Za Borac Š.on je Kasiljas.....EvoMene je napisao/la:Došao je u Borac iz Šamca. Ako ne bude bolji od ovog sadašnjeg onda to neće valjati ništa.

Za Borac Š.on je Kasiljas.....EvoMene je napisao/la:Došao je u Borac iz Šamca. Ako ne bude bolji od ovog sadašnjeg onda to neće valjati ništa.
Ma daj Benjo,nismo mi toliko losi pa da bi Ordagić bio najbolji.Ajmo reći,prosječan u Zvijezdi,bar za ono prikazano do sada.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čujem sad Ordagić najbolji igrač, mijenja Jasku
Ja govorim šta čujem od ljudi koji su bili na utakmicivatreni je napisao/la:Ma daj Benjo,nismo mi toliko losi pa da bi Ordagić bio najbolji.Ajmo reći,prosječan u Zvijezdi,bar za ono prikazano do sada.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čujem sad Ordagić najbolji igrač, mijenja Jasku
ti zaboravio da su oni nato ,inace htjelu su se boriti za evropu ,al eto falio im je samo bekric za tovatreni je napisao/la:Ma daj Benjo,nismo mi toliko losi pa da bi Ordagić bio najbolji.Ajmo reći,prosječan u Zvijezdi,bar za ono prikazano do sada.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čujem sad Ordagić najbolji igrač, mijenja Jasku
Ma sada,ne bih o tome,al Moranjak treba priznati da trenutno tri njihova igrača činit će prvu postavu Zvijezde,mi ni u Prvoj ligi nismo imali Gradačačana toliko u prvoj postavi.Da imaju budzet kao mi uz vlastiti kadar i dva,tri igrača sa strane bi komotno mogli biti u vrhu PL.Bekrić,Čović,Smajlović,Husić,Delić,Moranjkić,Ordagić......ipak,koliko Gradačačana igra uopste u PL.Treba biti realan samomoranjak je napisao/la:ti zaboravio da su oni nato ,inace htjelu su se boriti za evropu ,al eto falio im je samo bekric za tovatreni je napisao/la:Ma daj Benjo,nismo mi toliko losi pa da bi Ordagić bio najbolji.Ajmo reći,prosječan u Zvijezdi,bar za ono prikazano do sada.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čujem sad Ordagić najbolji igrač, mijenja Jaskupa samo osvojili tri boda
da nije jaja ture iz CitijaN5555 je napisao/la:evo upravo mi komsija govori da je vidio jutros Diatu u Belamionixu sa jos nekim crncem pa dali znate tko bi to mogao biti dali je neki igrac
da nije jaja ture iz Citijavatreni je napisao/la:N5555 je napisao/la:evo upravo mi komsija govori da je vidio jutros Diatu u Belamionixu sa jos nekim crncem pa dali znate tko bi to mogao biti dali je neki igrac
da cuo sam da mu je Musa Diabang rodak ako je on danas bio sa njim onda se nadam da ga je dosao samo posjetiti a ne i za Zvijezdu poptisatiSarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno je to Musa Diabang, njegov rodjak.
Nisu nasi valda ludi da potpisu ugovor s tim igracemN5555 je napisao/la:da cuo sam da mu je Musa Diabang rodak ako je on danas bio sa njim onda se nadam da ga je dosao samo posjetiti a ne i za Zvijezdu poptisatiSarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno je to Musa Diabang, njegov rodjak.
ja se nadam da nisuelf1 je napisao/la:Nisu nasi valda ludi da potpisu ugovor s tim igracemN5555 je napisao/la:da cuo sam da mu je Musa Diabang rodak ako je on danas bio sa njim onda se nadam da ga je dosao samo posjetiti a ne i za Zvijezdu poptisatiSarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno je to Musa Diabang, njegov rodjak.
i meni liči na njega... što je najgore lika dobro znam ali ga nisam dugo vidio i sad nisam siguran jel onNah1d je napisao/la:Taj gore na slici kraj dore ti je Adel Jukan,isto fudbaler iz Gradacca. Inace bio je u onoj generaciji sa Buljubasicem kad su bili u 4 najbolje ekipe u BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.