Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaGiCa
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2013, 19:44

Devil je napisao/la:Spanci sasvim ocekivano rutinski preko Srbije. :(

[youtube][/youtube]

15 lopti nam Spanci uzeli u 1. poluvremenu i pored crvenog kartona i sudjenja koje nije navlakacko.

To je razlika izmedju trenera koji ume da selektira i uigra ekipu i onoga koji to ne ume.

Mihajlovic, Terzic, Boskovic, Vukovic... kao sto jednom rekoh. Ne da nije smesno, vec je i zalosno.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 jan 2013, 19:44

sarmiento je na drogama :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2013, 20:11

Egipat sa minus 9 za 5, 6 minuta na minus 3 još 15 minuta do kraja
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 20:12

Ja ne znam da li će doći dan da mi u fudbalu i rukometu imamo normalne selektore. :roll:
Smoke Weed Everyday!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2013, 20:40

EvoMene je napisao/la:Ja ne znam da li će doći dan da mi u fudbalu i rukometu imamo normalne selektore. :roll:
I sto je najgore, zato sto je Vukovic osvojio srebro na EP - ostace tu jos nekoliko godina.
Da "podmladi" reprezentaciju, kao sto mu i fudbalski kolega radi.
Ma lepo rece jedan moj profesor: za svaku javnu funkciju, ako kandidat ne prilozi prijavu od barem 20 stranica sa detaljno objasnjenom biografijom i planovima koje zeli da sprovede - ne treba ga ni uzeti u razmatranje.
Ali, ovde caruje taj "drugarski odnos", trange-frange talovi i tome slicno.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 21 jan 2013, 20:44

EvoMene je napisao/la:Ja ne znam da li će doći dan da mi u fudbalu i rukometu imamo normalne selektore. :roll:
Не " на ? ',' ", ? на ово ' се ' ".
У & ' " ? $ ? & " " " ?,? ' " ?. " " " ? ?,? $ " ",не ' се ? са " $ & са $ " ? ?,& ' стара... " у $ $ $ у ",овај ? је % " $,? " у $ " ? " ? " " ", ? је ?.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 20:56

GT1970 je napisao/la:
Не " на ? ',' ", ? на ово ' се ' ".
У & ' " ? $ ? & " " " ?,? ' " ?. " " " ? ?,? $ " ",не ' се ? са " $ & са $ " ? ?,& ' стара... " у $ $ $ у ",овај ? је % " $,? " у $ " ? " ? " " ", ? је ?.
Vujović je za mene najgori trener u zadnjih 10 godina kod nas u bilo kojem sportu. Gori i od Pižona u fudbalu. Ispravite me ako griješim. Strašan igrač, ali nula od trenera. Slično kao i kolega mu ŽonPi.
Smoke Weed Everyday!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2013, 20:56

MaGiCa je napisao/la: i sudjenja koje nije navlakacko.
Ne pamtim prvenstvo sa boljim suđenjem, haj valjda su ovi u EHF-u došli pameti :)

Kombinovano sam pratio ove dvije utakmice, rezultati očekivani, možda malo previsoka prednost u korist Španaca, kad pogledamo realni kvalitet ekipa ;)
Ovo večeras je prva prva utakmica Španaca na ovom prvenstvu da su išli 100%(iako i to samo nekih 40 minuta),doziraju po potrebi ko teniseri, sačuvana snaga i širina rostera će možda odlučiti prvaka na kraju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 21:00

Hendikep na Španiju je bio zicer dana.
Smoke Weed Everyday!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 jan 2013, 21:16

Srbija je komedija od ekipe.Pregazili ih Spanjolci s pola snage.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jan 2013, 21:18

GT1970 je napisao/la: Не " на ? ',' ", ? на ово ' се ' ".
slika

Kakav bre Vujovic :?: Covek hteo da "pusti Hrvate, da bi nam oni nekada to vratili". Zato su nam i otisli Sterbik, Saric, Eklemovic, Krivokapic i Milosavljevic iz reprezentacije 2006e.

Cvetkovic :?: Kod njega je ekipa igrala tako da da 36, a primi 38 golova. Klasicna indijanstina. Pored toga je bio sujetan do bola i nikada nije priznavao greske.

Vukovic :?: Isto kao Cvetkovic, samo sto mu je rukomet dekadentniji i sto je napravio rezultat na domacem terenu.

Jedini pravi trener u poslednjih 12 godina (od odlaska Pokrajca) je bio Hasanefendic. Ali, jednostavno nije uradio nista na tom EP i ove barabe iz saveza ga sutnule, brze bolje.

Inace, Valero Rivera se nudio da postane selektor Srbije, tamo nakon EP 2006e, ali ako bi Skrbic i njegovi ljudi preuzeli savez. Naravno da ga je ekipa iz vrha RSSa tj. tzv. "crnogorski klan" (Marjanovic-Djurkovic-Milatovic) odbila na kec. Jbga, ko da razmislja o opstem dobru, kad su fotelje u pitanju i goli opstanak vlastitog dupeta na njima. :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jan 2013, 21:32

Furija rutinski ,reklo bi se . Srbi dosta se sporo krecu ,kako u odbrani tako i u napadu. Zbog te sporosti prave jako puno tehnickih gresaka. Usli su u ovaj susret a da su cini mi se prije pocetka utakmice u glavi vec bili porazeni,nekako su djelovali demoralisano . S druge strane, Furija konkretnija u napadu, agresivni ,jaki u odbrani i relativno brzo su stvorili veliku prednost .Pa je kasnije sve lakse islo za njih . Bice interesantno protiv Nijemaca koji igraju dosta dinamican i dopadljiv rukomet .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 jan 2013, 21:35

Ovako na prvu ruku, obje reprezentacije igraju slicno, uglavnom sve ide na gromade od bekova. Medjutim, Spanci imaju strasnu odbranu + Sterbika a Srbi primaju gol sa krila sa igracem vise. Dovoljno receno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 jan 2013, 22:07

Kako ova Hrvatska igra ,ovo je milina gledati.Ne moze protiv ovoga niko na prvenstvu.Svaka cast...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2013, 22:39

Mađarska - Poljska 18:13, 15 minuta do kraja

P.S. Prolaz Mađara već plus 7
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 jan 2013, 22:52

legenda reala je napisao/la:Ne pamtim prvenstvo sa boljim suđenjem, haj valjda su ovi u EHF-u došli pameti :)
u EHF-u garant nisu :D

szmal danas neprepoznatljiv, prima golove odakle god mu opucaju :? bez njega poljska nije poljska :|
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 jan 2013, 23:01

Cista razvaljotka sa drugim sastavom .bravo kauoboji

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2013, 23:10

nazalost ponovo ne vidim nacin na koji ce Hrvatska pobijediti Francuze ako ovi budu na svom nivou...jeste ovo super rukomet, najljepsi sigurno, sa puno talentovanih klinaca, ali jedno je Bjelorusija (i bilo ko drugi u sustini) a Francuska odbrana nesto sasvim drugo...sad protiv Bjelorusa su se vidjela sva ogranicenja ove druge ekipe i kako ustvari tu jako malo ima sirine...
rezervni golman je pretanak, Mandalinic nije neki igrac jos plus odbrana, Stepancic nije los ali mora se tu puno radit jos, Musa i Maric su pokazali da ne mogu odmoriti Vorija protiv Francuza ni 5-10 minuta na pravom nivou.
Steta za povrede i za nepozivanje Balica, sa zdravim Lackovicem i Strlekom i sa popunjenom tom rupom na organizatoru igre kada Duvnjak odmara vjerujem da bi ih dobili, ovako sa novom lijevom stranom napada i sa Bicanicem i Kopljarom kao napadackim opcijama nisam optimista... Kopljar je prokinuo , novi je to igrac nakon odlaska u inostranstvo , onda derao je on Francuze i prosli put ali ipak je to u glavi Kopljar...dobro Saracevic rece, Francuzi se moraju dobit u glavi, posebno kod Duvnjaka koji se sakrije ponekad u kriticnim momentima. Duvnjak, Kopljar moraju shvatiti to da vise nema Balica i Lackovica kad zatrebaju muda do poda nego da sad oni moraju imati ista, Gojun ako prizdravi mora isto da shvati da u odbrani da mora da tuce , ne gleda u Vorija i Alilovica, Vukovic da bude agresivniji u napadu..ne znam nekako ih slusam , previse su motivisani, previse se prica francuzi ovo-ono, stvara se neka fama oko tekme a Duvnjak-Bicanic-Kopljar mi ipak ne ulijevaju povjerenje kao recimo Balic-Metlicic-Lackovic...ako ih Hrvati dobiju to ce morati biti Alilovic, odbrana i kontre .

edit: izgleda da samo ja primjecujem ove slabosti, jednostavno nerviraju me Francuzi vise :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2013, 23:13

eh sad svim srcem navijat za hrvatsku protiv onih dosadnjakovica
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2013, 23:15

Ovo je već brukanje. :roll:
Kamara neshvatljivih i nedopustivih stvari je viđena. u pojedinim momentima protiv slovenije i večeras je djelovalo kao da igra saudijska arabija a ne vicešampion evrope. toliko izgubljenih lopti, toliko tehničkih grešaka, po dva gola primamo sa igračem više (konkretno večeras 4 ili 5, protiv slovenije 6), odbrana prosto ne postoji, ogromni psihološki padovi u igri, dobijene utakmice gubimo...
sve to se dešava sa ekipom u kojoj igraju ilić, nikčević, stanić, šešum, vujin, prodanović... Ovi igrači definitivno mogu mnogo više nego što je osmina finala sp.
Ne znam, ovdje ne postoji EKIPA već samo pojedinci. Ne mislim da igračima fali želje, borbenosti, htjenja, problem je u struci.

Jedino ono što mi se svidjelo u ovoj i ovakvoj reprezentaciji nakon ep u srbiji, je sportska drskost koju konstantno ispoljavaju Nenadić, Zelenović (koji me je na ovom turniru oduševio), Rnić, a i Marsenić.

Ako je ovo bila zadnja reprezentativna tekma za Stanića, veliko mu hvala za sve.

Što se Španaca tiče, preije početka turnira sam rekao da oni i prije početka imaju medalju u džepu. žrijeb im se baš otvorio, ovo im je šansa generacije da uzmu neko zlato. vjerovatno će sudijska pomoć biti prisutna, takođe i njihova publika je sportski pismena, zna kad treba da napravi pritisak na sudije, protivničke igrače... Oni su za mene prvi favoriti turnira, iako ima i jačih repki.

Jedan je Branislav Pokrajac!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.