I šta stari kaže, ja budale onog sa kapicom jel'VolimLiverpool je napisao/la: Baš govorim starom sinoć

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
I šta stari kaže, ja budale onog sa kapicom jel'VolimLiverpool je napisao/la: Baš govorim starom sinoć
Kakvih 30 za RVP-a. Bilo je nesto vise od 20 cini mi se. A Kagawa je kostao 12, a moze sa bonusima doc do 17. A dosli su jos Powell, Henriquez i Buttner za manje sume. Otislo je brdo igraca, najvazniji Park, Berbatov, Pogba i Owen.OscarDosSantos je napisao/la:nego da vas pitam. Šta se vi tačno kupili prošle godine, a šta prodali, i koja je cijena bila. Ispravite me ako griješim:
RVP/30 miliona funti
Kagawa/17 miliona funti
jos nesto, i da li ste sta prodali?
Rekao je da smiješno izgleda sa kapicom.rio_Ferdy88 je napisao/la:I šta stari kaže, ja budale onog sa kapicom jel'VolimLiverpool je napisao/la: Baš govorim starom sinoć
Grad do! ima..Martex je napisao/la:Ima li jos na ovoj temi tuzlaka koji navijaju za United?
OscarDosSantos je napisao/la:
nego da vas pitam. Šta se vi tačno kupili prošle godine, a šta prodali, i koja je cijena bila. Ispravite me ako griješim:
RVP/30 miliona funti
Kagawa/17 miliona funti
jos nesto, i da li ste sta prodali?
BUDUĆNOST!Players Purchased Fee---------------------------Players Sold Fee Net Total
Season 12/13
Nick Powell--- £6,000,000-------------------Matthew James---£1,000,000
Shinji Kagawa--- £12,000,000------------------Ritchie De Laet---£1,000,000
Sean Goss--- £100,000----------------------Oliver Norwood---£400,000
Robin Van Persie--- £22,000,000------------------Tomasz Kuszczak Free Prem
Angelo Henrique--- £4,000,000-------------------Park Ji-Sung---£2,500,000 Pts Pos
Alexander Büttner--- £3,900,000-------------------Paul Pogba Free
---------------------------------------------------------Dimitar Berbatov---£4,000,000
---------------------------------------------------------Michael Owen ---released
---------------------------------------------------------Joshua King ---£1,000,000
---------------------------------------------------------Robbie Brady ---£2,000,000
Total------------------- £48,000,000----------------------------------£11,900,000 = -£36,100,000
Vidicev pogled smrti.neo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Njih dvojica se bas gotivexGGMU je napisao/la:
Kako gotivim ovu dvojicu![]()
![]()
Na pitanje britanskih novinara "Ko je vaš najstrašniji protivnik?" Sterling igrač Liverpoola je odgovorio:
Ivanović definitivno! Ali ne zato što je prljav igrač, već zato što je jak kao tenk!
I Dodje Nani i sruši tenk
http://www.abload.de/img/nani2x70s.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Alexander BüttnerCLASSisPERMANENT je napisao/la:Ko je ovaj s brojem 28 ?
Ne znam zasto ga jednostavno ne prodaju. Nema sanse da bude nesto od njega u Unitedu.beela je napisao/la:Ma doci ce njegovo vrijeme![]()
Inace, najnovije spekulacije govore da bi Macheda vrlo lako mogao da ode ma posudbu u spanski Elche. Eto nakon Stuttgarta, pojavio se i jos jedan klub. Ako mora da ide, onda neka ide u Spaniju, dole ce bar igrati, a kod Njemaca nema mjesta pored Vede.
Jel ovo meni sad lici na izvlacenje ili?VolimLiverpool je napisao/la:Vidi ga,jest mu stalo da odem.neo je napisao/la:Samo da se zapamti...VolimLiverpool je napisao/la:E pamti,ako dobijete sve četiri te utakmice u gostima,odlazim sa foruma.
Ali ozbiljno.
Budi malo realan,kakva 24 boda.
Ne moras s foruma, s ove teme i pdf EPL !
Da,osvojite li 24 boda iz tih 8 utakmica,odlazim.Jesi sretan??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.