KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 03 nov 2009, 20:24

kao sto sam napisao prije susreta sa sirokim, ove rezove je trebalo tad napravit...ubjedjen sam da bi to bila pozitivna inekcija pred derbi...al eto sta je tu je....sto se tjeranja igraca mislim da nisu otjerali igrace koji apsolutno nista nisu pokazali pored dvojice navedenih...bajic, zima, muha su i dalje u ekipi...slazem se sa mahalcem da bi prije izabrao ceskovica nego kloca muhu...kako ce ekipa izgledat u narednih 15-tak dana ostaje da se vidi...nesto cisto sumnjam da ce u ovom dijelu sezone dovodit pojacanja, al bumo vidjeli...
I feel devotion!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 nov 2009, 20:33

Nama su prijeko potrebna kvalitetna pojacanja ako zelimo izbjeci ovu groznu poziciju zadnjeg na tabeli!
Samo da ne bude kao i Vojvodina prosle sezone kada su se kasno sjetili da trebaju dovoditi pojacanja i ispali su iz lige! Bosna zasluzuje mnogo vise od ovoga,Bosna je institucija i igrace koje budemo dovodili ubuduce moraju biti dostojni imenu kkbosna!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 03 nov 2009, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 03 nov 2009, 20:42

sve dok vam istroseni srpski igraci budu kostur tima kao sto su nasoj diti nece od vas nista bit kao sto nema ni od nas.........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 nov 2009, 21:41

ipsa je napisao/la:kao sto sam napisao prije susreta sa sirokim, ove rezove je trebalo tad napravit...ubjedjen sam da bi to bila pozitivna inekcija pred derbi...al eto sta je tu je....sto se tjeranja igraca mislim da nisu otjerali igrace koji apsolutno nista nisu pokazali pored dvojice navedenih...bajic, zima, muha su i dalje u ekipi...slazem se sa mahalcem da bi prije izabrao ceskovica nego kloca muhu...kako ce ekipa izgledat u narednih 15-tak dana ostaje da se vidi...nesto cisto sumnjam da ce u ovom dijelu sezone dovodit pojacanja, al bumo vidjeli...
A kada će ih dovesti ako neće sada?Šta nam vrijede pojačanja kasnije ili pred početak lige za prvaka BIH ako u NLB budemo zadnji.

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 04 nov 2009, 08:59

A ko bi igrao protiv Partizana da su sad sve otjerali.Polako ljudi poslije Partizana ide još jedan van.Problem su pare.Pojačanja koja bi sad mogli angažovati ili su skupa ili ne vrijede ništa kao ni otpušteni igrači.Glavno je da je se krenulo sa mrtve tačke pa ćemo vidjeti dokle će to ići.Nadam se da će se naći još neki sponzor da da koju kintu.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 04 nov 2009, 09:28

toliko o vrijednom pojacanju ceskovicu slazem se da treba i bajica potjerati fkt nista nije pokazao al bas fuli po 5 6 zicera na utakmici

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 04 nov 2009, 09:46

deniso je napisao/la:
ipsa je napisao/la:kao sto sam napisao prije susreta sa sirokim, ove rezove je trebalo tad napravit...ubjedjen sam da bi to bila pozitivna inekcija pred derbi...al eto sta je tu je....sto se tjeranja igraca mislim da nisu otjerali igrace koji apsolutno nista nisu pokazali pored dvojice navedenih...bajic, zima, muha su i dalje u ekipi...slazem se sa mahalcem da bi prije izabrao ceskovica nego kloca muhu...kako ce ekipa izgledat u narednih 15-tak dana ostaje da se vidi...nesto cisto sumnjam da ce u ovom dijelu sezone dovodit pojacanja, al bumo vidjeli...
A kada će ih dovesti ako neće sada?Šta nam vrijede pojačanja kasnije ili pred početak lige za prvaka BIH ako u NLB budemo zadnji.
a moj deniso poznavajuci nasu upravu sve je moguce i u sve sumnjam...bio sam tako zadovoljan sto prvi put imamo sklopljen tim prije pocetka sezone i vidi sta nas snadje...najgora sezone do sada....sezona u kojoj su igrali cirici, sokolovi i ostali ispade super kakva je ova....ja se nadam pojacanjima jos danas sto se mene tice...a sta je u glavi onih koji vode klub i kakvi su talovi sad na redu vidjecemo.....kazem, ne bi me iznenadilo da polusezonu docekamo bez pojacanja samo sa otjeranim ceskovicem i vuckom....
I feel devotion!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 nov 2009, 17:46

šta se ljudi ovo šuška, dva imena se spominju žarko rakočević iz partizana(tamo nogu dobio) i bb(ne znam gdje je on bio cijelo vrijeme)...hmmmm ne znam, vidit ćemo hoće li vas ti očajnički potezi spasit od zadnjeg mjesta, sve u svemu zanimljivo :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 17:57

košarkaš je napisao/la:šta se ljudi ovo šuška, dva imena se spominju žarko rakočević iz partizana(tamo nogu dobio) i bb(ne znam gdje je on bio cijelo vrijeme)...hmmmm ne znam, vidit ćemo hoće li vas ti očajnički potezi spasit od zadnjeg mjesta, sve u svemu zanimljivo :D
Prije dva kola Široki se spašavao zadnjeg mjest otpuštajući igrače i dovodeći nove.Tako da ste imali identičnu situaciju ništa bolju od Bosnine, ako si napisao post u smislu da nam popuješ.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

drug

Post Postao/la drug » 04 nov 2009, 18:06

jel ti drago oko moje sto smo zadnji? mi se vasoj muci nismo smijali a i zaboravaljate da godinama zbog nas igrate u nlb. Qrac bi igrali da je Bosna imali koeficijent ko vi, krize su prolazne, nije grad ni klub prcija nicija, pritisak na upravu se vec pravi.

Svako ko ista zna o kosarci je na pocetku vidio kakvi su vucko, ceskovic (najveca taraba) i bajic. Muha je odavno za vogosce, Zimic vjecni talent. Ovo mu je posljednja prilika da nesto uradi, u suprotnom i sa 30 godina ce bit "talent".

NLB je fakat kvalitetna liga (gledajuci tribine i atmosferu ne bi se bas reklo, ali to nije tema danasnje emisije). Nekoliko klubova dobro gura u euroligi, Partizan prije svih. Cibona je solidna, vjerovatno i jaca od beogradjana.Olimpija ima odlicnog trenera i pare. Hemofarm, Zvijezda, Zadar...ne treba trositi rijeci. Da bi se napravio bijeg sa zadnjeg mjesta moraju se i takve ekipe dobijati. Iduce sezone, ako uposte izborimo nlb, bice jos teze, samo 12 timova, znaci SAMO NAJBOLJI. Ovakva polovna ekipa Bosne ne moze i ne zna. Svaka cast upravi na produzenju saradnje sa VV, Ivanovicem i na dovodjenju Jovanovica ali to nije dovoljno.
Mislim da se treba nekako krpit jos do kraja ove sezone a onda na kraju dat odrijesene ruke VV, nek vadi igrace iz omladinskog pogona, trenirao sam kosarku dugo i znam da u A1 i 2 ligama ima sigurno igraca koji mogu igrati u Bosni bolje nego ove letve koje su, za ono sto pruzaju tj. NISTA preskupi. Ja sam, kao i mnogi ovdje, za to da se pravi ekipa od nasih, BH mladih kosarkasa uz Ivanovica,Jovanovica, Sehu, Kojadinovica (koji i nije neka buducnost zbog godina i forme u padu) i Hajrica koji sigurno ima zelju za ostankom u Bosni uz korektan odnos prema njemu. Momak nije neki carobnjak ali je jak, skace, bori se i to je ono sto ce pomoci mladoj ekipi.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 04 nov 2009, 18:09

ipsa je napisao/la:
deniso je napisao/la:
a moj deniso poznavajuci nasu upravu sve je moguce i u sve sumnjam...bio sam tako zadovoljan sto prvi put imamo sklopljen tim prije pocetka sezone i vidi sta nas snadje...najgora sezone do sada....sezona u kojoj su igrali cirici, sokolovi i ostali ispade super kakva je ova....ja se nadam pojacanjima jos danas sto se mene tice...a sta je u glavi onih koji vode klub i kakvi su talovi sad na redu vidjecemo.....kazem, ne bi me iznenadilo da polusezonu docekamo bez pojacanja samo sa otjeranim ceskovicem i vuckom....
Potpisujem.Ja sam poslije trening utakmice sa Budućnosti vidio sa čime (ne)raspolažemo.Turnir u Mađarskoj je bila potvrda onome o čemu sam pisao a to je da je ovaj roster lošiji od prošlogodišnjeg.Kakvi ljudi sjede u upravi ne bi me iznenadilo da nam dovedu "pojačanje tipa" Tomovića ili "ludu glavu"Josipa Sesara.I nije više tajna da beobasket upravlja klubom u igračkom a samim tim i u finansijskom smislu jer da nije tako prvi koji je trebao letiti je "centar svih centrova" Bajić.Tata Miško nije dao odobrenje.Ono što ne mogu shvatiti ja da W danas izjavljuje da za sada neće biti pojačanja i da će nastaviti voditi ekipu ovakva kakva je sada i koja po meni nema ni grama šanse da izbjegne zadnje mjesto u NLB.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 04 nov 2009, 18:17

baggio je napisao/la:A ko bi igrao protiv Partizana da su sad sve otjerali.Polako ljudi poslije Partizana ide još jedan van.Problem su pare.Pojačanja koja bi sad mogli angažovati ili su skupa ili ne vrijede ništa kao ni otpušteni igrači.Glavno je da je se krenulo sa mrtve tačke pa ćemo vidjeti dokle će to ići.Nadam se da će se naći još neki sponzor da da koju kintu.
Kada će biti jeftina ta pojačanja,sezona je počela u svim zemljama,normalno je da su sada eventualna pojačanja jeftinija nego na početku sezone?Vjerovatno sledeće godine u februaru kada budemo bez izgleda da i sledeće sezone igramo NLB.Nadam se da ti je poznata činjenica da zadnji u NLB ispada iz lige pa makar bio i prvi u domaćem prvenstvu.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 nov 2009, 18:36

FRANK RIBERY je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:šta se ljudi ovo šuška, dva imena se spominju žarko rakočević iz partizana(tamo nogu dobio) i bb(ne znam gdje je on bio cijelo vrijeme)...hmmmm ne znam, vidit ćemo hoće li vas ti očajnički potezi spasit od zadnjeg mjesta, sve u svemu zanimljivo :D
Prije dva kola Široki se spašavao zadnjeg mjest otpuštajući igrače i dovodeći nove.Tako da ste imali identičnu situaciju ništa bolju od Bosnine, ako si napisao post u smislu da nam popuješ.
definiraj mi ovu riječ, ne razumijem????? ak si slučajno mislio da zajebajem tj da vam se rugam-nisam...ako je nešto drugo po srijedi objasni...
drug je napisao/la:jel ti drago oko moje sto smo zadnji? mi se vasoj muci nismo smijali a i zaboravaljate da godinama zbog nas igrate u nlb. Qrac bi igrali da je Bosna imali koeficijent ko vi, krize su prolazne, nije grad ni klub prcija nicija, pritisak na upravu se vec pravi.

Svako ko ista zna o kosarci je na pocetku vidio kakvi su vucko, ceskovic (najveca taraba) i bajic. Muha je odavno za vogosce, Zimic vjecni talent. Ovo mu je posljednja prilika da nesto uradi, u suprotnom i sa 30 godina ce bit "talent".

NLB je fakat kvalitetna liga (gledajuci tribine i atmosferu ne bi se bas reklo, ali to nije tema danasnje emisije). Nekoliko klubova dobro gura u euroligi, Partizan prije svih. Cibona je solidna, vjerovatno i jaca od beogradjana.Olimpija ima odlicnog trenera i pare. Hemofarm, Zvijezda, Zadar...ne treba trositi rijeci. Da bi se napravio bijeg sa zadnjeg mjesta moraju se i takve ekipe dobijati. Iduce sezone, ako uposte izborimo nlb, bice jos teze, samo 12 timova, znaci SAMO NAJBOLJI. Ovakva polovna ekipa Bosne ne moze i ne zna. Svaka cast upravi na produzenju saradnje sa VV, Ivanovicem i na dovodjenju Jovanovica ali to nije dovoljno.
Mislim da se treba nekako krpit jos do kraja ove sezone a onda na kraju dat odrijesene ruke VV, nek vadi igrace iz omladinskog pogona, trenirao sam kosarku dugo i znam da u A1 i 2 ligama ima sigurno igraca koji mogu igrati u Bosni bolje nego ove letve koje su, za ono sto pruzaju tj. NISTA preskupi. Ja sam, kao i mnogi ovdje, za to da se pravi ekipa od nasih, BH mladih kosarkasa uz Ivanovica,Jovanovica, Sehu, Kojadinovica (koji i nije neka buducnost zbog godina i forme u padu) i Hajrica koji sigurno ima zelju za ostankom u Bosni uz korektan odnos prema njemu. Momak nije neki carobnjak ali je jak, skace, bori se i to je ono sto ce pomoci mladoj ekipi.

prvo noldirano-svejedno mi je, baš svejedno...
drugo boldirano-veće ja gluposti nisam vidio, de mi reci samo koje su to godine koje nama bosna osigurava nlb ligu, koja je to godina u kojoj je nama bosna omogućila da mi igramo nlb ligu....mi svaki put kad smo je igrali mi smo je izborili, a prošle sezone čestitke bosni na dobrim igrama i vraćanju dva predstavnika, ali slušaj sad i ti i svi ostali bosnaši(pošto se ova glupost ponavlja više puta), MI SMO BILI PRVACI PROŠLE SEZONE, I NISTE NAMA OSIGURALI NLB LIGU VEĆ SEBI, JER MI KAO PRVI U BOSNI I HERCEGOVINI BI IŠLI SVAKAKO I DA NISTE VRATILI DVA PREDSTAVNIKA.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 nov 2009, 18:41

Rakocevic,BB,Sesar i igraci njihovih kvaliteta za nas bi sigurno prestavljali pojacanja! svi ti igraci bi vec sada mogli biti u prvoj petorci Bosne! Nama je svaki kvalitetan igrac dobro dosao,jer imamo stvarno oskudan igracki potencijal,vidjelo se to i u pripremnim utakmicama,ali nas je nasa uprava ubjedivala da znaju sta rade,i eto vidimo kako znaju,ubjedljivo smo zadnji u ligi sa ogromnim sansama da tu na kraju i ostanemo ukoliko se nesto drasticno ne promjeni! Naravno imali smo i pehova,prije svega povreda Jovanovica,ali i pored toga mi nemamo dovoljan broj kvalitetnih kosarkasa! Za uspjeh je potreban kvalitet,mi ga nemamo i zato smo zadnji!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 nov 2009, 18:41

A ko vam garantuje da bi bili prvaci da mi ranije nismo obezbijedili još jedno mjesto za BiH???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 nov 2009, 18:44

scorpion je napisao/la:A ko vam garantuje da bi bili prvaci da mi ranije nismo obezbijedili još jedno mjesto za BiH???
kakva je to glupost, šta sad želiš reći da je nama bosna pustila mjesto prvaka pošto ste osigurali već nlb ligu bili :?: jel ti želiš reći kk bosni ništa ne znači biti prvak države... :lol: :lol: :lol: hahahahahhaahha...
nama garantira naša igra, jer smo vas rasturili u finalu i pokazali tko je bolji.....da se igralo po goli život mi bi vas opet tada dobili...

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 nov 2009, 18:47

košarkaš je napisao/la:
scorpion je napisao/la:A ko vam garantuje da bi bili prvaci da mi ranije nismo obezbijedili još jedno mjesto za BiH???
kakva je to glupost, šta sad želiš reći da je nama bosna pustila mjesto prvaka pošto ste osigurali već nlb ligu bili :?: jel ti želiš reći kk bosni ništa ne znači biti prvak države... :lol: :lol: :lol: hahahahahhaahha...
nama garantira naša igra, jer smo vas rasturili u finalu i pokazali tko je bolji.....da se igralo po goli život mi bi vas opet tada dobili...
hahahha što se i ti napisa gluposti...al ajd opet ćemo na kraju nlb sezone biti bolji od vas,garantujem to.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 nov 2009, 18:51

scorpion je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:
hahahha što se i ti napisa gluposti...al ajd opet ćemo na kraju nlb sezone biti bolji od vas,garantujem to.
kakve gluposti, pa onda objasni šta je trebalo značiti "A ko vam garantuje da bi bili prvaci da mi ranije nismo obezbijedili još jedno mjesto za BiH???"

dobro to ćemo još vidit, garantirali ste vi posle finalnih utakmica i tokom priprema-ne znam jesi li direktno ti, a vjerujem da jesi, da ćete nas 30.10. razbit kao djecu, i da ćete tada pokazat tko je bolji i kome je gdje mjesto....daj šuti molim te, dosta mi je tih vaših prognoza.....ja osobno ne znam tko će bit na kraju prvi, nadam se da ćemo mi(po običaju :D :lol: )ali eto, sačekajmo 6.mjesec....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 19:31

košarkaš je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
košarkaš je napisao/la: kakva je to glupost, šta sad želiš reći da je nama bosna pustila mjesto prvaka pošto ste osigurali već nlb ligu bili :?: jel ti želiš reći kk bosni ništa ne znači biti prvak države... :lol: :lol: :lol: hahahahahhaahha...
kakve gluposti, pa onda objasni šta je trebalo značiti "A ko vam garantuje da bi bili prvaci da mi ranije nismo obezbijedili još jedno mjesto za BiH???"

dobro to ćemo još vidit, garantirali ste vi posle finalnih utakmica i tokom priprema-ne znam jesi li direktno ti, a vjerujem da jesi, da ćete nas 30.10. razbit kao djecu, i da ćete tada pokazat tko je bolji i kome je gdje mjesto....daj šuti molim te, dosta mi je tih vaših prognoza.....ja osobno ne znam tko će bit na kraju prvi, nadam se da ćemo mi(po običaju :D :lol: )ali eto, sačekajmo 6.mjesec....
Nije pitanje ko će biti prvak, već sadašnja situacija u Bosni i rezovi.Široki je dugi niz godina borio da BiH izgubi prestavnika to je svima jasno u korist Hrvatske.Široki i svi drugi klubovi trebaju da shvate da se bore za Bih i da se nalaze u BiH, a ne za susjedne zemlje.Ja lično ništa nemam protiv Širokog, ali je u godini kad Bosna nije igrala NLB ligu sve pokušavao da Bosna ne dobije pozivnicu iz Uleba.Toliko o licemjerstvu prčije iz Hercegovine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 04 nov 2009, 20:33

@ Bilal Ribery
Bez uvrede Bilale,sve se moze povjerovat ali da je listica lose igrala zbog koeficienta Hrvatske je velika glupost.
Sto da se bore za tudju kozu kad su u nasoj ligi svake godine pobjedjivali ili gubili zalili se na sudce koji su onda radili pod pritiskom(tj. u njihovu korist) i redovno se desavalo da se pojedine sudije kuci vracaju u istom autobusu sa upravom i igracima listice. :roll:
Oni "dole" vjeruj mi vole Hrvatsku nego ista pa cak i vise od svoje koze ali ne i od para a veliki dio te iste Hrvatske ih gleda poprijeko jer su posebna vrtsa z.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.