Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 21 jan 2013, 13:58

Priča se da je odšteta za Coutinha 8 miliona funti što je sasvim ok. Lijepo pojačanje, ipak brazlilac je to. 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 jan 2013, 14:00

Miguel Reina (father): "Pepe has shown he's good good enough for Barcelona, and I would even say he'd be the perfect goalkeeper for Barça."
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2013, 14:15

Iskreno, volio bih da ga prodamo, to bi otvorilo prostor za novog golmana. Beg! :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 21 jan 2013, 14:18

Coutinho je igrac za sljedecu sezonu. Ako ga dovedemo sada, imat ce 4 mjeseca cisto za adaptaciju. Ima tu nekoliko juznoamerikanaca koji ce mu sigurno pomoci. Najveci problem mu je sto mu fali fizicke snage, lak je k'o perce. To moze biti itekako velik problem u Engleskoj. Osim toga, itekako zadovoljava ovaj Rodgersov sistem. Mlad, brz, vjest sa loptom. Koliko sam upucen, ne dobija sansu u Interu jer Stramaccioni prednost daje hard-workerima a ne kreativcima (tu ispastaju Coutinho, Alvarez, do maloprije i Sneijder).

Coutinho - Sturridge - Suarez

Very exciting young lads. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 jan 2013, 14:19

OTNYS_YNWA je napisao/la:Iskreno, volio bih da ga prodamo, to bi otvorilo prostor za novog golmana. Beg! :D
ja kontam da nece bit trejd Reina-Valdes :? Dobro bi ga bilo prodati i dovest golmana kako treba,Reina vec odavno nije onaj stari.Kad se sjetim koliko je puta znao svojim ispucavanjima izbaciti Torresa,Rieru 1vs1 sa gomanom protivnice ekipe...
Naravno ako ode ja bi volio Bega,al kako stvari stoje BR vec je spremio zamjenu za Pepea,a to je Butland.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2013, 14:23

Ma kakav Valdez, može na klupu a Jones na go' :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 14:23

Nemoj Valdesa :D Kažu da je dobar Butland iz Birminghama, nisam ga nikad gledao, ali mlad je ako ništa.

Anele, pa bolji je Jones od Reine :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 jan 2013, 14:31

Carlo je napisao/la:Nemoj Valdesa :D Kažu da je dobar Butland iz Birminghama, nisam ga nikad gledao, ali mlad je ako ništa.

Anele, pa bolji je Jones od Reine :mrgreen:
:D Ma Jones je prejak kao drugi golman tima, on svoje prilike koristi i spreman je pomoći timu kad mu se ukaže prilika.

Ja bih volio naravno Bega, ako ode Reina ali ni Butland nije loše rješenje - samo kontam da bi on bio čak i skuplji od Bega :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 jan 2013, 14:32

Butland je jako dobar golman ali on je premlad za Premijer Lige, ja bi volio Begovica a Butland može zamjena biti. :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 jan 2013, 14:41

gio10 je napisao/la:ne mislim da će se dovoditi i diego i coutinho zajedno, pošto vlasnici neće dati pare, diego koliko se ne varam ima 29 godina :roll: koliko se sjećam otjeran je iz juventusa zbog slabe forme, mislim da bi bio još jedan promašaj, a uostalom kao dođu obojica znači da se vrata za eriksena zatvaraju
Diego ima 27 godina.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 jan 2013, 14:47

EBSCO je napisao/la:
gio10 je napisao/la:ne mislim da će se dovoditi i diego i coutinho zajedno, pošto vlasnici neće dati pare, diego koliko se ne varam ima 29 godina :roll: koliko se sjećam otjeran je iz juventusa zbog slabe forme, mislim da bi bio još jedan promašaj, a uostalom kao dođu obojica znači da se vrata za eriksena zatvaraju
Diego ima 27 godina.
Svejedno kad je propo igrač, kad se samo sjetim kakav je bio u Werderu :roll:
Neka njega u Wolfsburgu, tamo mu je najbolje :D !

Izgleda da je Coutinho veoma blizu prelaska na Anfield :!:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 jan 2013, 14:48

Ko god da dodje,tesko da moze biti gori od Reine(popravio se u zadnje vrijeme).Naravno da bi Butland bio poskup iz jednostavnog razloga sto je Englez.Pored talenta koji ima,dobra stvar je i to sto je visok 1,96m,te mu ubacaji iz ugla nebi trebali predstavljat problem jer bi sa lakocom te lopte kupio i izbijao.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 jan 2013, 14:50

BeyKopites je napisao/la: Izgleda da je Coutinho veoma blizu prelaska na Anfield :!:
Interovci pricaju da od toga nema nista,i da su male sanse da se to desi.Nadam se da grijese...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jan 2013, 14:54

ma **** diega ba, ako se već ima novca daj da se to ostavi za golmana , ili da se dovede eriksen, ako je istina ovo da su poslani skauti, znači da se para ima ;)
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jan 2013, 14:55

---------Butland---------
Glen----Agger-kikser-Jose
------------------------------
----------Lav---------------
-----Ne dodajem vise prvom do sebe-------Gerrard
Coutinho------3 od 3---------Sule

Et to bi bilo to od februara aBd

Na ljeto bi bilo lijepo dovest Eriksena,Isca il Moutinha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jan 2013, 15:03

BeyKopites je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Diego ima 27 godina.
Svejedno kad je propo igrač, kad se samo sjetim kakav je bio u Werderu :roll:
Neka njega u Wolfsburgu, tamo mu je najbolje :D !

Izgleda da je Coutinho veoma blizu prelaska na Anfield :!:
Diego je bio dobar igrac u svakom timu u kojem je igrao osim u Juventusu..cak je i u Atleticu dok je bio na pozajmici odusevio te mi je bilo cudno zasto nisu otkupili ugovor njegov na kraju sezone :? gledao sam zadnji mec u ligi protiv Stuttgarta, osim sto je dao gol odigrao je extra meč..ne kazem da je pod moranje njegov dolazak ali sto da ne..ipak nam treba malo brazilske kreativnosti 8-) Kutinja nisam gledao tako da necu da pisem nista :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jan 2013, 15:20

Gledao sam Coutinha i u Italiji i u Spaniji i po meni bi to bilo vrlo dobro pojacanje, al' naravno da nista nece biti od toga kao ni od pola miliona igraca sto je spomenuto ovdje preneseno sa nekim portala isl...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 15:30

Sky Sports understands that Liverpool are continuing talks with Inter Milan over Philippe Coutinho.

Now the clubs are holding further discussions and the expectation is that a deal will be concluded shortly with Liverpool paying £8million.
http://www1.skysports.com/football/news ... e-Coutinho" onclick="window.open(this.href);return false;

:)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 jan 2013, 15:49

Ja msm da od tog Coutinha nema nista.Glupo bi bilo da Inter nakon prodaje Snaidera,proda jos jednog igraca koji igra slicnu poziciju

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 21 jan 2013, 16:15

peppo_owen je napisao/la:Ja msm da od tog Coutinha nema nista.Glupo bi bilo da Inter nakon prodaje Snaidera,proda jos jednog igraca koji igra slicnu poziciju
Pa s obzirom da su i jedan i drugi imali po 5 nastupa u ligi ove sezone, ne bih rekao da su previse racunali na njih. Ali ako Coutinha racunaju kao nekoga ko ce biti prvotimac u buducnosti, onda bi to mogao biti problem.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.