013, 19:47

brzi21 je napisao/la: Izvini, jesi li ti to već vidio spisak i znaš kako će šta biti?? Sačekaj druže do Petka barem za pljuvanje (mada ja ne vidim zašto bi se selektor pljuvao zbog tog famoznog pozivanja/nepozivanja pojedinih igrača).

Vazda nešto nije dobro, vazda.
Asmire jesi to ti :D Papetu imamo pravo prigovarat jer ne isprobaje igrače u prijateljskim već zove nove samo kad zagusti...

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 22 jan 2013, 19:48

zaha111 je napisao/la:

A ja sam baš optimista i mislim da ćemo im konačno šuknuti 8-) . A Grčka nije igrala u Litvaniji, to ih čeka u junu kada mi idemo Latviji u goste. Tada bi mnogo toga moglo biti jasno.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jan 2013, 19:55

Vjerovatno nece biti novih poziva, a mozda i bude mada su male sanse ali eto neka i to stoji kao mogucnost. Kako god opet ce se naci neko da kritkujue "sto nije pozvao ovog ili pozvao je ovog a nije ovog". Nikad nece biti zadovoljnih, ne znam sta hoce te.

Neki vec pricaju o mecu sa Grckom kao da je izgubljen :? , ne vidim razlog za to samo sirite negativnu energiju, eto neka neko argumentuje zasto smo "vec" porazeni. Nesto vise od mjesec dana je do utakmice, gotov svi igraci su nam zdravi hvala Bogu, jedino Sejad povrijeđen sto jeste hendikep.

Opustite se malo ne gori nam pod nogama, Grcima ima da gori kada dođu pred pun stadion. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jan 2013, 20:01

Elegant je napisao/la:Vjerovatno nece biti novih poziva, a mozda i bude mada su male sanse ali eto neka i to stoji kao mogucnost. Kako god opet ce se naci neko da kritkujue "sto nije pozvao ovog ili pozvao je ovog a nije ovog". Nikad nece biti zadovoljnih, ne znam sta hoce te.
Malo pravopis ponovi ;)
ontopic: Šta misliš ti čemu služe prijateljske utakmice reprezentacija ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 jan 2013, 20:03

Elegant je napisao/la:
Opustite se malo ne gori nam pod nogama, Grcima ima da gori kada dođu pred pun stadion. ;)
ma ja , inace oni igraju pred praznim stadionima stalno pa ce im to biti šok ... Izgubit ce se pred 13 hiljada fanaticnih navijaca od kojih ce konstantno navijati sacica od 100 ljudi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jan 2013, 20:14

Sve je OK što pričate ljudi... Al mene još boli kad se sjećam , kako čak i anketa koja je bila na forumu , glasila nešto kao "Može li BiH pobijediti Portugal i plasirati se na EURO 2012" , i čak 67% glasova je bilo za "Naravno da možemo!" , dok je 17% mislilo da ne možemo , a nekih tamo 20% je glasalo za to kako su UEFA i Platini mafijaši :lol: ... Mi smo nakon rutinskog deranja Luksemburga i nesretne partije u Francuskoj odmah sebi upisivali pobjede protiv Portugala... Istina da se protiv Francuza desio splet loših okolnosti , no morali smo barem skontati da su Francuzi igrali bez najbitnijih igrača , a mi vjerovatno u najjačem sastavu u to vrijeme.

Mi pobijedimo konobare iz Lihtenštajna , pekare iz Latvije , jedva uspijemo izvući remi protiv Grka i Pjanić nas dovede do pobjede protiv Litvanije , i mediji odmah počnu sa napumpavanjem kako je ovo start iz snova itd... A još napišu kako , iako to nisu bili teški protivnici "zadivljujuća je lakoća sa kojom se postižu golovi" A jel se to vidjelo protiv Grka ? Ova dva meča protiv Slovačke u septembru me dosta podsjećaju na ona dva meča protiv Bjelorusije u prošlim kvalifikacijama(čak se igraju i u istom terminu)... Jedan težak , tvrd protivnik , veoma ozbiljan ..

Što se tiče utakmice sa Slovenijom , barem mi je drago što su se Seferović i Hajrović odazvali na to druženje, nek barem imamo neke nade da ćemo biti pojačani za budućnost ukoliko se sve sredi na vrijeme. Mislim da možemo i trebamo pobijediti Slovence i potvrditi da su , prvobitno , Zukanović i Spahić najbolja opcija (trenutno) za stopere , i da su Pjanić , Lulić , Stevanović i X zadnji vezni najbolji vezni red koji imamo . Ovo "x zadnji vezni" je zato što ne znam ni sam ko tu može igrati ... Medunjanin igra redovno u Gaziantepu međutim on tamo ne igra zadnjeg veznog , iako je u reprezentaciji igrao tu poziciju više puta... Dok za Zahirovića nemam mnogo za pričat , klub katastrofa , ali eto , šta je tu je , zna on dobro odigrat a i zna nekada dosta kiksati i biti nesiguran , kao naprimjer protiv Grčke..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 jan 2013, 20:21

Jedva izvukli remi kod Grka ... Dalje ne treba ... Ko to laganini uzima Grcima bodove na njihovom kucnom pragu?? I dalje tarabajte, zahvalite modernoj tehnologiji na tom vam daru .. Nekada sam zivio za dan da nas vidim na velikom takmicenju, danas samo zbog forumske intelegencije ..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2013, 20:25

samson je napisao/la:Jedva izvukli remi kod Grka ... Dalje ne treba ... Ko to laganini uzima Grcima bodove na njihovom kucnom pragu?? I dalje tarabajte, zahvalite modernoj tehnologiji na tom vam daru .. Nekada sam zivio za dan da nas vidim na velikom takmicenju, danas samo zbog forumske intelegencije ..
i ja sam citao dotle i onda sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jan 2013, 20:31

samson je napisao/la:Jedva izvukli remi kod Grka ... Dalje ne treba ... Ko to laganini uzima Grcima bodove na njihovom kucnom pragu?? I dalje tarabajte, zahvalite modernoj tehnologiji na tom vam daru .. Nekada sam zivio za dan da nas vidim na velikom takmicenju, danas samo zbog forumske intelegencije ..
Pa jesmo jedva izvukli remi ... Imali smo dvije šanse , a nas su stative milovale i Begović spašavao . Prije bih rekao da njih sreća nije mazila a mi smo se izvukli . Sad je na nama da pobijedimo , i ne bi se baš moglo reći da će nam biti lako. Eh druže moj , znalo se svašta dešavati u fudbalu , da neka mala ekipa pobijedi veliku , ne znači to odmah da je mala ekipa kvalitetnija od velike . Jednostavno takav se splet okolnosti desi , to je normalna stvar u sportu ... Mi smo sa uspjesima daleko iza Grka , međutim ako ćemo biti realni nemaju oni neke igrače koji su krema fudbalskog vrha , nemamo ni m i, međutim kada pogledaš gdje njihovi igrači igraju to su sve kvalitetni klubovi da se najmanje kaže ... Dok kod nas imaš prvo igrače koji igraju u baš velikim klubovima , a onda vidiš neke klubove koji su samo dno Europskog fudbala .. to je ono što čini Grke toliko jakima , igra se ne temlji na individualnoj snazi već na kolektivnoj.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2013, 20:35

I grci su jedva osvojili euro pa ih to nije sprijecilo da slave "kao da je 1999", sto bi reko Prince ;)
Bod je uzet, idemo dalje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.