Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 20 jan 2013, 16:23

Ne znam kako, nije ni bitno. Ali u naredne dvije utakmice MORAMO uzeti 6 bodova.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jan 2013, 16:24

Dvije različite ekipe u dva poluvremena, kako onako uvijek loše započinju? Ne shvatam u čemu bude problem na startu svake utakmice. Ne znam, sad su različita mišljenja, svi su dobro u drugom poluvremenu odigrali, osim opet naravno, sagne koji je zakazao u većini situacija. Neriješeno je realan rezultat, iako, oba gola njihova su neregularna. Šta je tu je, idemo dalje.

dd11
Kontakt:

Post Postao/la dd11 » 20 jan 2013, 16:26

frankqqqqq je napisao/la:Dvije različite ekipe u dva poluvremena, kako onako uvijek loše započinju? Ne shvatam u čemu bude problem na startu svake utakmice. Ne znam, sad su različita mišljenja, svi su dobro u drugom poluvremenu odigrali, osim opet naravno, sagne koji je zakazao u većini situacija. Neriješeno je realan rezultat, iako, oba gola njihova su neregularna. Šta je tu je, idemo dalje.
pojma ti nemas :lol: :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:27

Bar nismo pakasi da nam suci osvajaju mečeve

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 20 jan 2013, 16:28

Nismo bili miljenici sreće, al' u drugom poluvremenu smo dominirali i zaslužili smo bod.
U iduća dva meča ( WH ; H, BHA ; A) očekujem maksimalnu ozbiljnost, te da uknjižimo dvije pobjede.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jan 2013, 16:29

Meni Sceszny vise ide na zivce sa svojim izlijetanjima i nekim glupim intervencijama.Pa ono ni Mannone ne bi radio.Sto se tice odbrane,Sagna i Pero izgubljeni u utakmici.Katastrofa teska.

Vermalen i Gibbs su odigrali pristojne utakmice.
Vezni red 0 bodova.
Walcott koliko god imali lsoe misljenje o njemu covjek unese preiokret i da majstorski gol.
Pun mi je vise qrac onog francuskog Likitanga.Zna plaziti jezik to je jedino sto zna,a gol za njega je misaona imenica.

Arshavin majekemi us'o pijan na teren.
1946

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jan 2013, 16:31

barem su vidjeli da mogu.

čestitke za kapitena!

Al najjači mi je onaj što govori da nije prekršaj nad kokelanom :lol:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jan 2013, 16:31

Čak govore da je i Wilshere flopao ondje kad ga je Ramires udario, realni navijači, nema šta :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:32

Ništa od shave ubilo ga sjedenje na klupi, al fkt nema realnih likova ovdje

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 jan 2013, 16:33

Arsha legenda. Popravi mi dan. :mrgreen:

Cestitke Chelseau na pobjedi.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 20 jan 2013, 16:34

Arshavin ima vecu guzicu od J.Lo :D

Ako mislimo da se opet izborimo LP ove sezone nama treba 90% pobjeda na domacem terenu do kraja sezone i par finih rezultata na strani. Mislim da nije ne moguce ali bgm Wenger mora trgovati.

Inace Ramzes dobro odigrao, treba i to naglasiti ;)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 jan 2013, 16:37

AA23 je napisao/la:Bar nismo pakasi da nam suci osvajaju mečeve
Halo,drug..govoriti da suci osvajaju bodove za Chelsea je uistinu smiješno..nadam se da si nas zamjenio sa Unitedm.pa ako je ijedan tim u svim takmičenjima to osjetio to je Chelsea.Kod prvog gola je čitav tim Arsenala učestvovao u igri ,e sad što su iz te akcije primili gol to je drugo..ni sam mata se nije nadao da će dati gol.Što se penala tiče ramiz svjesno išao na ti i dobio zahvaljujući bekanu od vašeg golmana.Za prekršaj nad Oscarom na početku neću ni da govirim..pa tip se objesio o njega sa obje ruke.Arsenal u drugom pol.odigrao extra..možda su zaslužili bod ali šta je tu je(iskreno osim gola nisu napravili ništa ozbiljnije mislim na gol šanse)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:38

Đe je Ramzes dobro odigrao, frajer imao 1 prodor i 2 minute u nadoknadi on glumi Gerrarda te ubacuje..btw najbolji asistent u Chelseau, Atkinson, danas 2 asistencije.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jan 2013, 16:40

jedino dobro je ako wenger slučajno skonta da nam treba pojačanja .
Inače kokelan mi je danas definitivno najbolji igrač bio. Valjda nije ništa ozbiljnije, izudarali su ga pošteno.
Kako samo hrabro momak igra, iako igra na pozicije odakle obično kontre sijevaju najopasnije, al nije izgubio lopte .
Gibbs u drugom poluvremenu drugi čovjek. Ja bi njega na krilo a podolskog na beka :lol:

@aqaarius. de budi barem ti jedan koji će reć da je prvi gol apsulutna nepravda. Penale neću da komentarišem, ako je ono simulacija onda je nad oscarom trebo bit penal, to nije važno. Al Prvi gol ono je kastastrofalna greška sudije. Čovjek se valja po terenu a sudija na metar od njega i ništa. Koji očigledan faul nije svirao, majke mi . ne znam.
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:40

aqarius je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Bar nismo pakasi da nam suci osvajaju mečeve
Halo,drug..govoriti da suci osvajaju bodove za Chelsea je uistinu smiješno..nadam se da si nas zamjenio sa Unitedm.pa ako je ijedan tim u svim takmičenjima to osjetio to je Chelsea.Kod prvog gola je čitav tim Arsenala učestvovao u igri ,e sad što su iz te akcije primili gol to je drugo..ni sam mata se nije nadao da će dati gol.Što se penala tiče ramiz svjesno išao na ti i dobio zahvaljujući bekanu od vašeg golmana.Za prekršaj nad Oscarom na početku neću ni da govirim..pa tip se objesio o njega sa obje ruke.Arsenal u drugom pol.odigrao extra..možda su zaslužili bod ali šta je tu je(iskreno osim gola nisu napravili ništa ozbiljnije mislim na gol šanse)
Imas li oci jarane?

FAUL JE POSTOJAO, DA STE FER BILI PREKINULI BI IGRU A NE KO PICKE NASTAVILI DA IGRATE..

Toliko o fer pleju dalje..

Ramirez jedva docekao da se baci, POSKLIZNO SE FRAJER PRIJE NO STO JE BILO KONTAKTA LAVE KONTAS?

Puno srece kod Uniteda, tamo je Webbova zona.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 20 jan 2013, 16:42

Gibs odlican danas, momak ostavlja srce na terenu, do sezone kupit nekog kvalitetnog da ga mijenja na poziciji a malog Gibsa za krilo prekomandovat. Ili da ovako ostane a da na krilo dode mali Mertens to bi bio ubitacan tandem.
Sagna, dva loma, u malo vise o godine dana i njegove godine u obzir dovoljno je pokazao do sada. Hvala ti Sagna, mozes dostojno sa te pozicije otici, vrijeme je ucinilo svoje.
Wolkot bi mogao napredovat, treba jos uvjezbavat sa timom akcije poput danasnje kada je dao gol, i to bi bilo sto se tice koristenja njegovog potencijala, i to bi bilo pravo pojacanje za tim.
Coq.skidam ti kapu majstore, samo da te povrede zaobidu i nebudes veliki materijalista pa da ostanes u klubu.

FC arsenal fali ti neko ko ce unijeti duh u ekipu, fali jedan Terry, lampard, Gerard, Gigs, ono sto imaju veliki klubovi, da je Rvp ostao imali bi i vi, al jack je tu i potrebno je cekati jos par godina.

Volim ovaj klub, al sumnje se sve vise pojacavaju sto se tice plasmana u LP, valjda i nas topdzije ogrije sunce jednog dana.
Zadnja izmjena: munja, dana/u 20 jan 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 jan 2013, 16:43

AA23 je napisao/la:Đe je Ramzes dobro odigrao, frajer imao 1 prodor i 2 minute u nadoknadi on glumi Gerrarda te ubacuje..btw najbolji asistent u Chelseau, Atkinson, danas 2 asistencije.

Ljudski je cestitati , a ne sliniti stalno :)
Druga pobjeda nad Arsenalom ove sezone do sljedeceg susrete hvala , dovidenja , prijatno ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 jan 2013, 16:43

Zasluzili ste bod ;)
Chelsea F.C.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 20 jan 2013, 16:44

FAUL JE POSTOJAO, DA STE FER BILI PREKINULI BI IGRU A NE KO PICKE NASTAVILI DA IGRATE..
Jeste li vi prekinuli utakmicu kada je Vermalen Torresa faulirao i u toj ste akciji zabili gol,isti slucaj kao i sa Ramiresom.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 jan 2013, 16:44

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.