RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

open
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la open » 17 jan 2013, 14:36

dime je napisao/la:
open je napisao/la:Ne provociram vas, ali vi koji ga znate, pitajte ga je lisuspendovan. Dužan je pare Olimpicu. Sve ostalo je šuplja njegova.
Jesi li ga ti suspendovao ili neko drugi???

Nemam zlobe stvarno. NSBiH ga je suspendovao.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 17 jan 2013, 15:07

open je napisao/la:
dime je napisao/la:
open je napisao/la:Ne provociram vas, ali vi koji ga znate, pitajte ga je lisuspendovan. Dužan je pare Olimpicu. Sve ostalo je šuplja njegova.
Jesi li ga ti suspendovao ili neko drugi???

Nemam zlobe stvarno. NSBiH ga je suspendovao.
druze sve je rijeseno momak trenira vec sa velezom .. 1 utakmica ce mu bit protiv želje ty prijateljska... pa cete se uvjerit. nema nikakvu suspenziju ! Hvala zivili

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 jan 2013, 22:13

Jugo se jos nije vratio ? :o

tijago
Kontakt:

Post Postao/la tijago » 17 jan 2013, 22:36

Vrli direktor Tanović sa svojim satelitima Velagićem i poznatim ljaksetom Macićem zvanim Kada dovodi vrhunska pojačanja. Kako ćemo lagano ko fišek izletit iz Premijer lige...

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 jan 2013, 13:56

Vratili se Dzubur i Adis Obad u klub....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 jan 2013, 14:11

AMADUDI je napisao/la:Vratili se Dzubur i Adis Obad u klub....
jupiiiiiiii....... :lol: :lol:

hoće da me strefi srčani napad..... :lol:

Gojko dolazimo po kilu pečenja........... :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 jan 2013, 14:12

kako to odjednom?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 jan 2013, 14:55

SINOC JE BIO NEKI SASTANAK UPRAVNOG ODBODA I NA NJEMU JE USVOJEN PRIJEDLOG DA SE UPRAVA POJACA:-)
PRIJEDLOG JE DZUBUR
SAD TREBA DA SE POSTIGNE DOGOVOR KOJI JE VRLO BLIZU
ISTO TAKO TRAZI SE POVRATAK LEGENDARNOG ACE KOJI NAVODNO MORA DA POPRAVI STVAR U OMLADINSKOJ SKOLI NASIH ROĐENIH TJ JUNIORA!!!!
U NAREDNIM DANIMA OCEKUJEMO POTVRDU I POVRATAK OVA DVA USPJESNA COVJEKA U NASU SVETINJU

AHMEDE I ADISE DOBOR NAM DOSLI:-)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 jan 2013, 16:01

Izgleda da se napokon desavaju neke dobre stvari u klubu.Sacekajmo potvrdu pa da upravu malo i pohvalimo,ovo bi definitivno bile dobre stvari za klub 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 21 jan 2013, 08:50

AlemC85 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:letic nije prosao u zrinjskom sad dosao vama
pa i kod nas je došao na probu, sam je Rahimić rekao da želi prvo vidjeti mogućnosti svakog pojedinca..

P.S. Uprava za sad odlično radi, hvala Bogu...
Je l' vam prošao Letić?
Smoke Weed Everyday!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2013, 14:07

evo jedan prijedlog:

1.) šta mislite da FK VELEŽ napravi od FK LOKOMOTIVE "B" tim VELEŽA?
2.) šta mislite da rođeni ponude lokomotivi da na ravnopravnim osnovama koristi stadion rođeni, i da simbolično uplaćuje korištenje istog (koliko mogu, naravno)?

pomoglo bi se dosta ovom klubu, jer im je stadion i svlačionice u nikakvom stanju...ovim činom bi VELEŽU bilo olakšano praćenje mladih igrača svakog vikenda, koji bi se kalili u lokomotivi, a time bi od koristi bila oba kluba, jer bi lokomotiva imala dobru bazu mladih igrača, koje bi proizvodila, i koji bi onda izlazili kao gotov proizvod, i koji bi bili spremni za igranje u prvi tim VELEŽA....

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 21 jan 2013, 16:43

Almir Pliska (26) novo je ime u sastavu Veleža. Napadač Olimpica dogovorio je saradnju sa rođenim do juna 2014. godine. Pliska je ponikao u Sarajevu i za klub sa Koševa nastupao tri sezone i ubilježio 80 nastupa u Premier ligi BiH i kvalifikacijama Europa lige, a nakon toga preselio se u Olimpic za koji je nastupio u 27 utakmica Premeir lige BiH. Pliska najčešće igra na poziciji krilnog napadača.
sa oficijalne
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 jan 2013, 17:39

demamo je napisao/la:Almir Pliska (26) novo je ime u sastavu Veleža. Napadač Olimpica dogovorio je saradnju sa rođenim do juna 2014. godine. Pliska je ponikao u Sarajevu i za klub sa Koševa nastupao tri sezone i ubilježio 80 nastupa u Premier ligi BiH i kvalifikacijama Europa lige, a nakon toga preselio se u Olimpic za koji je nastupio u 27 utakmica Premeir lige BiH. Pliska najčešće igra na poziciji krilnog napadača.
sa oficijalne
Pliska je dobar momak i dobar igrač. U Olimpicu je imao tešku povredu i zbog toga je manje igrao. Pred kraj sezone je bio potpuno zdrav, ali ekipa se već ustalila, pa nije našao svoje mjesto. Uglavnom, nadam se svim srcem da će biti pravo pojačanje za Velež i mislim da je to nije daleko.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2013, 18:08

Almir Pliska novo pojačanje Veleža
Piše: M. Šljivak

Danas, 18:00
Nekada igrač Sarajeva, a nakon toga sve do nedavno i Olimpica, Almir Pliska, novo je pojačanje mostarskog Veleža.

Pliska, koji se jesenas na Otoci nije naigrao, parafirao je vjernost Rođenima do juna naredne godine. Prije Pliske redove Veleža pojačali su Amir Zolj, Senedin Oštraković, Aldin Šišić, Matijas Pejić, Boris Letić, te Admir Vladavić.

Osim Pliske, Velež je prema nezvaničnim informacijama pokazao zanimanje i za Dženana Duraka i Irhana Smajića koji su jesenas također nastupali za klub sa Otoke.

ss.ba

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 21 jan 2013, 18:14

AlemC85 je napisao/la:Almir Pliska novo pojačanje Veleža

Nekada igrač Sarajeva, a nakon toga sve do nedavno i Olimpica, Almir Pliska, novo je pojačanje mostarskog Veleža.

Pliska, koji se jesenas na Otoci nije naigrao, parafirao je vjernost Rođenima do juna naredne godine. Prije Pliske redove Veleža pojačali su Amir Zolj, Senedin Oštraković, Aldin Šišić, Matijas Pejić, Boris Letić, te Admir Vladavić.

Osim Pliske, Velež je prema nezvaničnim informacijama pokazao zanimanje i za Dženana Duraka i Irhana Smajića koji su jesenas također nastupali za klub sa Otoke.

ss.ba
Sta sam vam rekao za Admira Vladavića ? .... :twisted: :twisted:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jan 2013, 18:17

majke mi, ti si dosta pouzdan izvor...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 21 jan 2013, 18:18

brato brato je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Almir Pliska novo pojačanje Veleža

ss.ba
Sta sam vam rekao za Admira Vladavića ? .... :twisted: :twisted:
kakve veze ima vladavic sa pliskom???? :?:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jan 2013, 18:24

izgleda da imate pare jer nakon pejica doveli ste i plisku a oba su bili blizu zvijezde,navadno nisu bili zadovoljni primanjima u zvijezdi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 21 jan 2013, 18:30

Koju poziciju igra ovaj Boris Letic? znali neko jeli čemu?
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 21 jan 2013, 18:32

Sta sam vam rekao za Admira Vladavića ? .... :twisted: :twisted:[/quote]
kakve veze ima vladavic sa pliskom???? :?:[/quote]
vidis li da sam vladavica gore boldirao jer sam prije 10 -tak dana napisao da je zavriso sve sa velezom ...
niko mi nije vjerovao pa evo sad su ovi objavili a ima i na gl stranici isti ovaj text.. da se uvjerite
jer ne daje te 100 % tacne informacije rekli ste da se vratio dzubur i obad. istina je da se vratio obad al dzubur nije
al recu vam da je dzubur sredio da se ide u crnu goru na 10 tak dana al se nije vratio eto toliko od mene ,
jos nesto vas vecina nije iz Mostara iz neki drugi gradova i to mi je drago al ja sam iz mostar i dosta ljudi znam
sto su u velezu i sve to .. vi dosta pricate ne istine po forumu , al ja rijetko pisem al kad napisem 99 % je istina , malo pratite i budite sigurni u to sto pisete. pozz RA'81

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.