valterboy je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
valterboy je napisao/la:
Bravo Medina!!! Ja se slomih da klocevima u BiH, pogotovo ovim što ne prate BiH ligu, objasnim kako je Željo prepoznao Džekin talenat tj da su ga neki ljudi namjerno pustili kako bi možda i oni sami zaradili na njemu a da Željo ne uzme ništa. Također, to da su ga zvali klocem je moglo biti samo od raje sa tribina i to pojedinaca koji svima j... sve po spisku.ipetm je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... dina-sehic
Koliko dobro poznajete Džeku – od Želje, Teplica, Wolfsburga, pa sad Manchester Cityja, kakav je razvojni put prošao?
– Sjećam se da ga je Amar Osim, kao sedamnaestogodišnjaka, vodio u Škotsku, kad je Željezničar igrao u Kupu UEFA-a protiv Heartsa. Sve te priče, da su ga u Želji zvali klocem i da mu nisu dali priliku i da nisu prepoznali talenat, padaju u vodu. To se eventualno moglo čuti s tribina. Ovdje da dođe Messi i da mu neko uzme loptu, s tribina bi se čulo: “Kloc!”
Radmilo nekoliko puta poslije rata bio gost naseg kluba i ti kazes da ga je pokusao ugasiti!Dosta vise s dezinformacijama i pricama rekla-kazala!Takvi poput tebe i sire price o nacionalizmu,a i da ne provjere background!ipetm je napisao/la:Nije nacionalizam nego je taj Radmilo Mihajlović pokušao ugasiti klub za koji ti navijaš...Radmilo je napisao/la:Šta nick ima veze jel nacionalizam u pitanju šta rade ovi moderatori zar je moguće da i među navijačima Želje ima nacionalizma ??ipetm je napisao/la:A nick ti je nema dalje, samo se nadam da nije prema Mihajloviću...
ipetm je napisao/la:Čuj ne smiješ paliti na ulici. Svaka matura, rođendan bilo šta, baklje se pale na javnim mjestima, nedavno i u Ferhadiji... I što nekom baklje na stadionu smetaju, jel' iko ikad ko je sjedio i mirno pratio utakmicu nastradao od baklje?
Tesko dok je susic selektorDzoleZeljo je napisao/la:Da li mozemo ocekivati Kvesica u A selekciji nase reprezentacije, s obzirom da se Salihovic teze povrijedio?
Ovo ako je tacno za Svraku, fakat nije bolje moglo ispasti....
Ko je tajRNK Split1912 je napisao/la:Ivica Križanac potpisao za Željezničar![]()
malo je prestar za nasu ekipu,ali nema veze,bitno je da odigra ovu sezonu do kraja i evropu pa nek igra koliko mozenime_tm87 je napisao/la:To bi bilo strasno pojacanje, ne znam u kakvoj je formi sada, ali prema wikipediji i guglu strasan stoper, iskusan, bogata karijera, a nisam siguran moze li i zadnjeg veznog igrat?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Kri%C5%BEanac" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad koliko je informacija gore tacna, ne znam
trebalo bi te banovati.RNK Split1912 je napisao/la:Ivica Križanac potpisao za Željezničar![]()
Znam ja dobro ko je taj igrac vidis da sam smajlije stavio na kraju i covjek se zeza sa ovim oko pojacanja zato sam mu i odgvorio onako.SB90 je napisao/la:trebalo bi te banovati.RNK Split1912 je napisao/la:Ivica Križanac potpisao za Željezničar![]()
al koliko ljudi ne poznaju nogomet, to je strasno, cuj ko je ivica krizanac
kakav kvesa, treba zvat dinu bevapa iz zagreba, momak je puno bolji od kveseanonimni je napisao/la:ma kakav Kvesić, Sušiću momak i nije opcija sigurno...
to mi je glupo sto najbolji lijevi bek u u21 reprezentaciji ne moze dobiti sansu u prijateljskoj utakmici,ali mozda ga i pozove,nikad se ne zna...anonimni je napisao/la:ma kakav Kvesić, Sušiću momak i nije opcija sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.