Ovo je već brukanje.
Kamara neshvatljivih i nedopustivih stvari je viđena. u pojedinim momentima protiv slovenije i večeras je djelovalo kao da igra saudijska arabija a ne vicešampion evrope. toliko izgubljenih lopti, toliko tehničkih grešaka, po dva gola primamo sa igračem više (konkretno večeras 4 ili 5, protiv slovenije 6), odbrana prosto ne postoji, ogromni psihološki padovi u igri, dobijene utakmice gubimo...
sve to se dešava sa ekipom u kojoj igraju ilić, nikčević, stanić, šešum, vujin, prodanović... Ovi igrači definitivno mogu mnogo više nego što je osmina finala sp.
Ne znam, ovdje ne postoji EKIPA već samo pojedinci. Ne mislim da igračima fali želje, borbenosti, htjenja, problem je u struci.
Jedino ono što mi se svidjelo u ovoj i ovakvoj reprezentaciji nakon ep u srbiji, je sportska drskost koju konstantno ispoljavaju Nenadić, Zelenović (koji me je na ovom turniru oduševio), Rnić, a i Marsenić.
Ako je ovo bila zadnja reprezentativna tekma za Stanića, veliko mu hvala za sve.
Što se Španaca tiče, preije početka turnira sam rekao da oni i prije početka imaju medalju u džepu. žrijeb im se baš otvorio, ovo im je šansa generacije da uzmu neko zlato. vjerovatno će sudijska pomoć biti prisutna, takođe i njihova publika je sportski pismena, zna kad treba da napravi pritisak na sudije, protivničke igrače... Oni su za mene prvi favoriti turnira, iako ima i jačih repki.
Jedan je Branislav Pokrajac!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović