Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Kamo srece da imamo vise takvih "prosjecnih" igraca.
BTW, da vidimo dali ce na ovoj prijateljskoj utakmici biti novih imena, neki cudni ljudi cak tvrde, da su prijateljske utakmice bas namijenjene za pozivanje novih igraca, a ne kvalifikacione utakmice.
BTW, da vidimo dali ce na ovoj prijateljskoj utakmici biti novih imena, neki cudni ljudi cak tvrde, da su prijateljske utakmice bas namijenjene za pozivanje novih igraca, a ne kvalifikacione utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da bice lako vidjet cemo vec protiv grcke , gdje je jedini uz spahu i begovica nesto i pokazao 

18:00 čini mi seIbizevic je napisao/la:Zna li neko u koliko je utakmica, neće valjda prije 20:00 ?
- katalinski
- Kontakt:
momak ne igra na svojoj poziciji ,krpi nasu odbranu i to bez greske ,prikljucuje se lulicu u napadu kao moderan bek i jos je odlican izvodjac slobodnih udaraca i uz misketa jedina osoba koja je sigurna pri izvodjenju penala ili ti jedanaesteraca.velez_mostar je napisao/la:Zao mi je sto se momak povrijedio, igra srcem za repku, i daje maksimum, dosta trci..ali sto se tice kvaliteta prosjecan igrac, i bice mu lako naci alternativu.
ljudi spominju viscu i nadarevica ,a nama treba lijevi bek /kao sto je ovaj Armani rekao ...mozda jedina opcija vratiti lulica u defanzifu /mozda bolje od besica,vranjesa ili vrsajevica *koji se bas nikako ne snalazi na lijevoj strani.
Ajvatar
Vranješ će na beka,ostalo sve isto..osim Misketa koji neće biti ,Pjana na njegovo mesto,upada Stevanović i to je to.Do Grčke se vraća Salihović ispada Vranješ..i idemo dalje....(nisam navodio neke finese tipa Zukanović na stopera ili Vranješ na stopera ali formacija manje-više već viđeno)
Haris Seferović i Sead Hajrović dolaze u Ljubljanu upoznati Zmajeve!
Iako do pozivom predviđenog roka nisu stigle potvrde o dolasku u Sloveniju na okupljanje reprezentacije gostiju Fudbalskog saveza BiH Alena Halilovića, Seada Hajrovića, Harisa Seferovića i Seada Kolašinca, naši interacionalci sa švicarskim pasošem ipak će 6. februara pristići u Ljubljanu.
Kao gosti predsjednika Elvedina Begića i generalnog sekretara NFSBIH Jasmina Bakovića na okupljanje reprezentacije u Ljubljani sigurno će doći fudbaleri Fiorentine i Arsenala Haris Seferović i Sead Hajrović.
- Mogu potvrditi da su svoj dolazak na okupljanje reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice fudbalskih reprezentacija Slovenije i BiH do sada potvrdili Sead Hajrović i Haris Seferović. - rekao je za **** generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković.
Pomenuti dvojac, koji predstavlja potencijalna pojačanja naše reprezentacije u budućnosti, pozvan je u Sloveniju kako bi se upoznao sa rukovodstvom NFSBIH-a, te stručnim i igračkim kadrom naše "A" selekcije.
Od strane fudbalera Dinama iz Zagreba Alena Halilovića i Schalkea 04 Seada Kolašinca NFSBIH nije dobio potvrdu dolaska.
Iako do pozivom predviđenog roka nisu stigle potvrde o dolasku u Sloveniju na okupljanje reprezentacije gostiju Fudbalskog saveza BiH Alena Halilovića, Seada Hajrovića, Harisa Seferovića i Seada Kolašinca, naši interacionalci sa švicarskim pasošem ipak će 6. februara pristići u Ljubljanu.
Kao gosti predsjednika Elvedina Begića i generalnog sekretara NFSBIH Jasmina Bakovića na okupljanje reprezentacije u Ljubljani sigurno će doći fudbaleri Fiorentine i Arsenala Haris Seferović i Sead Hajrović.
- Mogu potvrditi da su svoj dolazak na okupljanje reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice fudbalskih reprezentacija Slovenije i BiH do sada potvrdili Sead Hajrović i Haris Seferović. - rekao je za **** generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković.
Pomenuti dvojac, koji predstavlja potencijalna pojačanja naše reprezentacije u budućnosti, pozvan je u Sloveniju kako bi se upoznao sa rukovodstvom NFSBIH-a, te stručnim i igračkim kadrom naše "A" selekcije.
Od strane fudbalera Dinama iz Zagreba Alena Halilovića i Schalkea 04 Seada Kolašinca NFSBIH nije dobio potvrdu dolaska.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li ce ko ici u sloveniju? koliko ce karta otprilike kostati, vidim centrotours ima ponudu za 75 km, sto nije lose, ali bez karte
- legenda reala
- Kontakt:
Bitno je da su prije par dana "pljuvali" te iste momke, sad sami sebe demantuju kao i glupani koji komentarišu tekstove(ispod), sad je sve ODLIČNO 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlicno za nase "Svicarce".Raduje posebno dolazak Seferovica 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pobjeda Slovenije u to nema sumnje, daleko je Katanec bolji trener od Sušića koji je još amater, a Katanec ima rezultate rada iza sebe, dok to Sušić nema.
Radmilo je napisao/la:Pobjeda Slovenije u to nema sumnje, daleko je Katanec bolji trener od Sušića koji je još amater, a Katanec ima rezultate rada iza sebe, dok to Sušić nema.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobro, čovjek ima pravo da iznese svoje mišljenje, to mu niko ne brani.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Analiza je vrh vrhova ...
Covjek zna. 

Nego @ JTS nam donese fantastične vijesti, da si bliže, častio bih te nečim 

-
- Kontakt:
Ima iz Krupe , 80 KMova sa ulaznicomQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li ce ko ici u sloveniju? koliko ce karta otprilike kostati, vidim centrotours ima ponudu za 75 km, sto nije lose, ali bez karte

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i mi imamo valjda pravo da kratkim komentarom izrazimo odusevljenje prema njegovom postuzizu1991 je napisao/la:Dobro, čovjek ima pravo da iznese svoje mišljenje, to mu niko ne brani.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znao samPapastathopoulos je napisao/la:Pa i mi imamo valjda pravo da kratkim komentarom izrazimo odusevljenje prema njegovom postuzizu1991 je napisao/la:Dobro, čovjek ima pravo da iznese svoje mišljenje, to mu niko ne brani.
@papasthatopoulos, nisam to niti rekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.