SiamoNoi je napisao/la:Gargano jede travu gotovo svaku utakmicu i odlično obavlja ono što se od njega traži i onda ga otpisujemo nakon jedne (pa i da su 2,3...) loše predstave.
Lodi bi nam sjeo ko budali šamar.Schelotto ne može bit lošiji od Jonathana nikako,al ipak nisam nešto za njegov dolazak,može se ta pozicija i drugačije popuniti.
izgleda da je samo tebi Gargano dobar... lik otkad je u klubu nema ni 30% točnih passova...
nemožemo mu zamjeriti njegovu borbenost jer on trči 90 minuta i bori se, ali njegov manjak tehnike, nogometne inteligencije, i mnogo čega drugo mogu! on nije igrač za klub poput Intera i to se vidilo skoro svako kolo kad je igrao, a ne samo večeras.
Paulinha sam gledao 10-ak puta i jako mi se svidio... mislim da bi snjim i Guarinom imali vrlo sređen vezni red... i prije bih dao da igraju Benassi i Bessa nego dovodio polovnjaču iz Catanie Lodija
Schelloto je čisto krilo/špica i smatram da on u nijednom slučaju nemože igrati ono što je igra Jonathan...
trenutno najbolja opcija na tom mjestu je Zanetti, a na ljeto potraziti neko kvalitetnije ime tipa Piszczek
- i zaboravih reći u prvom postu da se ponovno nadam nekoj povredi Chivua jer mu ni ova duga pauza nije pomogla da se
nađe ... vratio se izgleda još gori nego što je bio
evo ga pronašo sam onu stativu Livaje... štetaaaaa
" onclick="window.open(this.href);return false;