Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ultra Schalke
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Ultra Schalke » 03 nov 2009, 19:23

Vaš klub ima jako gotivne dresove osim onih crvenih :mrgreen:
Ovaj sto sam posto je naj ljepsi dres odkad postoji Marsej kao fudbalski tim.
slika
Zadnja izmjena: Ultra Schalke, dana/u 04 nov 2009, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 03 nov 2009, 20:19

zato sto su to prijateljske navijacke grupe, navijaci livorna i sampdorije svaku su utakmicu pogotov evropsku na veledromu, p atako i ovi nasi nekad odu, eto to ti je to
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2009, 00:46

fanatique 1899 je napisao/la:slika
Prelijepo, ALLEZ MARSEILLE!
Ovo tvoj krevet???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2009, 00:58

fanatique 1899 je napisao/la:Kakav moj krevet Omere, da samo znaš koliko maštam da mi je ovakav krevet :mrgreen:
Moj ti je krevet klasika, čaršaf, ćebe, ako je upeko minus dodam još jedno i to je to :D
Kod nas osnovnih rekvizita od Marseille-a ćeš preteško naći, recimo šalova, kapa, trenerki, da se kupi naravno.
Pa brate dragi. Pravi navijac ima potrebne rekvizite. Googlaj malo, pa ko zna mozda pronadjes takvih stvari za kupiti, a vjerujem da ima jos navijaca koji prodaju salove, kape..... iiiii mozda ovakvu posteljinu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 01:00

Bravo Marseille, moj klub koga simpatišem toliko :mrgreen:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 nov 2009, 05:02

vidite kake mi osobe imamo na forumu, ja sam inace sam protiv svih na ovom forumu i svi oni koji me napadaju stalno nema nikog sada, kao u prvom kolu, alid obro mene to ne zanima

nista sat reci prezadovoljan sam jer nadam se da deshampova taktika pocinje da se ipslacuje vidicimo jer u prvom intervju u julu mjesecu kada je dosao na celo marseillea rekao je da je ne zeli nikake brze rezultate da moze cekati i tri godine dok ne napravi super jaku ekipu, da je njegov stil polako ali sigurno, tako da se nadam da je ovo pocetak jedne velike ere marseillea

i samo da kazem , znam da cu napisati ovo nikome jer svi pametnjakovici nisu sada tu jer se smiruju ali evo samo da kazem

slaba francuska liga nesto ha, nesto slaba liga, a imamo najvece taxe u europi za transfere, zamisli da nemamo gdje bi bila francuska liga
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 nov 2009, 10:29

marseille_unique je napisao/la:ja sam iz tuzle, a an tusanj ne idem dok sandaklije ne odu i uprave, tako da me ne mozes vidjeti ni na jednom stadionu u bih, na zalost moju jer sam pravo pozelio i domace i gostujuce utakmice, al dobro je svaki dan sve vise navijaca marseillea u bih, inace znam da ima dosta navijaca zelje sto navijaju za marseille, onoliko kolko ja znam sa foruma, a ima ih jos koji i nisu na netu vjerovatno, ne znam zasto valjda radi boja
A sta imas protiv Sandzaklija? :mrgreen: Sta su ti oni skrivili? :mrgreen: Nemoj samo pomisliti da sam ja Sandzaklija, iz Sarajeva sam i nisam nikad bio u Sandzaku. ;)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 04 nov 2009, 17:19

Gerrard je napisao/la:Ben Arfa postao - Niang

Hatem, pripremi se, ulaziš, povikao je trener Marseillea Didier Deschamps tijekom subotnje utakmice u prvenstvu Francuske. Mladi veznjak Hatem Ben Arfa je ustao, popravio štucne, zavezao kopačke, namjestio dres i - krenuo u igru. Jedino što nije provjerio je - čiji dres je odjenuo. Umjesto svoga dres s brojem 10 velikim gotovo pola metra iznad kojeg je natpis 'Ben Arfa' odjenuo je dres suigrača Mamadoua Nianga. A na njegovom je ogromni broj 11 i, naravno, natpis 'Niang'. Kako je Ben Arfa uspio uzeti pogrešan dres ostat će misterija...

Nekoliko sekundi prije nego je trebao ući u igru pogrešku je primjetio klupski oružar. Brzo dotrčavši do Ben Arfe predao mu je pravi dres i spriječio konfuziju na igralištu. Smijao se Ben Arfa presvlačeći se, ali crvenilo u licu nije mogao sakriti.

"Uz treninge nogometnih vještina, klubovi bi mogli razmisliti da igrače natjeraju da vježbaju razlikovanje brojeva", komentirao je portal Marseilleovih navijača neobičan događaj uz rub terena.

Razumijem Ben Arfu , htio je obuci dres jednog od tri najbolji napadaca u evropi :mrgreen:
hahahahahhaahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahabauaahahahhahahahahahahaahjahahjahahahahahahahahhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 nov 2009, 19:48

gledo sam to direktno kad je obuko dres , smijesno je ali desava se, gledao i prije takih slucajeva i to u ligi prvaka

samo da kazem da gol misimovica nije ni blizu dobar kao gol cheyrua

od sinocnje utakmice stalno racunam u glavi kombinacije kako bi mogli proci dalje, ima kombinacija kamaru

marseille en force, i ne odgovoriste mi nista, reko jel slaba francuska liga ja mislim da je to katastrofa od lige, sa onakim taxama za transfere po meni je ako ne najaca onda medu najacim , jos kada pogledate iz koje lige dolazi najboljih igraca
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 23:52

Nadam se da će Marseille proći. Sve je još moguče.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2009, 23:58

Rz88 je napisao/la:Nadam se da će Marseille proći. Sve je još moguče.
Ma tesko vjeruj,Real i Milan igraju kolko im treba, tj kolko kome treba,onaj x sinoc je bio bratski podjeljen i jedni i drugi zadovoljni ,vidio si drugo poluvrijeme mrtvo...nit volje nit zelje..isti im sponzori, oni profitiraju,sponzor profitira,njima dobro i dalje u prednosti u grupi...kud ces dalje,Perez i Berlusconi saniraju dugove,sve im odgovara :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2009, 00:06

fanatique 1899 je napisao/la:Trebamo malo svi drugacije razmisljati i fudbal gledati sa svijetlije strane. hajd da tako pricamo o sponzorima i ko koga gura onda je to biznis, a ne fudbal. Ipak si zaboravio reći da je lopta okrugla.
ALLEZ MARSEILLE !
Prijatelju davno je fudbal prerastao u biznis...to je cinjenica,ovaj gornji post je vise ironicno receno da malo na zezanciju okrenem :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 05:25

ja ne znam odakle si se pojavio ti fanatique, ali kad citam tvoje postove kao da gledam sebe i svoje postove, mislio sam da me neko zeza reko evo neko ko fol navija za marseille da mene zeza, ako stvarno jesi navijac marseillea cini se da imamo dosat zajednickih razloga zbog kojih navijamo za marseille, mislim ne znam koji su tvoji samo po postovima tvojim mogu zakljuciti, mozda i nisu isti, ali j aznam moje razloge

evo sovim klipom je pjesma jos bolja
[youtube][/youtube]

najdrazi dio kad perez gura scholsa a on sav ukocen, jer kolko volim marseille tolko mrzim manutd barcu i juve
Tuzlanski_Malisa

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 nov 2009, 19:18

jel se vi to nadate prolasku u osminufinala ovogodisnje bijedne lige prvaka u cijem nastavku necemo gledati propale gigante poput Liverpoola i Bayerna :mrgreen: :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 nov 2009, 19:38

fanatique 1899 je napisao/la:
Pipita je napisao/la:jel se vi to nadate prolasku u osminufinala ovogodisnje bijedne lige prvaka u cijem nastavku necemo gledati propale gigante poput Liverpoola i Bayerna :mrgreen: :mrgreen:
Normalno...
haha :mrgreen:

ah Boze... prisij im makar peticu protiv Reala :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 22:06

znas sta fanatique care postujem te kao nikog ali moram priznati da deset posto mene vjeruje da me neko zeza, jer sam ja prije mjesec dana bas napravio na fejzbuku profil pod imenom MARSEILLE KLUB NAVIJACA

tako da ej nekako izgleda sve pomalo smijesno i cudno
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 22:43

slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:01

ko kuca, onaj trazio sam te na facebooku ali ne mogu da te nadem pod onim imenom
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:06

procitao sam tvoju poruku , onaj ako pratis tolko dugo moje postove zasto si se tek sada registrovao, mislim mozda ne pratis tolko dugo, valjda ti znas najbolje
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 nov 2009, 23:11

de add ti mene na facebooku ako ja tebe ne mogu, probaj pod me traziti pdo imenom marseille klub navijaca
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.