FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Sport centar je objavio. Ma ne znam i meni se cini kao iluzorno ali ne bi bilo lose da se ostvariSB90 je napisao/la:pa ovo gdje pise za svraku je neki blog? lik iznosi vlastite zelje, sta li?

Kad procitam rijec div asocira me na pitarluk i ublehu. Isto to mislim o ovom tekstu.galeb je napisao/la:Muamer Svraka na meti škotskog diva iz Glasgowa![]()
![]()
Daj Boze![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Kad procitam rijec div asocira me na pitarluk i ublehu. Isto to mislim o ovom tekstu.galeb je napisao/la:Muamer Svraka na meti škotskog diva iz Glasgowa![]()
![]()
Daj Boze![]()

Ma slazem se, tesko da je moguce, ali ipak je lijepo vidjeti da se nasi igraci povezuju sa ovako velikim klubom, pa makar i sto ti kazes ubleha bila..
neki dan sam bio sa Muamerom i nije mi nista pricao o tome, doduše neznamo se, al je stajao pored mene u liftu
nešto sam gledao i na tv-u o ovome, pa mi se cini da nije bas patka klasična...

nešto sam gledao i na tv-u o ovome, pa mi se cini da nije bas patka klasična...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
e ti ces stati u kraj grupiRadmilo je napisao/la:Treba toj grupi konačno stati u kraj koja samo brukate ugled kluba paljenjem zastava i suspenzijom stadiona to u istoriji nikom nije uspjelo što je nazovi toj vašoj grupici šačici ne iživljenih dječaraca. Druga stvar pokušavate klub ucjeniti da vam plaća kojekakve gluposti to se zove iznuda i to je krivično djelo za koje se odgovara. Ne idem na gostovanja upravo radi takvih, a kupim redovno polugodišnju za sjever. I navijam kao svi normalni ljudi u svijetu ne kao divljak.zeljo1 je napisao/la:sta ti ba pricas,dao sam vise para Želji nego sto mozes zamisliti,a ti cisto sumnjam da ides na tekme a pogotovo u goste,grupa kada izadje sa stavom da se ne pali(sto se nece dogoditi) prestat ce se paliti,a do tada ti i tebi slicni ostanite za svojim kompjuterima kao inace do sada i raspravljajte treba li ili ne treba paliti.pozzRadmilo je napisao/la:Smješniji si ti i tebi slični jer klub olakšate svaku utakmicu minimalno 1500 km, **** vaše karte ako ih platite da uđete na utakmice kad više štete napravite drastično nego koristi.

@kontra
Ovo ti je onaj mrle,samo sto ima deset nikova.Jedan dan je na zapadu,a jedan je na sjeveru
Ovo ti je onaj mrle,samo sto ima deset nikova.Jedan dan je na zapadu,a jedan je na sjeveru

Haha, ja civilizovano navijam ne papanski kao oni sa juga i ne pljujem nikog nisam tako vaspitan ni odgojen, a vašem bezobrazluku na jugu kraja nema, fino vas je bilo gledati sa sjevera kad se između sebe mlatite i riješavate stalne nesuglasice, zamisli koji papak moraš biti da se grupa cijepa između sebe i bije, vama treba stati u kraj čim prije jer samo pravite zlo na tribinama.kontra je napisao/la: e ti ces stati u kraj grupiskontali smo da si pljuvac sa sjevera nisi morao ni govoriti
Ti nekom imaš nešto reći jelde.Dona je napisao/la:@kontra

A nick ti je nema dalje, samo se nadam da nije prema Mihajloviću...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Šta nick ima veze jel nacionalizam u pitanju šta rade ovi moderatori zar je moguće da i među navijačima Želje ima nacionalizma ??ipetm je napisao/la:A nick ti je nema dalje, samo se nadam da nije prema Mihajloviću...
oj lika jest dosadan, nećeš ništa promijeniti s tim pisanjem protiv grupe i nekim debilnim stavovima, ako imaš šta reći, dođi na jug i reci u lice momcima koji vode grupu, nemoj ovako pisati...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nije nacionalizam nego je taj Radmilo Mihajlović pokušao ugasiti klub za koji ti navijaš...Radmilo je napisao/la:Šta nick ima veze jel nacionalizam u pitanju šta rade ovi moderatori zar je moguće da i među navijačima Želje ima nacionalizma ??ipetm je napisao/la:A nick ti je nema dalje, samo se nadam da nije prema Mihajloviću...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne moze on doci na jug nije on taj nivo.On je menader radi velike transfere.anonimni je napisao/la:oj lika jest dosadan, nećeš ništa promijeniti s tim pisanjem protiv grupe i nekim debilnim stavovima, ako imaš šta reći, dođi na jug i reci u lice momcima koji vode grupu, nemoj ovako pisati...

Mislim da je neki trol sa strane. Ili je pitarcic ili ptica trkacica iz BLipetm je napisao/la:A nick ti je nema dalje, samo se nadam da nije prema Mihajloviću...
NO PYRO NO PARTY
@ Dona
da sam ja menadžer, mene navijači ne bi ni zanimali
okanimo se rasprave o trollu, nije vrijedan trošenja živaca (a Boga mi i tastature
)
da sam ja menadžer, mene navijači ne bi ni zanimali

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, MukiBek i 14 gostiju.