Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 21 jan 2013, 00:31

Damian ‏@DamianLFCpl
Inter want LFC to pay £10 million for Coutinho after turning down an £6.7 million offer for the 20-year-old on Friday night - The Times
Po meni je ovo puno za nekog još nedokazanog igrača ali eto, čisto nek ima neka konkurencija u veznom

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 21 jan 2013, 01:12

Hajmo malo..
[youtube][/youtube]

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2013, 10:26

EBSCO je napisao/la:
Damian ‏@DamianLFCpl
Inter want LFC to pay £10 million for Coutinho after turning down an £6.7 million offer for the 20-year-old on Friday night - The Times
Po meni je ovo puno za nekog još nedokazanog igrača ali eto, čisto nek ima neka konkurencija u veznom
On je dobar igrac,supertalentovan samo mu treba neko da ga usmjeri i nauci neke stvari,da izgradi karakter,mislim da bi Brendan to mogao..Danas je rijetkost da vezni igrac,playmaker ima ogromnu brzinu,drbling,sut,pas a to Coutinho ima...Nebi bilo lose da dodje,dobili bi brzinu u veznom redu i super igraca koji bi kroz godinu dana igrao znacajnu ulogu u timu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2013, 11:05

Ponos Torina je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Damian ‏@DamianLFCpl
On je dobar igrac,supertalentovan samo mu treba neko da ga usmjeri i nauci neke stvari,da izgradi karakter,mislim da bi Brendan to mogao..Danas je rijetkost da vezni igrac,playmaker ima ogromnu brzinu,drbling,sut,pas a to Coutinho ima...Nebi bilo lose da dodje,dobili bi brzinu u veznom redu i super igraca koji bi kroz godinu dana igrao znacajnu ulogu u timu....
e bas zbog ovih stvari bi ja volio da on dođe prije nego sneijder. imamo vec gerrarda u vezi koji nije bas previse brz a bogami ni neki tehnicar a sneijder je jos sporiji. nama treba jedna brza i prodorna desetka. a ovaj coutinho moze po potrebi i na krilnim pozicijama igrati.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jan 2013, 11:37

Necu reci reko sam vam,al reko sam vam da se pojma nema ko dolazi u Liverpool.Vjerovatno je i cijela strka sa Sneiderom bila da bi se prikrilo interesovanje za Coutinha al nakon Sneidera on izlazi na naslovnice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 21 jan 2013, 11:38

Liverpool are considering an improved bid for Inter Milan midfielder Philippe Coutinho.

An offer of £6.7million was rejected over the weekend and Brendan Rodgers may raise it to around £8m for the 20-year-old.

Rodgers has also been linked with Sevilla's Argentine defender Federico Fazio, 25.
izgleda da nece samo coutinho doci,mora doci jos jedan stoper,jer BR ne racuna na coatesa
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jan 2013, 12:13

Jan 27 17:00 Oldham Athletic v Liverpool FA Cup (Round 4)
Jan 30 20:45 Arsenal v Liverpool Premier League
Feb 3 17:00 Manchester City v Liverpool Premier League
Feb 11 21:00 Liverpool v West Bromwich Albion Premier League
Feb 14 18:00 Zenit St Petersburg v Liverpool Europa League (Second Round)
Feb 21 21:05 Liverpool v Zenit St Petersburg Europa League (Second Round)
Feb 24 14:30 Liverpool v Swansea City Premier League

Coutinho is set to become Livepool's 2nd signing of January

James Pearce of Liverpool Echo reports Philippe Coutinho Inter's Brazilian attacking midfielder is set to become 2nd signing of Brendan Rodgers this January.
Liverpool's first bid was rejected by Inter but Liverpool ae set to increase their offer.
James Pearce says Coutinho has shown indication he's keen a move to Anfield.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jan 2013, 12:25

Ako Coutinho dodje, to vjerovatno znači odlazak Susa negdje na posudbu, pa ne znam baš koliko je pametan potez dati 10m eura za neprovjerenog igrača, sve stoji da je on talentovan, al nisam baš siguran kako će se snaći u EPL. Al hajd vjerujem Brendanu.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2013, 12:43

Otelo je napisao/la:Necu reci reko sam vam,al reko sam vam da se pojma nema ko dolazi u Liverpool.Vjerovatno je i cijela strka sa Sneiderom bila da bi se prikrilo interesovanje za Coutinha al nakon Sneidera on izlazi na naslovnice.
to je uvijek tako bilo u liverpoolu nije to nista novo...
joj ljudi ko da iz naseg đepa ide tih 10 miliona... bolje 10 za coutinha nego da se nerviramo ko prosli januar...
mada ja mislim da je za nas ovaj prelazni zavrsen kad smo doveli sturridgea.
You are someone else I am still right here

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 21 jan 2013, 12:49

Bolje da se on ne snadje u Premiershipu nego Snajider. Slažem se sa @ferom. A inače ne znam toliko malog. Znam da je bio dobar u Espanyolu, to vam mogu potvrditi. Tamo sam ga gledao par puta. Inter sam jako malo gled'o da bih znao šta se tamo dešava.

Kako sam onda tako odlučan za Snajidera? Gole činjenice. 100.000€ sedmično se ne daje nekom ko je dugo bio odsutan, ko ulazi u 29. godinu i igrača, kojeg više ne želi ni jedan veliki klub. Ovo zadnje je ključno. Da valja interesovali bi se i veliki, a ništa veći mađioničar BR nije od drugih velikih trenera, nije moguće da bi ih izlevatio na takav način. Vjerujem da bi prije Snajider izlevatio Liverpool.

Drago mi je što se doveo Sturridge, davno sam rekao kako bih ga volio vidjeti u Arsenalu i drago će mi biti ako se dovede Coutinho. A hvala bogu što nije napravljena greška. Ne želim loše, zato neću da neko misli kako iz mene govori ljubomora ili sam licemjeran i bojim se konkurencije Arsenalu, naprotiv dabogda doveli Cavanija ili Falcaa i Iniestu, al' Snajidera ne d'o bog.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jan 2013, 12:52

" onclick="window.open(this.href);return false;

:o
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 12:55

gaston je napisao/la:

Ma Assaidi je majstor samo izgleda nije za rodgersa koji ga nije stavljao ni na klupu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jan 2013, 12:59

Carlo je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Ma Assaidi je majstor samo izgleda nije za rodgersa koji ga nije stavljao ni na klupu.
ma da mu hoce bar pocet davat onih zadnjih 15-tak minuta u ligi, mada cisto sumnjam jer ce nam izmjene uglavnom ici Sterling-Borini-Allen kao i u proslom mecu :/ bar cemo ga gledat u kupu i u EL ako nista 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 13:00

gaston je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
gaston je napisao/la:

ma da mu hoce bar pocet davat onih zadnjih 15-tak minuta u ligi, mada cisto sumnjam jer ce nam izmjene uglavnom ici Sterling-Borini-Allen kao i u proslom mecu :/ bar cemo ga gledat u kupu i u EL ako nista 8-)
Ma bolji je on od Sterlinga, ne može Sterling s 18 godina igrati regularno. Nije odigrao dobru tekmu ima 2 mjeseca...

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 jan 2013, 13:07

Jack Sear ‏@Jack_Sear_
Rodgers wants at least 2 more new faces this window. Coutinho set to sign. (Echo)
Melly ‏@MelwoodLFC
Our scouts have been out in Germany. They caught Wolfsburg v Stuttgart and sent back a glowing report on Diego. He ticks a lot of boxes.
Melly ‏@MelwoodLFC
Diego believes LFC would be a dream move for him. He is friends with Lucas and available for c. €11m. He's experienced but not past it.
Diego i Coutinho i da se šprdamo sa ligom :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2013, 13:09

Nisam gledao Diega ima 2 godine, mora da je totalno propo čim košta 11 miliona :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 21 jan 2013, 13:16

EBSCO je napisao/la:
Jack Sear ‏@Jack_Sear_
Rodgers wants at least 2 more new faces this window. Coutinho set to sign. (Echo)
8-)

Smatram Liverpool Echo jednim od renomiranijih i vjerodostojnijih listova tako da vjerujem da bi moglo ovo izaci na dobro.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jan 2013, 13:28

ne mislim da će se dovoditi i diego i coutinho zajedno, pošto vlasnici neće dati pare, diego koliko se ne varam ima 29 godina :roll: koliko se sjećam otjeran je iz juventusa zbog slabe forme, mislim da bi bio još jedan promašaj, a uostalom kao dođu obojica znači da se vrata za eriksena zatvaraju
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2013, 13:52

Coutinho i jedan Defanzivac,samo mi nije jasno ovo za Fazia on je spor igrac slican Coatesu...Nama treba brz i jak stoper,ili igrac poput (Mbia) iz QPR lik iznosi loptu kako hoce,jak,brz,tehnicki dobar,pametan igrac volio bi njega vidjeti kod nas,ali to se nece desiti bar dok QPR neispadne iz lige a sumnjam da ce ispasti:)

Rodgers radi na tome da poboljsa harmoniju u timu.......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2013, 13:55

Coutinho je veoma zahvalan igrač. I slažem se sa predhodnicima da nam je potreban neko njemu sličan uz Gerrarda na sredini. Sneider nije već dugo onaj stari, povrede ga središe i mislim da je Philippe puno bolje rješenje od nje. Nadam se da će doći, a i nisu neke velike pare u pitanju. Pa Allena smo platili 15. :mrgreen:
Što se tiče Assaidija, brz igrač sa dobrom tehnikom ali nikako da uspije dobiti pravu minutažu. Ko zna šta de dešava na treninzima, očito ne pokazuje dovoljno da bi mu Rodgers vjerovato na utakmicama. U svakom slučaju, ja sam za njegov ostanak, jer od Benayouna nemamo pravog jokera sa klupe. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina i 6 gostiju.