Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JTS
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la JTS » 21 jan 2013, 01:16

kakve su šanse da Omić zaigra za BiH ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 jan 2013, 01:28

JTS je napisao/la:kakve su šanse da Omić zaigra za BiH ?
On želi igrati samo za BiH, ali FIBA i Slovenci imaju riječ... Uglavnom, pokušaće se i za njega u Ženevi kao i za ostale košarkaše, koji mogu igrati za BiH, a igrali su za druge države...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 21 jan 2013, 01:29

JTS je napisao/la:kakve su šanse da Omić zaigra za BiH ?
omic-nurkic-kuzmic centri za buducnost bh repke

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jan 2013, 01:43

aha, čitao sam intervju Haruna u kojem priča o Omiću .. kako bi išao pješke po njega u Ljubljanu, da je pričao s njim, itd, al' ne znam je li od tada bilo šta konkretno, ili je možda neko od "nas" dobio neku informaciju želi li Alen igrati za nas, kakve su šanse za to, itd .. drago mi je ovo što sam pročitao .. mada, pročitao sam ovdje da ćemo vjerovatno uzeti jednog, Begić ili Omić .. nadam se Omić, ali, može i Begić, bolje išta, nego ništa ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 jan 2013, 02:02

JTS je napisao/la:aha, čitao sam intervju Haruna u kojem priča o Omiću .. kako bi išao pješke po njega u Ljubljanu, da je pričao s njim, itd, al' ne znam je li od tada bilo šta konkretno, ili je možda neko od "nas" dobio neku informaciju želi li Alen igrati za nas, kakve su šanse za to, itd .. drago mi je ovo što sam pročitao .. mada, pročitao sam ovdje da ćemo vjerovatno uzeti jednog, Begić ili Omić .. nadam se Omić, ali, može i Begić, bolje išta, nego ništa ..
Biće mnogo pozitivnih stvari i u budućnosti, otom-potom ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jan 2013, 08:00

koji kura serete po momku, dajte mu šansu pa onda komentirajte..

tako ste pljuvali i po mašiću i peršiću, ismijavali ih dok nisu počele utakmice pa ste onda okrenuli priču..

polako samo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 jan 2013, 08:24

CashMan je napisao/la:Takvih sveznalica koje samo na poene gledaju ima mali milion...

PS ja bih ti preporučio da izbaciš te nacionalističke izraze u postu, inače lagano možeš zaraditi ban. Nikakve četnike, balije, ustaše ne želim vidjeti na ovim temama..-.
Rekao sam da se pogledaju dvije utakmice Igokee, da se analizira Adamoviceva igra, ne da se gledaju njegovi poeni asistencije, jer ako se radi toga bude gledala utakmica, gledace se uzalud...Nego da se pogleda radi tog njegovog famoznog pregleda igre i doprinosa Igokei, pa bih onda preporucio da se pogleda jedna utakmica Partizana, da se vidi uloga Gordica....Gordic stagnira u svojoj karijeri otkako je otisao iz Buducnosti to svi znamo, ali nek se pogleda jedna utakmica Partizana, pa ce se uvjeriti, iako igra nesigurno, da je poceo bolje da igra na poziciji playa, i da Vujosevic ne mazi "svog" Vestermana, Nemanja bi imao puno jacu ulogu u timu...I kao ovakav Nemanja je puno bolji od Adamovica na poziciji playa...

Sto se tice Adamovica, ja protiv momka nemam apsolutno nista, i da mu se zvijezde poklope da napravi vrhunsku karijeru, ali opet cu ponoviti, moj jedini stav ovdje za njega je da on ne moze doprinijeti ekipi na poziciji playa nista novo i bolje, pored Wrighta, Gordica i Pasalica, ali ako se desi i dokaze suprotno, ja cu svoje rjeci povuci... ;)

Sto se tice "nacionalizma", nisam htio prije par stranica nista da spominjem, ali posto je se javio momak i potvrdio ono sto sam rekao, onda sam samo obrazlozio nekih par stvari koje znam da su se desile i ciji sam svjedok bio, nisam imao nikakvu namjeru da provociram po bilo kojoj osnovi, jer ja znam kako se to ovdje tumaci i kako to odredjene tetke-perse odmah prosire i razviju... :lol: Ja mislim da Savovic nema nista bolje misljenje o BiH od Adamovica, medjutim dao bih ruku svoju da zaigra za nas, i da radi 80% onog sto radi u Zvezdi....Slazem se da nama ne trebaju igraci, da ima suza krene kad nasa himna pocne, nego ko ce raditi posao, to je Masic najbolje dokazao u ovim kvalifikacijama... 8-) Gazda, tvoje sam upozerenje prihvatio i drzacu ga se... ;)

Sto se tice price oko Filipa Adamovica, ja sam over and out... ;)
Pravda za Papeta!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 jan 2013, 08:56

@DUfresne gledam svaku utakmicu Igokee i na osnovu toga i pričam. Sve ono što sam rekao je na osnovu toga što sam gledao. Savović ima itekako dobro mišljenje o BiH bar po mojiim izvorima, koji su sto posto tačni samo nikad nećemo saznati šta mu je u srcu. Na riječima je Bosanac koliko i Srbin. Za Adamovića ne znam i ne zanima me. Jer ako bude igrao kako treba baaš me briga. Ako ćeš iskreno čuo sam ja i da Gordić ima nacionalističkog u sebi ali sve je to rekla kazala. A i o Gordiću je povjerljiv izvor.
@mummi slažem se sa tobom i @nenom da trebamo 15 igrača da se bore. Fale nam još tri ili dva u ovih 12 koje sam ti nabrojao. Znam jednog, a za ostale visjet ćemo. Nisam rekao da imaš nešto sa nekim na forumu nego da bi mogao pomisliti da ste ti i @Dufresne isti likovi jer vam je ista priča u potpunosti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jan 2013, 09:02

Jel vrijeme da moderator stavi tačku na i na ove postove koji,uz argumentaciju "priča se po selu",pripovjedaju o "nacionalizmu" aktuelnih i potencijalih reprezentativaca Srpske nacionalnosti?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 jan 2013, 09:14

Kevin je napisao/la:koji kura serete po momku, dajte mu šansu pa onda komentirajte..

tako ste pljuvali i po mašiću i peršiću, ismijavali ih dok nisu počele utakmice pa ste onda okrenuli priču..

polako samo..
ne generaliziraj molim te!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2013, 09:40

Adamovic je koliko mi je poznato, vec prosle godine bio pozivan u repku nakon otakaza na mjestu pleja, pa se povrijedio nesto i tada je usao Arci.
Ako Aco procjeni da mu treba, neka momak igra, kao igrac nije los, a kao covjek cim je dosao prosle godine i sve bilo u redu, ne vidim neki problem sto se toga tice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 jan 2013, 09:40

zaboljisportuBiH je napisao/la:@DUfresne gledam svaku utakmicu Igokee i na osnovu toga i pričam. Sve ono što sam rekao je na osnovu toga što sam gledao. Savović ima itekako dobro mišljenje o BiH bar po mojiim izvorima, koji su sto posto tačni samo nikad nećemo saznati šta mu je u srcu. Na riječima je Bosanac koliko i Srbin. Za Adamovića ne znam i ne zanima me. Jer ako bude igrao kako treba baaš me briga. Ako ćeš iskreno čuo sam ja i da Gordić ima nacionalističkog u sebi ali sve je to rekla kazala. A i o Gordiću je povjerljiv izvor.
@mummi slažem se sa tobom i @nenom da trebamo 15 igrača da se bore. Fale nam još tri ili dva u ovih 12 koje sam ti nabrojao. Znam jednog, a za ostale visjet ćemo. Nisam rekao da imaš nešto sa nekim na forumu nego da bi mogao pomisliti da ste ti i @Dufresne isti likovi jer vam je ista priča u potpunosti.
Prijatelju, tu smo da diskutujemo i da iznosimo svoja misljenja, da sa vodi diskusija, po mogucnosti sto racionalnija i sa vise konkretnih argumenata...

Ali ovdje sta mi je zanimljivo, kad covjek napise jednu recenicu, jednu tvrdnju, istog trenutka se javlja deset ljudi, i od te jedne recenice, iskonstruisu citav SF roman, koji nema apsolutne veze sa tom recenicom... :lol:

Ovdje postoji par forumasa koji su dugo ovdje, koji su bliski odrednjenik kosarkaskim strukturama, u klubovima i savezima, koji ocito imaju vise informacija od nas, i cija misljenja zbog toga uvazavam i postujem...Jedan od njih, je ocito neno#4, ali mi je prezanimljiva stvar, da ja jucer citav dan pisem svoj stav o Filipu Adamovicu, opet naglasavam svoj stav, o njegovoj igri i o tome sta moze/ne moze doprinijeti reprezentaciji BiH, i to je sve zasnovano na tome sto sam ga pratio cijelu sezonu dok je igrao u Slobodi, i zadnje dvije godine u Igokei, medjutim jedini odgovor sto dobijam od nene#4 je, mozes ti pricati sta god hoces, Adamovic je siguran u 12 za EP... :lol: I onda poslije, jedini argument daje to sto je Gordic u losoj formi i sto je Muha vise SG, nego PG... :) Ja sam jucer u toku dana 5 puta ga pitao da nam napise njegov idealni sastav sastav od 12 igraca nase reprezentacije za EP, kad bi nam se sve stvari poklopile (kad svi se odazvali i ne bi bilo povreda)... Zanimljivo je kako to pitanje elegantno izbjegava, iz samo njemu znanih razloga... :lol: Ja mislim da pitanje nije tesko...:D Neno#4, nemoj da pocnem sumnjati u tvoj kredibilitet... :lol:

Sto se tice Gordica, i za njega sam cuo to, sto me mozda i ne bi iznenadilo da je istina...Ali s druge strane, Nemanja je rodjen u Mostaru, zivio malo u Trebinju, kosarkaski se poceo afirmisati u Buducnosti, izrastao u veoma talentovanog igraca, a opet u medjuvremenu je izabrao mlade selekciju BiH i poslije seniorsku, i do sada radio posten posao... Takodjer opet, ja mislim da je on mogao izabrati i Crnu Goru, ali eto nije, ne bih da ulazim u bit njegovog izbora, dosad je svoj posao radio konkretno i posteno, ja prezadovoljan... ;)

Sto se tice, patriotizma, onog iskrenog, ja mislim da nema puno razlike izmedju Gordica i Savovica po tom pitanju, ali opet cu to ponoviti, to mi apsolutno nije bitno sve dok odradjuju posao na terenu...Zato bih volio Savovica da zaigra, nego bilo ko, a na kraju neka svi spuste glave kad krene nasa himna (kao sto je Masic radio), samo nek uradi ono zbog cega je dosao... ;)

Necu dalje o Adamovicu... :lol: To poslije septembra... :D

Nego ja cu sad opet malo "zakuhati"... :lol: U pitanju je pozicija niskog krila, Masic je pokazao svoje kvalitete, medjutim njegova zamjena, ja mislim da bi mozda mogli imati vise koristi od jednog drugog igraca, za razliku od Persica, + plus mozemo na njega dugorocno racunati...

Interesuje me dokle ce otici diskusija sa ovim igracem... :D
Pravda za Papeta!

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 21 jan 2013, 10:11

Ja bih te zamolio da ne pricas o tom igracu(nisko krilo).Ja znam ko je on,ali ne bi valjalo da se prosiri.Bolje sacekaj da prodje 12 februar,pa onda pricaj.Hvala

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 jan 2013, 10:20

Lotus je napisao/la:Ja bih te zamolio da ne pricas o tom igracu(nisko krilo).Ja znam ko je on,ali ne bi valjalo da se prosiri.Bolje sacekaj da prodje 12 februar,pa onda pricaj.Hvala
Ok, ovo shvatam kao dobronamjeran savjet... ;)
Pravda za Papeta!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jan 2013, 10:22

Nisam upucen , a vidim da vas dosta spominje taj 12. februar , sta je taj datum ? :)
ZELJEZNICAR 1921!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jan 2013, 10:24

Šta krijete,da nije u Ivanu Ramljaku proradio Bosanskohercegovački patriotizam :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 21 jan 2013, 10:26

Dufresne je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Ja bih te zamolio da ne pricas o tom igracu(nisko krilo).Ja znam ko je on,ali ne bi valjalo da se prosiri.Bolje sacekaj da prodje 12 februar,pa onda pricaj.Hvala
Pa naravno da je dobronamjeran,jer i ja zelim isto kao i ti da taj zaigra za nas :)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 jan 2013, 10:28

@DUfresne evo ovaj zadnji veliki post se sve slažem sa tobom. Mislim da @neno neće da ti piše tih 12 zbog toga što neće da se piše ko bi sve to mogao biti jer nije gotovo tj čeka taj famozni 12-ti Feb.
Ja ne volim pisati o nacionalizmu jer nikad mi nećemo saznati šta je u glavam. Možda taj Gordić više voli Bosnu nego pola Bošnjaka u BiH, ali nekad jednostavno moraš malo sa zadrškom reći nešto. Znaš kako ti je svi noramlni ljudi teško javno govore svoje mišljenje jer oko njih ima dosta nacoinalista koji su spremin i da nekoga prebijeu prijete itd itd. Budale su uvijek u prednosti. Zato mene nervira sva ta priča ovaj rekao ovo ovaj ono. Nekad i ja ispoljim nacionalno kad me neko iznervira a u suštini nisam ni blizu nacionaliste. Ova priča o nacionalnom se dugo vrti po forumima i pravo me nervira što se sporta tiče.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 jan 2013, 10:28

Lotus je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Pa naravno da je dobronamjeran,jer i ja zelim isto kao i ti da taj zaigra za nas :)
Kako ne bi zelio... :D ... Kakvu bi reprezentaciju mogli skuckat za EP, bojim se i da pomislim.. :D
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 jan 2013, 10:31

zaboljisportuBiH je napisao/la:@DUfresne evo ovaj zadnji veliki post se sve slažem sa tobom. Mislim da @neno neće da ti piše tih 12 zbog toga što neće da se piše ko bi sve to mogao biti jer nije gotovo tj čeka taj famozni 12-ti Feb.
Ja ne volim pisati o nacionalizmu jer nikad mi nećemo saznati šta je u glavam. Možda taj Gordić više voli Bosnu nego pola Bošnjaka u BiH, ali nekad jednostavno moraš malo sa zadrškom reći nešto. Znaš kako ti je svi noramlni ljudi teško javno govore svoje mišljenje jer oko njih ima dosta nacoinalista koji su spremin i da nekoga prebijeu prijete itd itd. Budale su uvijek u prednosti. Zato mene nervira sva ta priča ovaj rekao ovo ovaj ono. Nekad i ja ispoljim nacionalno kad me neko iznervira a u suštini nisam ni blizu nacionaliste. Ova priča o nacionalnom se dugo vrti po forumima i pravo me nervira što se sporta tiče.
Zato, cemo mi ovdje da zakljucimo pricu o ovoj temi, jer je to samo hodanje u krug, a nista konkretno od toga.. ;)
Pravda za Papeta!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.