Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

caseres
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la caseres » 20 jan 2013, 22:26

Asamoah sjajno odigrao danas. Steta za rezultat, bas gotivim Ganu kao repku.
Sretan 29. rodjendan Pelusu!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 jan 2013, 23:06

Joj gledam sad nesto ovu listu najboljh strijelaca lige i čudom se čudim :mrgreen:

Pa svaka ekipa s vrha ima u prvih 10 svog čovjeka. Milan čak dvojicu (El Ša i Pazzo). Napoli Cavanija. Lazio Klosea, a Viole Jovetića. Inter Milita + Roma s Lamelom i Osvaldom.

Samo nas nigdje nema. Gio je tek na 20-om mjestu liste najboljih strijelaca sa 6 golova, a on nam najbolji ''golgeter'' :D

Medjutim, 45 golova ekipa zabila. Više od svih ostalih. Šta ti je reć timska snaga, gaze momci. 8-)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 jan 2013, 23:17

Quagliarela i Giovinco zabili po 6, Matri 4, Vučinić 5 komada - napadači
Vidal zavukao isto 5 kao i Vučina.. sve u ligi, Pirlo također 5
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 jan 2013, 23:36

Trpaju svi redom :D

Još da realizaciju poprave gdje bi nam bio kraj ... pa stvorimo po utakmici desetak šansi, prosjek 18 šuteva ccc a nemamo napadača sa preko 10 golova ... polusezona prošla :S
★★★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 jan 2013, 23:41

Jedva čekam sad u kupu protiv Lazia da vidim da li smo potpuno prebrodili "mini krizu" ... isto tako remi protiv Lazia mi je teško pao, jer smo im trebali uvaliti makar 3 komada , tako da će ovo biti dobra prilika da se neki naši igrači "iskupe" ... Isto tako se nadam da će Pogba opet igrati od prve minute, a sve su prilike da hoće.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 jan 2013, 00:09

ma da su nasi napadaci koristili 50% stvorenih prilika pa sva troica bi bila na celu liste strijelaca,,,, ali sreca pa ovaj vezni red je prejak pa su oni to nadoknadili,,, volim timsku igru sto mi igramo,,, ali iskreno,,, ovoj ekipi fali dobar napadac,,,da je ljorente npr. bio na mjestu bilo kojeg od napadaca,,, milsim da bi sada imali koji bod vise i gol razliku za desetak golova visu,,, :D :D :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 jan 2013, 14:29

Šta ovdje danas godišnji odmor? :mrgreen:

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2013, 14:38

Evo ja ću vam sa posla popraviti prosjek:

Ne igraju Giovinco i Pirlo sigurno u kupu, Vučinić upitan, ali bi trebao igrati, Matri siguran starter, Conte potvrdio.

Bit će dosta rokada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2013, 14:41

dovodimo li se ikako u vezu sa onim Belfodilom, kolika je otprilike njegova cijena? ako vec dovodimo igrace iz Serije A, i mladje igrace onda bi bio red da dovedemo najbolje, a ovaj momak mi se strasno svidja. Jedan od vecih napadackih potencijala..mozda im dati pola Gabiadinija i jos nesto para za pola ugovora.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jan 2013, 14:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:dovodimo li se ikako u vezu sa onim Belfodilom, kolika je otprilike njegova cijena? ako vec dovodimo igrace iz Serije A, i mladje igrace onda bi bio red da dovedemo najbolje, a ovaj momak mi se strasno svidja. Jedan od vecih napadackih potencijala..mozda im dati pola Gabiadinija i jos nesto para za pola ugovora.

Za njega smo zainteresovani mi kao i Arsenal meni se isto svida kako igra dosta stilom podsjeca na Drogbu mislim da Parma trazi izmedu 7-10 miliona za njega e sad mozemo li utrpati Gabiadinija i dati nesto para za njega bilo bi dobro

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 jan 2013, 15:02

zasto da damo gabbiadini? mali je zver
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2013, 15:11

i ovaj je zvijer, cini mi se cak i bolji, pa bi imali 2 dobra potencijala jos u istom klubu..a po meni je Parma jedan od najboljih klubova za razvoj mladog igraca, Amauri ulazi u godine tako da bi vjerujem Sansone, Belfodil i Gabiadini odlicno dijelili minute . U Parmi se ne boje dati priliku mladom igracu i forsirati ga tako da bi to bio odlican put i za Gabiadinija ..nikad nisam bio odusevljen kad damo mladog igraca Bolonji, Djenovi nekao uvijek imam utisak da bi u nekim drugim nista slabijim klubovima, ali klubovima spremnijim da daju prliku mladim ,igrali dosta vise. Parma je za to sigurno medju najboljim.

uostalom nesto ne vjerujem da ce Gabiadini ili Boakye igrati naredne sezone u Juventusu vec mislim da je ona rezervisana za Imobilea.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 jan 2013, 15:33

http://juventiknows.com/calciopoli-what ... ned-since/" onclick="window.open(this.href);return false;
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 jan 2013, 15:35

"Conte: Peluso did well against Sampdoria. He will start tomorrow but I still have to decide where he will play"

OH noo,,

Le Progres: Juventus to make a bigger bid of nearly €10m for Lisandro Lopez

Odkud sad tolike pare ?? Previse je ovo..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 jan 2013, 15:43

Andrej je napisao/la:zasto da damo gabbiadini? mali je zver
Da mi je znati na osnovu čega svi ovo zaključuju, a mali Immobile se nipodištava. :roll:

Inače, slažem se za Belfodila, momak je strašan potencijal, svu ovu trojicu što su na posudbama bih dao za njega. :!:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 jan 2013, 15:45

Boban: Pogba me podsjeća na Rijkaarda

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban u svome se komentaru za talijanski Sky osvrnuo na igre 19-godišnjeg francuskog veznjaka Paula Pogbe u dresu Juventusa…

Pogba je u subotnjoj pobjedi protiv Udinesea (4-0) u 21. kolu sudjelovao s dva pogotka. Mladić koji je prošlo ljeto došao iz Manchester Uniteda definitivno se pokazuje dobrim potezom Juventusa, što nije promaklo ni Bobanu.

- Pogba me svojim kretanjem podsjeća na Franka Rijkaarda. Na početku se možda čini da nije ušao dobro u utakmicu, ali uvijek se iskaže. Čini se sporim, ali je brz. Možda nije brz na kratkim dionicama, ali dobiva brzinu progresivno, kao i Rijkaard. Pogba igra dobro u kontinuitetu - istaknuo je Boban.

Na pitanje može li itko dostići Juventus koji ima pet bodova više od Napolija i Lazija, Boban je odgovorio:

- Sve ovisi o Juventusu samom. I pobjeda protiv Udinesea je pokazala da sve ovisi o Juveu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 jan 2013, 15:51

Neka oni dovedu koga hoce, al ja zelim na ljeto da vidim jedno dobro pojacanje u napad. Nema vise neki polovnjaka ala Matri, Qua i tako dalje.. Para ce biti nakon igranje u LS, i ako procemo Celtica (aBd) bit cemo jos jaci ekonomski.

Sutra nam sudi Damato ....
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2013, 15:52

Sutra bi to moglo ovako izgledati:

...............................Storari......................
Isla(Padoin)........Barzagli.....Bonucci....Caceres.....Peluso
............Vidal(Marchisio)..Pogba...Marrone.............
.......................Matri.....Vučinić (Giaccherini,Beltrame) :o :mrgreen:

Mislim da će Marronne dobiti šansu u sredini, ne vjerujem da će se dirati odbrana, iako je moguće da neko od Barzagli-Bonucci ostane na klupi, a Marrone zaigra libera. I zavisi da li ce se rizikovati sa Marchisiom. Iako bih ja volio vidjeti sredinu Vidal---Pogba---Isla, mislim da bi to moglo dobro izgledati. U napadu ako ne bude spreman Vučinić jedino Giac moze odigrati ovu poziciju ili da se gurne u vatru Beltrame (što je malo za vjerovati).
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 jan 2013, 16:11

IlCapitano je napisao/la:
Andrej je napisao/la:zasto da damo gabbiadini? mali je zver
Da mi je znati na osnovu čega svi ovo zaključuju, a mali Immobile se nipodištava. :roll:

Inače, slažem se za Belfodila, momak je strašan potencijal, svu ovu trojicu što su na posudbama bih dao za njega. :!:
Immobile je novi Matri. :x
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2013, 16:14

Marchisio ce igrati vjerovatno. Vucinic nece ... Conte jutros rece da ne zeli rizikovati obnovu povrede.

U napadu bi volio vidjeti nekoga iz Primavere, al se ni to nece desiti vjerovatno. Moguce je da nas iznenadi sa Giakom u napadu ili cak Pogbom ... kao trequartiste.

Sto se tice odbrane, ne bi trebao nista tu da mijenja. Barza, Bonucci i Caceres fino funkcionisu.

Znaci ovako nesto: Storari; Barza-Bonucci-Martin; Isla-Marrone-Pogba-Marchisio-Padoin; Matri-Giacch ... s tim da me ne bi iznenadilo da baci Pogbu u napad, a Giaccha vrati u vezu do Isle. Marrone bi tad bio centralni vezni.
★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.