Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Znaci ako ne kupim original igricu ne mogu igrati kako treba, jesam skonto ? Ili postoji način da se igra bez crusheva sa piratom ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
moras kupitIlPrincipe je napisao/la:Znaci ako ne kupim original igricu ne mogu igrati kako treba, jesam skonto ? Ili postoji način da se igra bez crusheva sa piratom ?
Kada je valid takover onda ce tesko doci do preuzimanja i slicno. Npr nema sanse da Bayern preuzme neki seik i slicno. Dok kada deaktiviras ovo valid takovers velike su sanse da ce te neki bogatas preuzetiplaviii je napisao/la: e drug da te pitam, ono valid takeovers, koja je razlika kad je ukljuceno i kad je iskljuceno?

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Druže ako si igrao sa dva špica i sa AML-om, AMR-om i AMC-om napravio si samoubistvo. U svakom trenutku si imao 5 isključivo ofanzivno orjentisanih igrača tako da je neuspjeh bio neminovan.plaviii je napisao/la: Hvala drug! Doduse match preparation sam stavio da mi asistent obavlja, mozda je i do toga, a i igrao sam ofanzivno bas 4-4-2 al sa dva krila i poluspicem iza napadaca. Al isto negdje prije sam vidio da je NEO stavio komentar da isto tako igra ja mislim s United-om pobjedjuje i onda protiv Fulham-a izgubi 5:0, pa je rekao da je to neki bug mozda, da se ceka neki veliki update, p asam mislio i da je do toga, jer je dosta jednostavnije na proslim menadzerima bilo. Nista moram se vise potrudit![]()

Smoke Weed Everyday!
Ima li ikakve sanse da ovog Portsmoutha preuzme neko?
Tek sam poceo, odigrao 10-tak kola ali situacija katastrofa. Klub u minusu,dugovi veliki, igraci imaju ugovore na 3 mjeseca nema para da produzim
Tek sam poceo, odigrao 10-tak kola ali situacija katastrofa. Klub u minusu,dugovi veliki, igraci imaju ugovore na 3 mjeseca nema para da produzim

- paolomontero
- Kontakt:
opet mi crash izleti u junu 2014 i imao save do januara,i opet dodjem do juna i opet crash--Not well -formed (invalid token)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
nema para nema ko da te kara tako je uvijek bilo ja sam u reprezentaciji menadzer i zvao sam dzeke i kompaniju protiv moldove kad ono vidim i gledam i pise resultat 3.0 za moldavce i ja gledam kako je to moguce mada sam dobio nogu poslije jer savez sa usanovicem na celu nisu me htjeli vise pa ja gledam i kontam da sam cijelo vrijeme igrao sa rahimicem na golmansku pozicijuvm22 je napisao/la:Ima li ikakve sanse da ovog Portsmoutha preuzme neko?
I meni je pocelo ucestalo,obarao sistem i nisam ponovo skidao preko steama vec nastavio bio steam i igra na drugoj partijici i sad malo malo crash i to crash dump u sports interactive,pa ako nastavi ja cu izbrisati pa ponovo skinuti i necu ubacati logo ni slike igraca...pa valjda bude do toga ako ne jbg svaka tekma save hahapaolomontero je napisao/la:opet mi crash izleti u junu 2014 i imao save do januara,i opet dodjem do juna i opet crash--Not well -formed (invalid token)
Svima kojima pravi problem, neka skinu zadnji patch od 7 januara. Ako i dalje bude problema pogledajte ovaj post http://community.sigames.com/showthread.php/319181" onclick="window.open(this.href);return false; a ako i dalje imate problem otvorite temu na oficijalnom forumu igre i zatrazite pomoc 
Vise je mogucih faktora zasto vam igra ne radi. Npr meni nije radila jer je dolazila u konflikt s xfireom
Takodjer, taj parsing error je vezan za save, moguce da nisi dobro sacuvao igru (izasao prije vremena) i slicno.
Meni je na jednom raucnaru bilo 10tak crash dumps, dok na ovom boljem nema ni jednog.

Vise je mogucih faktora zasto vam igra ne radi. Npr meni nije radila jer je dolazila u konflikt s xfireom

Meni je na jednom raucnaru bilo 10tak crash dumps, dok na ovom boljem nema ni jednog.
99% slucajeva crash dump je do racunara. Kad prodjes sezonu dvije, tad jacina racunara dolazi do izrazaja, i ako je nesto slabiji, ne moze da izdrzi i pojavljuje se crash dump.
Zato ili smanjite broj liga i i igraca ili stavi 3 rolne autosave i svake sedmice da snima
Zato ili smanjite broj liga i i igraca ili stavi 3 rolne autosave i svake sedmice da snima
Glory Glory Man United!
MrAmani96 je napisao/la:nema para nema ko da te kara tako je uvijek bilo ja sam u reprezentaciji menadzer i zvao sam dzeke i kompaniju protiv moldove kad ono vidim i gledam i pise resultat 3.0 za moldavce i ja gledam kako je to moguce mada sam dobio nogu poslije jer savez sa usanovicem na celu nisu me htjeli vise pa ja gledam i kontam da sam cijelo vrijeme igrao sa rahimicem na golmansku pozicijuvm22 je napisao/la:Ima li ikakve sanse da ovog Portsmoutha preuzme neko?

evo sklonio sam ono valid takeovers i odmah me preuzeo neki biznismen koji ce da otplati dugove

ali ne da pare za transfere..

HAHAHAHAHHAneo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Kolko traži Arsenal za Wilshera? 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Imal' kakav patch za 12-ku, sa transferima itd?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
mozel link na PP dje se moze skinuti fm 2013 ali bez ikakvih zaje*ancija..da treba sifra za raspakovat i sl.... hvala unaprijed 

Imas par stranica unazad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.