izvinjavam se,da cuo sam i za tog momka,cuo sam i da je ljevak,pa mozda bi i on bio neka solucija,dok ne probas i neznas,..grgr je napisao/la:Ne misle ljudi na nadarevica iz zagreba nego na momka koji je potpisao za Geonu prije par dana i jucer debitovao... igra na lijevom krilu.zaha111 je napisao/la:neki mi forumasi ovdje bas i nisu jasni,sto se tice povrede salihovica i alternative za njegovu zamjenu,vidim neki sad trpaju tu vrsajevica il cak nadarevica.,za ovog drugog neznam ni dal uopste i igra.al i ako igra svi znamo da je on klasicni stoper,a za vrsajevica smo vidjeli jos u mecu protiv latvije da on nije za te pozicije,jer svaki napad covjek je morao da se stima na desnu nogu pa da centrira,meni je to cak bilo i smjesno,znamo da u hajduku igra desnog beka a ne lijevog ,al et nije on kriv za to kriv je susic,.....jedina normalna alternativa bila bi,zukanovic,momak je lijevak a ponekad je i u kotrijku igrao na toj poziciji,stoperi vranjes i spaha ,i desno mujdza..i to je to.
Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se mene tice, Lulic na lijevog beka, ionako je tu poziciju igrao u Laziu kad je Radu bio povrijedjen, da sad ne bi ispalo da u Laziu igra jednu, a u repci drugu poziciju.
Od solucija se jos nude Zukanovic i Mujdza za tu poziciju
. U slucaju da Mujdza zaigra lijevo, Ogi bi zaigrao na desnom beku, a Zukanovic stopera.
Btw. Mujdza u prosloj utakmici protiv Mainza presjedio na klupi, a sjecam se par dana prije su pisali da je ''njegova povreda proslost i da je spreman'' . O cemu se radilo, je li se opet povrijedio ili je neka odluka trenera ?
Od solucija se jos nude Zukanovic i Mujdza za tu poziciju

Btw. Mujdza u prosloj utakmici protiv Mainza presjedio na klupi, a sjecam se par dana prije su pisali da je ''njegova povreda proslost i da je spreman'' . O cemu se radilo, je li se opet povrijedio ili je neka odluka trenera ?
Susiceva logika je da igraca proba kada mu se broj reprezentativaca spusti ispod kriticne tacke ili kada na nekoj poziciji ostane supalj , tako nam se desava da igrace "probavamo "u kvalifikacionim utakmicama, odnosno, da na pozicijama, nakon povrede tokom priprema, ostanemo bez igraca. Sta bi falilo da se Nadarevic pozove na sljedece okupljanje ? Sta, valjda dres reprezentacije treba zasluziti ? Treba biti, godinu, dvije, po novinama , forumima, da se udostoje da pozovu igraca!? I sta znaci da razmislja o Visci ? Spisak treba objaviti u narednih pae dana , dje ce se visca dokazati?
Sent from my Commodore 64
ako je vec najavio 20 igraca,od pozvanih 22 za utakmicu sa alzirom definitivno otpadaju misimovic , salihovic i sehic koji nema kluba . nesto je kao najavljivao da bi i sesar i svraka mogli ostati bez poziva jer nisu u takmicarskoj formi odavno,sto bi onda svelo cifru na 17 igraca.cini mi se da ce visca dobiti poziv sto mi je drago, a za jos dvojicu nadam se nadarevicu i zecu koji je standardan u genclerbirligu i trebao bi dobiti poziv kao 3. napadac jer boljeg barem zasad nema.
.................................begovic(avdukic).................................
mujdza(vranjes).....spahic(sunjic)....zukanovic(besic).....lulic(vrsajevic)
.......................................zahirovic.....................................
stevanovic(visca)........................................medunjanin(nadarevic)
....................................pjanic(ibricic)...................................
.....................ibisevic(zec).................dzeko............................
na prvi pogled puno ovdje fale misimovic i salihovic i valjalo bi zvati i muslimovica i misimovica iz kine za grke
.................................begovic(avdukic).................................
mujdza(vranjes).....spahic(sunjic)....zukanovic(besic).....lulic(vrsajevic)
.......................................zahirovic.....................................
stevanovic(visca)........................................medunjanin(nadarevic)
....................................pjanic(ibricic)...................................
.....................ibisevic(zec).................dzeko............................
na prvi pogled puno ovdje fale misimovic i salihovic i valjalo bi zvati i muslimovica i misimovica iz kine za grke
Safete iznenadi nas, pozitivno...
ma nemoj se brinuti, safet ce uzet reprezentaciju u svoje ruke i odvesti nas u rio de janeiro protiv engleske u finale. bice zanimljiv susret jer ce nam dragoslav stakic biti pozvan za taj susret jer je standardan u svojoj ekipi rudara iz velenje, pa kad on dodje u sestnesterac i sa svojom velikom glavom matira joe harta za rezultata 7:1 u korist englezaZekoo je napisao/la:Safete iznenadi nas, pozitivno...
-
- Kontakt:
Sta je Mr. Armani htio reci?MrAmani96 je napisao/la:ma nemoj se brinuti, safet ce uzet reprezentaciju u svoje ruke i odvesti nas u rio de janeiro protiv engleske u finale. bice zanimljiv susret jer ce nam dragoslav stakic biti pozvan za taj susret jer je standardan u svojoj ekipi rudara iz velenje, pa kad on dodje u sestnesterac i sa svojom velikom glavom matira joe harta za rezultata 7:1 u korist englezaZekoo je napisao/la:Safete iznenadi nas, pozitivno...
Valjda nije lijekove večeras popio.AÐ_Official je napisao/la:Sta je Mr. Armani htio reci?MrAmani96 je napisao/la:ma nemoj se brinuti, safet ce uzet reprezentaciju u svoje ruke i odvesti nas u rio de janeiro protiv engleske u finale. bice zanimljiv susret jer ce nam dragoslav stakic biti pozvan za taj susret jer je standardan u svojoj ekipi rudara iz velenje, pa kad on dodje u sestnesterac i sa svojom velikom glavom matira joe harta za rezultata 7:1 u korist englezaZekoo je napisao/la:Safete iznenadi nas, pozitivno...
DRUG NEBI TI PUNCA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?
treba mi hitno, pomagajte decki

-
- Kontakt:
Mozda preko naseg saveza. Sigurna opcija ti je preko Zmajceka. Koliko je jos karata ostalo, neznam, sigurno ne mnogo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?
Znaci da se moze kad se hoce,itekako.Seferovic bi vec trebao da polako i preda papirologiju za promjenu,a za Seada mozda u isto vrijeme,mada je ovaj daleko od formiranog igraca.JTS je napisao/la:Haris Seferović i Sead Hajrović dolaze u Ljubljanu upoznati Zmajeve!
Iako do pozivom predviđenog roka nisu stigle potvrde o dolasku u Sloveniju na okupljanje reprezentacije gostiju Fudbalskog saveza BiH Alena Halilovića, Seada Hajrovića, Harisa Seferovića i Seada Kolašinca, naši interacionalci sa švicarskim pasošem ipak će 6. februara pristići u Ljubljanu.
Kao gosti predsjednika Elvedina Begića i generalnog sekretara NFSBIH Jasmina Bakovića na okupljanje reprezentacije u Ljubljani sigurno će doći fudbaleri Fiorentine i Arsenala Haris Seferović i Sead Hajrović.
- Mogu potvrditi da su svoj dolazak na okupljanje reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice fudbalskih reprezentacija Slovenije i BiH do sada potvrdili Sead Hajrović i Haris Seferović. - rekao je za **** generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković.
Pomenuti dvojac, koji predstavlja potencijalna pojačanja naše reprezentacije u budućnosti, pozvan je u Sloveniju kako bi se upoznao sa rukovodstvom NFSBIH-a, te stručnim i igračkim kadrom naše "A" selekcije.
Od strane fudbalera Dinama iz Zagreba Alena Halilovića i Schalkea 04 Seada Kolašinca NFSBIH nije dobio potvrdu dolaska.
Alen definitivno vrda do te 18,ili ceka poziv A selekcije sa materine strane.
Dok je onaj glavonja Kolasinac mutan k'o Miljacka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
u sloveniji ih vise nema, sad samo sverceriQUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja koliko sam upucen, samo je prvi kontigent karata otisao, one od po 18 €. Drugi kontigent po cijeni od 22-23 € tek treba da bude pusten u prodaju.vrebac86 je napisao/la:u sloveniji ih vise nema, sad samo sverceriQUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?
treba mi hitno, pomagajte decki![]()
znam da su ove po 18 rasprodane!!AnelZ je napisao/la:ja koliko sam upucen, samo je prvi kontigent karata otisao, one od po 18 €. Drugi kontigent po cijeni od 22-23 € tek treba da bude pusten u prodaju.vrebac86 je napisao/la:u sloveniji ih vise nema, sad samo sverceriQUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da cemo u finalu SP izgubiti od engleza. Ocigledno se sali jer nema sanse da englezi dodju do finala.AÐ_Official je napisao/la:Sta je Mr. Armani htio reci?MrAmani96 je napisao/la:ma nemoj se brinuti, safet ce uzet reprezentaciju u svoje ruke i odvesti nas u rio de janeiro protiv engleske u finale. bice zanimljiv susret jer ce nam dragoslav stakic biti pozvan za taj susret jer je standardan u svojoj ekipi rudara iz velenje, pa kad on dodje u sestnesterac i sa svojom velikom glavom matira joe harta za rezultata 7:1 u korist englezaZekoo je napisao/la:Safete iznenadi nas, pozitivno...
Francuzi će iznenaditi i doći do finala gdje će protiv nas voditi na poluvremenu 3:0... u drugom ćemo stići na 3:3.
Produžeci, oni daju gol pa pogađaju prečku, mi damo gol izjednačimo na 4:4 pa penal za nas i promaši Džeko...
Pobjeđujemo na penale 3:2 Beg skinuo tri.

Produžeci, oni daju gol pa pogađaju prečku, mi damo gol izjednačimo na 4:4 pa penal za nas i promaši Džeko...
Pobjeđujemo na penale 3:2 Beg skinuo tri.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Seznam 23 reprezentantov za tekmo proti BiH-u:
Vratarji (3):
Handanović Jasmin, Maribor (SLO)
Handanović Samir, Inter (ITA)
Belec Vid (Inter))
Branilci (6):
Brečko Mišo, Köln (NEM II)
Cesar Boštjan, Chievo (ITA)
Ilič Bojan (Anorthosis)
Jokić Bojan, Chievo (ITA)
Maroh Dominic, Köln (NEM II)
Rajčević Aleksander (Maribor)
Struna Andraž, Cracovia (POL II)
Šuler Marko, Legia Varšava (POL)
Vezisti (10):
Bačinović Armin, Hellas Verona (ITA II)
Birsa Valter, Torino (ITA)
Cvijanović Goran, Maribor (SLO)
Iličić Josip, Palermo (ITA)
Kampl Kevin, Salzburg (AVT)
Kirm Andraž, Groningen (NIZ)
Krhin Rene, Bologna (ITA)
Kurtić Jasmin, Palermo (ITA)
Radosavljević Aleksander, Venlo (NIZ)
Napadalci (5):
Dedić Zlatko, Bochum (NEM II)
Lazarević Dejan, Modena (ITA II)
Matavž Tim, PSV Eindhoven (NIZ)
Vratarji (3):
Handanović Jasmin, Maribor (SLO)
Handanović Samir, Inter (ITA)
Belec Vid (Inter))
Branilci (6):
Brečko Mišo, Köln (NEM II)
Cesar Boštjan, Chievo (ITA)
Ilič Bojan (Anorthosis)
Jokić Bojan, Chievo (ITA)
Maroh Dominic, Köln (NEM II)
Rajčević Aleksander (Maribor)
Struna Andraž, Cracovia (POL II)
Šuler Marko, Legia Varšava (POL)
Vezisti (10):
Bačinović Armin, Hellas Verona (ITA II)
Birsa Valter, Torino (ITA)
Cvijanović Goran, Maribor (SLO)
Iličić Josip, Palermo (ITA)
Kampl Kevin, Salzburg (AVT)
Kirm Andraž, Groningen (NIZ)
Krhin Rene, Bologna (ITA)
Kurtić Jasmin, Palermo (ITA)
Radosavljević Aleksander, Venlo (NIZ)
Napadalci (5):
Dedić Zlatko, Bochum (NEM II)
Lazarević Dejan, Modena (ITA II)
Matavž Tim, PSV Eindhoven (NIZ)
Razbit' ćemo ih. 

Na NZS-ju so nam povedali, da stadion sicer še ni razprodan, toda na voljo so le še vstopnice v družinskem sektorju, kjer je cena v predprodaji 14 evrov za odrasle in devet evrov za otroke do 14. leta.vrebac86 je napisao/la:u sloveniji ih vise nema, sad samo sverceriQUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje ima nabaviti karte protiv Slovenije ?
znaci ostao je "familjarni sektor"
do 14 godina je 9 a stariji 14 eura

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.