FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- kraljttbvb
- Kontakt:
Po cemu je bolja? Po tome sto iduce sezone nece moci igrati Euro takmicenja, jer su duzni neku lovu?M4kaveli je napisao/la:Respekt Schalkeu, ali trenutno je Malaga bolja od njih i zaista su male sanse da spanac predje kod njih.
Sad kad su ih napustili Arapi, vecina igraca ce razguliti iz Malage i radi toga je bolje otici iz Malage u Sapke ili neki slican klub.
Mozda mu neko umro...badstuber je napisao/la:sto je bilo sa gomezom,je li on mozda raskinuo ugovor sa pumom,posto je i jucer a i danas imao potpuno crne kopacke?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja govorim za trenutno stanje.kraljttbvb je napisao/la:Po cemu je bolja? Po tome sto iduce sezone nece moci igrati Euro takmicenja, jer su duzni neku lovu?M4kaveli je napisao/la:Respekt Schalkeu, ali trenutno je Malaga bolja od njih i zaista su male sanse da spanac predje kod njih.
Sad kad su ih napustili Arapi, vecina igraca ce razguliti iz Malage i radi toga je bolje otici iz Malage u Sapke ili neki slican klub.
Mozda mu neko umro...badstuber je napisao/la:sto je bilo sa gomezom,je li on mozda raskinuo ugovor sa pumom,posto je i jucer a i danas imao potpuno crne kopacke?
Malaga je trenutno bolja momcad i ima jednog od najboljih trenera.
Naravno da nije bolje za Isca da ode u Schalke jer mu to nije skoro nikakav napredak u karijeri.
Bolje je otici u Real, Barcu, United, Bayern itd ,..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preko zimske stanke se naucilo nesto novo a to je postizanje golova iz prekida.
U subotu je Mandzuukci nakon ko zna koliko vremena pogodio nakon kornera i to direžktno nakon ubacaja. Bas sam se iznenadio kada sam vidio da smo napokon i tu barijeru uspjeli probiti.
Jucer je Baoteng isto pogodio glavom i to mu je prvi pogodak u dresu Bayerna.
Ovo sve dokazuje da se stoperi usudjuju krenuti vise naprijed, konkretno kod Boatenga koji je vise stihijski isao na protivnicku polovinu za razliku od Dantea koji tu osobinu ima urodjenu od igranja u Gladbachu.
Dakle, vrlo je pozitivno to sto se radilo u Dohi, jos samo da se masina zahukta onako kakva je bila u prvom dijelu sezone i samo nebo je granica.
U subotu je Mandzuukci nakon ko zna koliko vremena pogodio nakon kornera i to direžktno nakon ubacaja. Bas sam se iznenadio kada sam vidio da smo napokon i tu barijeru uspjeli probiti.
Jucer je Baoteng isto pogodio glavom i to mu je prvi pogodak u dresu Bayerna.
Ovo sve dokazuje da se stoperi usudjuju krenuti vise naprijed, konkretno kod Boatenga koji je vise stihijski isao na protivnicku polovinu za razliku od Dantea koji tu osobinu ima urodjenu od igranja u Gladbachu.
Dakle, vrlo je pozitivno to sto se radilo u Dohi, jos samo da se masina zahukta onako kakva je bila u prvom dijelu sezone i samo nebo je granica.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I dalje segment prekidi su boljka istina Mandžo je zabio nakon kornera ali mi smo protiv Furtha izveli ako se ne varam nekih 15 kornera iz kojih smo bili bezopasni tu se nekako najviše trudi Martinez i Dante ostali statični, nadam se da će u drugom dijelu sezone ovaj dio igre u mnogom popraviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Ja govorim za trenutno stanje.
Malaga je trenutno bolja momcad i ima jednog od najboljih trenera.
Naravno da nije bolje za Isca da ode u Schalke jer mu to nije skoro nikakav napredak u karijeri.
Bolje je otici u Real, Barcu, United, Bayern itd ,..
Ne znam kakav je Isco, nisam ga nesto puno gledao, ali ako ce sjediti na klupi bilo kojeg od nabrojanih klubova, onda mu je bolje doci u Sapke ili klub slican Sapketu gdje ce stalno igrati i jos vise napredovati.
Ako ce se provesti ko sahin u realu (malo klupa, malo tribine), onda mu je bolje, ako ce vec ici iz Malage, otici u Betis, Sevilju, Sapke i tamo biti tata

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Evo Guardiola fol ima 278 miliona za pojačanja i za te pare ce pokusati da renovira tim sa dovodjenjem :
Edin Džeko (Manchester City), Benat Etxebarria (Real Betis), Isco (Malaga), Victor Valdes (Barcelona)
i Neymar (Santos).Matsa Hummelsa i Marija Götzea (BVB),Edinson Cavani (Napoli), Adrian Lopez (Atletico Madrid) i Michu (Swansea City).
Izvor: El Economista
Znamo svi da je šuplja, ali da vidite dokle ide ljudska glupost.
Edin Džeko (Manchester City), Benat Etxebarria (Real Betis), Isco (Malaga), Victor Valdes (Barcelona)

Izvor: El Economista

Znamo svi da je šuplja, ali da vidite dokle ide ljudska glupost.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hajde 100-120 mil eura za dva vezna i napadača, ali ne znam kako dođoše do 278 mil eura.Zar ne znaju da zaokruzuju brojeve. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma u ovo mogu povjerovati samo oni koji nemaju pojma o Bayernu.FRANK RIBERY je napisao/la:Hajde 100-120 mil eura za dva vezna i napadača, ali ne znam kako dođoše do 278 mil eura.Zar ne znaju da zaokruzuju brojeve.
Ocikivati da ce se preko 100 miliona potrositi na pojacanja je krajnje, al krajnje nerealno.
Otkako je objavljeno da Guardiola dolazi, stampa pise svasta. Uli je htio da smiri medije tako sto ce prije vremena objaviti da je postignut dogovor sa Guardiolom i da tako zaustavi spekulacije, a na kraju se to ispostavilo pogresno. Tek sada je dobio prave spekulacije

Jos jedna graska je to, sto je u ovoj godini najavio i novog dionicara i nove enormne milione pa to sve mediji zapakuju u pricu da se spremaju ogromni novci Guardioli za pojacanja.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hvala Bilal na komplimentu. Nije bas da vjerujem da će Bayern potrositi 100 mil eura već bi bila manja patka od 278 mil eura.Bilall je napisao/la:Ma u ovo mogu povjerovati samo oni koji nemaju pojma o Bayernu.FRANK RIBERY je napisao/la:Hajde 100-120 mil eura za dva vezna i napadača, ali ne znam kako dođoše do 278 mil eura.Zar ne znaju da zaokruzuju brojeve.
Ocikivati da ce se preko 100 miliona potrositi na pojacanja je krajnje, al krajnje nerealno.
Otkako je objavljeno da Guardiola dolazi, stampa pise svasta. Uli je htio da smiri medije tako sto ce prije vremena objaviti da je postignut dogovor sa Guardiolom i da tako zaustavi spekulacije, a na kraju se to ispostavilo pogresno. Tek sada je dobio prave spekulacije![]()
Jos jedna graska je to, sto je u ovoj godini najavio i novog dionicara i nove enormne milione pa to sve mediji zapakuju u pricu da se spremaju ogromni novci Guardioli za pojacanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
sve u svemu ovu priču o Pepu treba što prije zaboravit dok ne prođe prvenstvo jer će nam se razbit o glavu treba se okrenut utakmicama, protiv Furta koji nije prešao centar jednostavno očajna igra da gora ne može bit,mislim da se i Jup malo ohladio mada nebi trebo treba odradit do kraja i vozdra ,Bajernu zapravo i najviše treba u ovom momentu trener vizionar sa idejom a to je upravo Pep ali treba odratiti ovo do kraja malo se bojim Dortmund i Leverkuzen su strašno krenuli,valjda će biti dobro lično bih bio zadovoljan osvahjanjem lige i kupa i 1/4 LP, sad bih to potpisao zapravo najviše nam je sad potrebna domaća titula valjda tako Uli i ostali razmišljaju...Pozzz svim Bavarcima
momci evo nas dragi franck jusuf bilal Muhamed ribery je izjavio da bi volio zavrsiti karijeru u nasem divu 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery- ... ernu/96702" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery- ... ernu/96702" onclick="window.open(this.href);return false;
FRANK RIBERY je napisao/la:Hvala Bilal na komplimentu. Nije bas da vjerujem da će Bayern potrositi 100 mil eura već bi bila manja patka od 278 mil eura.Bilall je napisao/la:Ma u ovo mogu povjerovati samo oni koji nemaju pojma o Bayernu.FRANK RIBERY je napisao/la:Hajde 100-120 mil eura za dva vezna i napadača, ali ne znam kako dođoše do 278 mil eura.Zar ne znaju da zaokruzuju brojeve.
Otkako je objavljeno da Guardiola dolazi, stampa pise svasta. Uli je htio da smiri medije tako sto ce prije vremena objaviti da je postignut dogovor sa Guardiolom i da tako zaustavi spekulacije, a na kraju se to ispostavilo pogresno. Tek sada je dobio prave spekulacije![]()

ma kakvih 278 miliona pa maxsimum koliko smo dsoada sto se tice pojacanja trosili nije bio visi od 70 cisto sumnjam da se se enes toga zlatnog pravila odreci svabenzih su to

278 miliona je previše. Uredu je dovesti 2-3 igrača, pojačati se na nekim pozicijama, ali 278 miliona ne ide. Suarez je kako kažu jedna od želja. Šta će mu on pored toliko novca, može Falcaa dovesti. Šta će mu Valdes
Bayern će postati prava komerijala, eto nam još "fanova"

Bayern će postati prava komerijala, eto nam još "fanova"

- anelbavarac
- Kontakt:
Ne ljuti se Yuppko dzaba,stvarno pretjeruju sa ovim spekulacijama a svi mi koji pratimo Bayern znamo da od ovoga sto najavljuju nema nista Pep dolazi tek u julu tako da okrenimo se mi utakmicama koje ubrzo dolaze 

- brzitesanj
- Kontakt:
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
Nisam stigo komentirati prije! Pogledao sam tekmu naravno! 
Manđa se polako pretvara u stroj i prirasta mi srcu. Lepo je vidjeti kad rvat zabija u vršku Bayernovog napada. Stavrno je jako dobro odigrao i suzdržo sam se da mu **** mater nakon što je fulo zicer sa dva metra. Fino je na kraju sve popravio. Nadam se da mu ova sezona nije jedna lasta koja čini proljeće i da neće proči ko Olić, već da su ovi golovi i igra stvarni prikaz njegove kvalitete.
Baš me zanima koliko Manđa sada vrijedi i za koliko bi mi njega mogli utopiti da do toga dođe. Ima li neki klub tamo vani koji je spreman za njegove uslzge dati 20 miljona eura ili nedaj Bože više?
Schweini je također odigrao fenomenalnu tekam. Bilo ga je posvuda, delal je na kičmi i tu i tamo napravio koji genijalan potez. Mogu reči da mu se i šut, a pogotovo slobodnjaci popravili
Što se tiće tog svega, po pitanju da smo mi odigrali loše, samo ću puknut od smijeha
:hehe: Da mi nismo torpedirali protivnika to je istina, no Furtha nam dosloFce nije napravio ništa, izuzev one gluposti kad je Dante sjebo zaleđe. Kad tako odigraš onda neodigraš loše, već kolko treba. Ptoriv Freiburga ili bolje rečeno protiv Lilla u gostima smo odigrali loše dok ovo sa tim nema veze. Kada ostvariš totalnu dominaciju na terenu i kada ti je protivnik nemoćan onda po nogometnom zakonu neigraš loše!
Malo me začudilo kad je Robben ušao, jer sam mislio da još nije spreman. kako je sada izgledao na terenu bilo je to predobro, samo je malo preveč puta dodo loptu
Treba reči, da se iznad Arene osjetila ta vijest da je Guardiola potpisao, pa možda igrači kako zbog toga, a i zbog činjenice da su pripreme tek gotove igrali malo lošije u napadu. S vremenom će to ofenzivno ili ti po broju stvorenih prilika sigurno biti bolje!
Još jednom
za Manđu!

Manđa se polako pretvara u stroj i prirasta mi srcu. Lepo je vidjeti kad rvat zabija u vršku Bayernovog napada. Stavrno je jako dobro odigrao i suzdržo sam se da mu **** mater nakon što je fulo zicer sa dva metra. Fino je na kraju sve popravio. Nadam se da mu ova sezona nije jedna lasta koja čini proljeće i da neće proči ko Olić, već da su ovi golovi i igra stvarni prikaz njegove kvalitete.
Baš me zanima koliko Manđa sada vrijedi i za koliko bi mi njega mogli utopiti da do toga dođe. Ima li neki klub tamo vani koji je spreman za njegove uslzge dati 20 miljona eura ili nedaj Bože više?

Schweini je također odigrao fenomenalnu tekam. Bilo ga je posvuda, delal je na kičmi i tu i tamo napravio koji genijalan potez. Mogu reči da mu se i šut, a pogotovo slobodnjaci popravili

Što se tiće tog svega, po pitanju da smo mi odigrali loše, samo ću puknut od smijeha

Malo me začudilo kad je Robben ušao, jer sam mislio da još nije spreman. kako je sada izgledao na terenu bilo je to predobro, samo je malo preveč puta dodo loptu

Treba reči, da se iznad Arene osjetila ta vijest da je Guardiola potpisao, pa možda igrači kako zbog toga, a i zbog činjenice da su pripreme tek gotove igrali malo lošije u napadu. S vremenom će to ofenzivno ili ti po broju stvorenih prilika sigurno biti bolje!
Još jednom

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- brzitesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.